2777
2789

ادم تا هشت سال عاشق پدرومادرشه توی هشت تا هیجده فکر میکنه چرا درکش نمیکنن ؟توی هیجده تا بیست وهشت دلش میخواد ازشون دور بشه چون فکر میکنه چقدر کم سوادن و بی اطلاع عاشق  استقلال میشه و تنهایی توی سی به بالا میفهمه چقدر زیادتر از خودش میفهمیدن دلتنگشون میشه دیگه زندگی همینه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقوق خودشو تا قرون اخر خرج خودشمی کنه

دیگه اختیار حقوق خودش رو خودش داره شما فقط میتونید نظرتون رو بگید نمیشه آدم 22 ساله رو که کنترل کرد که

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
من یه بابا دارم ازش متنفرم.میخوام بمیره. پدر خوب آرزوست😔

بابای من خیلی خوب بود خیلی.... حیف که زود رفت هنوز 40سال هم نداشت که مارو تنها گذاشت همیشه تا اخر عمرم جای خالیشو حس میکنم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین؟

من خیلی باهام بد برخورد کردن ولی هیچ وقت نه صدام رو بلند کردم نه حرف بدی زدم فقط اشک ریختم 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
حقوق خودشو تا قرون اخر خرج خودشمی کنه

خب دیگ بهش ندید بچه های خارجی از سن پایین مستقل میشه دیگ بهش ندیدن 

باید برای پولش برنامه ریزی کنه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
ادم تا هشت سال عاشق پدرومادرشه توی هشت تا هیجده فکر میکنه چرا درکش نمیکنن ؟توی هیجده تا بیست وه ...

من تو 31 سالم خدایش الان فقط فهمیدم بهتره بگذارم تو حال خودشون باشن منم کار درست خودم رو بکنم 

نه بابا به اونجا نمیرسی که پدر مادرت بیشتر میفهمن

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
من از خانوادم دورم، ماهی یبار میرم خونشون، هربار بابام پول بهم میده برا دخترم خرید میکنه، بااینکه در ...

والا خیلی مرد

بابای من تو کار ساخت و ساز هر وقت ازش پول میخوایم میگه ندارم

از بچگی همینطوری بوده

همیشه میگفت ندارم

بعد یک دفعه من درس اقتصاد مهندسی داشتم باید پروژه ارائه میدادم 

مامانم میگفت بچگی هاتون خیلی سختی میکشیدیم و پول نداشتیم بعد من سر پروژه اقتصاد مهندسی رفتم سر دفتر حساب و کتاب های بابام فهمیدم سالهای 76-77 بابام ماهی 5-6 میلیون درآمد داشته😐

بعد به ما اون قدر سختی میداده

۲۴ سالمه تا به حال با بابام با صدای بلند صحبت نکردم، تا به حال تو چشمش نگاه نکردم و باهاش مخالفت کنم ...

منم اینطوریم ولی چون پدرم ظالمو مستبده.پولداره ولی خرج زنو بچش نمیکنه.من همیشه مثل گداها میگشتم.درحالیکه اگه میخواست بهترین لباسا و وسایل مال من باید میشد

شدم یه دختر تو سری خور مثل مامانم.بابام هرچی از دهنش درمیاد به مامانم میگه اونم هیچی نمیگه.از بچگی منم اونطوری تربیت شدم.الان شوهرم بهم چیزی بگه هیچی نمیتونم بگم😔

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
من تو 31 سالم خدایش الان فقط فهمیدم بهتره بگذارم تو حال خودشون باشن منم کار درست خودم رو بکنم  ...

چرا یه جاهای میبینی بهتر میدیدن میگن هرچی سن میره بالاتر چشمات ضعیفتر میشه کلمات رو از نزدیک تارتر میبینی احمقا رو از دور واضحتر 😂😂من الان مطمینم پدر مادرم این توانایی تشخیص بیشعورها رو داشتن و دارن خیلی بهتر از من  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
والا خیلی مرد بابای من تو کار ساخت و ساز هر وقت ازش پول میخوایم میگه ندارم از بچگی همینطوری بوده ...

پدر منم خسیسه تا حدودی دائم در حال پس اندازن بچگی خیلی سختی دادنم

2810