2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
مارین جون ،من یه ای میل مفصل ! از طریق نی نی سایت برای سوالت فرستادم ،ولی مثل اینکه بهت نرسیده؟! البته نوشت با موفقیت ارسال شد ولی تو پیامهای فرستاده شده خودم چک می کنم نیست! اگه رسیده که خبرشو بده ،اگر هم نه ،بگو سر فرصت دوباره برات بنویسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای گل
جاتون خالی دیروز اومدیم مشهد،الان تو حرم هستم فرنام خوابه و باباش رفته زیارت منم چون به یاد نی نی های کلوب بودم گفتم بیام شما رو هم شریک کنم تو زیارت،برا همه مامانا و وروجکا دعا کردم،امیدوارم همیشه همه بچه ها سالم باشن
الى جون مهربونم ایمیلت رو گرفتم. یک دنیا ممنون از محبتت عزیزم. جواب هم دادم. ولى مثل اینکه نرسیده. راستش من بلد نیستم از طریق سایت ایمیل یا پیغام خصوصى بدم. ممنون میشم یادم بدین. همون ایمیل رو reply کردم. :)))
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام به همه دوستای گلم،
خدایا شکر که رزا خانومی بهتره
و هلیا جونم عملش به خیر گذشته،
مارین جون از ته دل دعا میکنم کیاشا جونم زودتر حالش خوب شه و مامانشو خوشحال کنه،
مامان هیما جونم ممنون از احوال پرسیت.
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
ممنون از همه ی مامانایی که حال رزا رو پرسیدند و همدردی کردند با من .
امیدوارم سال خوبی داشته باشین و پیشاپیش نوروز رو به خودتون ،کوچولوهاتون و خانواده ی محترمتون تبریک میگم .
سلام به همه ماماناى گل و نى نى هاى نازنین. سال نوى همه مبارک. امیدوارم سال خیلى خیلى خوبى در کنار خانواده هاتون داشته باشین. همتون رو از صمیم قبل دوست دارم.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست