2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام دوستان خیلی خوبم
ممنون از احوال پرسی تون .خدا رو شکر عمل هلیا به خیر گذشت و واقعا علایمش کاملا خوب شد .شبها به طور وحشتناکی خر خر می کرد و تو خواب دچار تنگی نفس می شد .مدام سرما می خورد و صداش تو دماغی شده بود .همه علایمش از پارسال که مهد رفت شروع شد ولی بلافاصله بعد از عمل خر خرش از بین رفت و صداش هم درست شد. خیلی براش خوشحالم. باباش می خواست خودش عملش کنه. خدا رو شکر همکاراش منصرفش کردن و یکی از همکاراش زحمتشو کشید.منم می ترسیدم ناراحت بشه که خیلی اصرار کنم که خودش جراحی نکته و فکر کنه من بهش اطمینان ندارم. خلاصه که همه چی به خیر گذشت.ممنون که دعا کردین
شری جون .خدا رو شکر که رزای گل به سلامت ترخیص شد. خیلی خوشحال شدم.

مارین عزیزم جات واقعا خالی بود. حتما خیلی برات سخت گذشته. کلا این تشنج اطفال خیلی چالش بر انگیزه و تشخیصش دشوار. ولی نوار مغزی نرمال خیلی مهمه .بچه ای که از نظر تکاملی نرماله بعیده تشنج داشته باشه. من دکترتو نمی شناسم ولی توصیه می کنم به دکتر محمود رضا اشرفی هم یه سر بزنی جزو بهترینهای صرع اطفاله .امیدوارم که کیاشای عزیزم همیشه سالم و شاد باشه.عمیقا براش دعا می کنم

دوستان خوب دیگه ی هم کلوپی. ببخشید دیگه باید برم .سر فرصت میام احوال پرسی تک تک تون .نی نی های عزیز ببوسید شب خوش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الى جونم خداروشکر که عمل بخوبى انجام شد و نتایج مثبتش رو به همین زودى دارین میبینین. امیدوارم همیشه همگیتون سلامت باشین.
نظر خودت چیه راجع به خیره شدن بچه تو این سن؟ ممنون میشم هروقت وقت داشتى بهم بگى. با توجه به اینکه نوار مغزیش نرمال بود چه کارهاى دیگه یا پیگیریهاى بعدى لازمه؟
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام

صبح همه بخیر

معذرت میخوام اومدم تاپیکتون
قصدم ناراحت کردن شما نیست

بخدا باید پول جور کنم

اگر کسی هست که میتونه ازم بخره لطفا بخرین ن

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=785305
زهرا جون کجایی ؟ خوبی خانومی ؟ پرنسا جون خوبه
شری جون خدا رو شکر که رزا جون بهتر شده، این چه ویروسی بوده که همه خانواده رو درگیر کرده
مارین جون خدا بد نده چرا کیاشا جونو عمل کردید؟ الان بهتر شده ؟
وبلاگ هیما جون http://bani-eshgh.niniweblog.com/
دختر من تولدش 1فروردینه ولی چون خانواده هامون سفر میرن من پنج شنبه پیش براش تولد گرفتم
با تم کفشدوزک
عالی بود و خیلی نی نای کرد و دست زد
توصیه میکنم شما هم بگیرید برای نی نی های ناز
همسرم....فدایی داری:-)
سلام مامانای خوب و عزیزم پیشاپیش عید نوروز و سال نو رو بهتون تبریک می گم امیدوارم سالی پر برکت همراه با سلامتی داشته باشید
شری جون و الی جون خدا رو شکر که نی نی هاتون خوب شدن من وقتی پستاتونو خوندم خیلی خوشحال شدم انشاالله همیشه صحیح و سالم باشن
زهرا جون بازم تبریک برای نی نی نازت
این گل برای همه مامانای عزیز
شوهر من بهترین مرد زمینه