2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم یه شعر برای نی نی های فروردینیمون

ماه تولد تو کدوم ماه قشنگه؟........لباسی که طبیعت تنش کرده چه رنگه؟
اتل متل بنفشه گل اومد و گل اومد .........تو اومدی به دنیا لاله وسنبل اومد
لاله سرخ وحشی بنفشه های زیبا...........برای دیدن تو صف کشیدن تو صحرا
وقتی که اومدی تو گلها شکوفا شدن .........برای دیدن تو بنفشه ها پا شدن
دامن صحرا پر از سبزه وامید بود.............خوش پا وقدم بودی تا اومدی عید بود
تو داشتی می اومدی همه شنیده بودن...با شادی وبا خنده هفت سینو چیده بودن
سبزه وگل اوردن اینه واب گذاشتن........میون سفره هاشون نقل وگلاب گذاشتن
پیچیده بود هر کجا عطر خوش گل یاس.....میرقصیدن رو شاخه شکوفه های گیلاس
تو اومدی به دنیا چه ماه دلنشینی.........تو ای گل بهاری بچه ی فروردینی
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت رایان فرشته کوچولوی من 14 فروردین 92 زمینی شد.
سلام ، تولد رزا و تمام نی نی های فروردینی مبارک
ساناز جون دختر منم سه ماهه تو نه مونده ،واکسن یک سالگی که زدم شده بود نه و دویست!! دکترش گفت مال فعالیت زیادشه ولی هانا خیلی سرما می خوره و دندونهاش هم خیلی اذیتش می کنه و تو این مواقع چیزی نمی خوره ،منم کلا خیلی بد قطره هاشو می دم!! راستش منم کمی نگرانم ولی سعی می کنم دیگه بیشتر بهش برسم
ممنون ایلیا و الی جان . رزا هم تشکر میکنه . رزا خیلی شیطون شده روزگار ندارم دیگه از دستش . خیلی هم شکمو شده . وقتی صداش میکنم با زبون خودش جواب میده . آب رو میگه ب ب ب . اما یه کم دندوناش داره سیاه میشه با این که قطره ی آهن رو ته حلقش میریزم و و بعدش هم آب میدم بهش. از امشب دارم با دستمال دندوناشو پاک میکنم نمیدونم درسته یا نه . چه مارک قطره ای سیاهیش کمتره ؟ تجربه ای دارین ؟
رزا الان شده تقریبا 8 کیلو بیماریش خیلی صدمه زد بهش و کلی وزن کم کرد البته میدونید که قبلش هرکول هم نبود .
شب تولدش رو هم با تم زنبوری براش گرفتیم جاتون خالی. چند تا عکسشو میذارم
شری جون ،من ایرو ویت می دم ،خیلی خوب می خوره ، نگران سیاهی دندوناش نباش موقتی هست و اگه چند روز نخوره دوباره سفید میشه ، من در مورد هلیا این تجربه رو دارم( البته به هلی هم قطره خارجی می دادم) ، ولی حتما بعدش اب بده ، خوب پاکش هم کنی که بهتره البته!