2777
2789
عنوان

شوهرم از کنترلم خارج شده زندگیم رو به زوال است

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 187 پست
خب پس همچنان آدم بدی نیست یه خوبیهای داره 

اره مثلا هرروز صدتومن پول خرج کنم میده نمیگه براچی دادی میگه لازم بوده دستت دردنکنه

یاازصبح۸میام خونه مامانم تاشب اینجام

خونه فامیلام میرم بازارمیرم راحتم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مثلا هرروز صدتومن پول خرج کنم میده نمیگه براچی دادی میگه لازم بوده دستت دردنکنه یاازصبح۸میام خو ...

خب دقیقا چیزی که من دارم شما هم دارید باید بهشون اعتماد کنیم در حد متوسط لازم هست و مواظب باشیم اما اعتماد تا حدی لازم هست در ضمن هی نگیم خانواده ام نخواستند خودم خواستم این میشه یه پتک تو سرشون و صبور باشیم من دوستامو دیدم بدترین اتفاق تو زندگیشون افتاده اما نزاشتن یکنفر بفهمه و حلش کردند شوهر منم تا بتونه هزینه ام میکنه بخدا اردیبهشت تولدم بود گوشی واسم خرید 2800 اگه بگم یه چیز خوردنی دلم میخواد میخنده فورا میره میگیره تو مسافرت نمیذاره آب تو دلم تکون بخوره صبحانه و ناهار و شام همه اش از بیرون می‌خریم و سه تایی میریم مسافرت و تو مسافرت می‌شویم عین اول آشنایی مون اما بیشترین دلخوری من عصبانیت و فحش و کفر گفتنش هست که امیدوارم مثل بقیه چیزها درست بشه 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
فقط ازروزی براش دعاگرفتن بهم بی توجه سرد شده عصبی شده همش چسبیده به اونا

نیگاه از یه فرصت استفاده کن و همانطور که اونا توانستند تو هم میتونی بیاریش سمت خودت فقط به دعا توجه نکن به رفتارشون توجه کن ببین وقتی میره پیش شون واسش چیکار می‌کنند چطور ازش پذیرایی می‌کنند و چطور باهاش حرف میزنن. من دو سال پیش شوهرم با خانواده اش آشتی دادم و شدن بلای جونم فکرشو نمیکردم بتونم از دست شون در بیارمش اما منتظر موندم و کشیدمش سمت خودم الان بخاطر من عید نرفت خونه پدرش و فقط اگه کاری باشه دم در می ره و برمیگرده نمیره خونشون خواهر شوهرم کلی فحش واسم پیام داد اولین بار بود یکی بهم فحش میداد اما من سیاست بخرج دادم و جوابش ندادم اسمس هاشو نشون شوهرم دادم و بچه اش بدنیا آومد شوهرم حالشو نپرسید یه‌روز رفته بود مغازه گفتم بچه اش شبیه کی بود گفت نگاهش نکردم و مطمعنم تا آخر عمر من نرم خونش شوهرم نمیره 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
دقیقا پس مشکلت چیه

وقتی عصبی میشه فحش میده و کفر میگه البته دو ماهی سه ماهی یکبار و مطمعنم واسش دعا می‌نویسند چونکه قبلش خودم همه اش به طلاق فکر میکنم و یه مشکل دیگه ای که داره عجول هست اگه بخواییم بریم خونه کسی یا جشنی یا جایی قبل از همه باید اونجا باشیم و همین باعث بحث و دعوامون میشه چونکه نمیتونم آنطور که باید به خودم برسم بعضی وقتها و حالا تصمیم گرفتم خودم زودتر آماده بشم

دقیقا پس مشکلت چیه

مشکل اصلی ام این باغی بود که یه 20 روز هست با پسرای مجرد فامیل می رفت می‌نشست که دیشب گفت نمیرم اما باید مواظب باشم اینا خیلی بهش زنگ میزنن در کل دو سال اول زندگی مون مجرد گردی داشت میترسم دویاره شروع بشه 

چطور بتونم کامل بکشم بسمت خودم؟ اون کلا سمتم بود رفت دیگه

بازم میشه بیاد سمت خودت  من تجربه خودم رو میگم 1 به مسائل جنسی و زناشویی تون اهمیت بده و نیازهاشو کاملا برطرف کن اونم با روی باز 2 به غذا خوردنش اهمیت بده و سعی کن یه مدت غذای مورد علاقهشو بپزی 3 جلوی خانواده اش بهش احترام بذار و سعی کن همیشه کنارش بشینی و نشون بدی با هم خوبید هر چند بد باشید هر چند با خانواده اش بد باشی یه مدت همیشه همراهش برو خونشون و بعد از یه مدت بیا عیب و ایرادشو بهش بگو حتما پیش اومده با زبونشون آزارات دادند بگو در عوض محبتم بهم بی احترامی کردن کم کم بگو اونم دقیقا ازت ناراحت میشه یا طرفشون میگیره اما مطمعن باش ذهنش مشغول میشه و وقتی اومد سمت تو اونوقت میتونی قطع ارتباط کنی 

چطور بتونم کامل بکشم بسمت خودم؟ اون کلا سمتم بود رفت دیگه

یه چیزی سعی کن بدون شوهرت جایی نروی مخصوصا خونه پدر و فامیل خودت همراهش برو و جلوی دیگران در حضور شوهرت از خوبیهاش تعریف کن 

مرسی عزیز دیدی میگن هر چیزی یه ظرفیتی داره پر شد سرریز میکنه منم همین جور شدم عصبی و نا آروم امم از ...

اره عزیزم مغز ادم تو ارامش بهتر میتونه تصمیم بگیره مطمئن باش تو میتونی

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
منم شوهرم بیشتر دوست داره با دوستاش باشه تا با من واقعا نمیفهمم چطوری باید از دوستاش دورش کرد 

اکثر مردا همینطورند کم کم درست میشن من خودم نظرم این هست اگه با چند خانواده دوست بشیم و خانوادگی رفت و آمد داشته باشیم دیگه نیازی ندارند تنها برند شوهر منم اگه من دعوا نکنم کلا با دوستاش هست خدایی با هر کی میخواییم دوست بشیم و رفت و آمد کنیم یا زنه مورد داره یا شوهرش اینم شانص منه   

2810