2777
2789
عنوان

شوهرم از کنترلم خارج شده زندگیم رو به زوال است

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 187 پست
اهان باشه حتما ازامروز شروع میکنم مرسی

امتحانش کن نتیجه میگیری 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
چشممممم من اصلا تعریف نمیکنم چون اذیت شدم

میدونم اما حداقل جلوی خودش ازش تعریف کن 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز متاسفانه مغازه دارای همسایه اش همشون مجردی میرن مسافرت میرن تو باغ اقوام و فامیلش هنیتطور البته ...

اخ اخ قشنگ میفهمم چی میگی. این خانواده ها معلوم نیست چجوری میخوان جون بدن

اخ اخ قشنگ میفهمم چی میگی. این خانواده ها معلوم نیست چجوری میخوان جون بدن

آه عزیزم خدا میدونه اینا چه جورایی آن 

اگه یه روزی بفهمی تمام مشکلات زیر سر اونیه که برات طلسم نوشته چیکار میکنی؟ 

وقتی یا خواهرش هست یا مادرش میتونم چیکار کنم طلسم باز میکنم همین و واگذارشون میکنم بخدایم که خودش مجازاتشون کنه نباید بذاریم بدی های دیگران رو وجدان مون تاثیر بد بذاره 

وقتی یا خواهرش هست یا مادرش میتونم چیکار کنم طلسم باز میکنم همین و واگذارشون میکنم بخدایم که خودش مج ...

اگه بفهمی همین مادر خواهر بودن چی؟ اگه بفهمی هرچی بدبختی کشیدی زیر سرشون بوده چی؟ من فهمیدم. هفت سال زندگیم نابود شد.  به نظرت خیلی کینه ای هستم که نمی بخشم؟ 

اگه بفهمی همین مادر خواهر بودن چی؟ اگه بفهمی هرچی بدبختی کشیدی زیر سرشون بوده چی؟ من فهمیدم. هفت سال ...

خب منم الان 8 ساله ازدواج کردم آره فهمیدم همین ها باعث اکثر اختلافات میشن و دعا و طلسم می‌کنند و دیگه نمتونم بهشون اعتماد کنم و نه هم میتونم دوست شون داشته باشم واسم غریبه غریبه شدن و حفظ زندگی ام در این دیدم باهاشون قطع ارتباط کنم تا یه سالی بعدشم بخاطر شوهرم ارتباط برقرارکردم صمیمی نمی‌شوم به شما هم حق میدم کینه ای نیستیم بخاطر حفظ زندگی مون مجبوریم 

2810