2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظرش رو به رسمیت بشناسید 

بابای منم هیچ وقت نظرم رو حساب نمیکرد برا همین مجبور میشدم داد بزنم 

ولی قبول کنید یکمم خصیصه سنشه و طبیعیه کلا ندیدی دانشجو ها هم تو این سنن و اصولا اعتراض دارن همیشه چون قصد پیشرفت و تغییر دارن 

ولی وقتی داد میزنه فقط با آرامش ولی جدی بگید داد نزن حرفی داری آروم هم بگی متوجه میشیم

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

من باشم میفرستمش سرکار 

البته مجردما ولی تصمیم اینه گفتم در جریان باشید :/

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

۲۴ سالمه تا به حال با بابام با صدای بلند صحبت نکردم، تا به حال تو چشمش نگاه نکردم و باهاش مخالفت کنم ،تا به حال مستقیم ازش پول یا لباسی چیزی نخواستم که نداشته باشه و خدایی نکرده شرمنده شه . 

البته پدرم خیلی آدم روشن فکر و به روزیه و اصلا مستبد نیست 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
هر ماه یه مانتو می خوا د

چ خبره 😬

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

من وقتی دختر بودم تو خونمون همیشه با بابام دعوا داشتم هفته ها قهر میکردیم خودش خسته میشد سرحرفو باز میکرد تا آشتی کنیم😂😂

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
اخ اگه من بابا داشتم..... کف پاهاشو میبوسیدم سجدش میکردم..... حیف که ندارمش......

من یه بابا دارم ازش متنفرم.میخوام بمیره.

پدر خوب آرزوست😔

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
خیلی ولخرجه ولی قبول نداره

خب بگید ما همینقدر میتونیم پول تو جیبی بدیم دیگه نوع خرج کردنش با خودته

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
هر ماه یه مانتو می خوا د

توقعش بیجاست . منم جوونم و مجردم ولی پیش اومده دوسال مانتو نخریدم، آدم باید شرایط رو بسنجه . 

اگه خیلی ناراحته بره سرکار 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
2810