2777
2789
عنوان

شوهرم از کنترلم خارج شده زندگیم رو به زوال است

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 187 پست
منم اجازه نمیدم وقتی میگه دوستام مجردی میرن بیرون منم میگم اشکال نداره تو برو منم با دوستام میرم و د ...

زیاد باخودت تهدید نکن بگو نمیره تمام ازاول اجازه ندی عادتش بدی به اون عادت میکنه.

من حتی به تل واینستا هم اجازه ندادم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بودم قبل ازدواج اما بعد ازدواج گفت نه دوستای تو نه دوستای من و منم فقط با یه دوستم که اونم ارتباط تل ...

شوهر من صبح زود میره نزدیک نه شب میاد. منم نمی فهمم این وسط پیش رفیق رفقا میره یا نه. 

اما به من گفت ارتباطمو قطع کنم. مستقیم نه ها. غیر مستقیم. 

ببین یه سری مردا همینن. باید ادای خودشونو در بیاری براشون. اگه اعتراض کرد بگو تو هم بذار کنار. 

پس عین من داریم جواب بی احترامی حرف گوش نکنی پدرمادرامون میدیم

وقتی می‌خواستیم عقد کنیم پدرم یکساعت قبلش عین یه زن نشست گریه کرد که بابا نکن خوشبخت نمی‌شوی و منم میگفتم فقط ازدواج با این و وقتی ازدواج کردم دقیقا دیدم واسه پدرم مردم من الان 8 ساله ازدواج کردم و همیشه هم مشکل دارم اوایلش  خیلی بهم زور میگفت و کتک میزد اما از وقتی جلوی خانواده ام گفتم میخوام طلاق بگیرن آروم تر شده این هفته هم به داماد بزرگمون گفتم فقط این یکبار تحمل میکنم آخه بهشون زنگ میزنه میگه من میخوام طلاق بگیرم  تنها امتیاز خوبش میبرم خونه پدر و خواهرام و هر وقت بگم مسافرت میبرم همین باور کن فقط همین امتیاز خوبش هست و وقتی میگم طلاق میشینه گریه میکنه میگه دوستت دارم 0

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
زیاد باخودت تهدید نکن بگو نمیره تمام ازاول اجازه ندی عادتش بدی به اون عادت میکنه. من حتی به تل واین ...

اینستا شو حذف کردم رفت وصلش کرد 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
آره عزیز پسراشون نرمال نیستند تازه چند تاشون معتاد هست شوهرم از اعتیاد رد هست میدونم هیچ وقت سمت اعت ...

مواظبش باش ولی امر وهنیش نکن مثل یک دوست کنارش باش غر نزن بهش انشاله درس میشه

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
اینستا شو حذف کردم رفت وصلش کرد 

نه خداییش همسرم نکرد ازاول نزاشتم گفتم تومگه به چه نیازداری. یکی دوبارم بهش گفتم اگه دوس داری هرکدومش بخای تولپ تاب نصب کنیم شبا دوتایی باهم ببینیم گف نه نمخاد

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
شوهر من صبح زود میره نزدیک نه شب میاد. منم نمی فهمم این وسط پیش رفیق رفقا میره یا نه.  اما به ...

عزیز متاسفانه مغازه دارای همسایه اش همشون مجردی میرن مسافرت میرن تو باغ اقوام و فامیلش هنیتطور البته فقط پسراشون دامادشون جراعت گوزیدن بدون اجازه زن و مادر زن را ندارند

وقتی می‌خواستیم عقد کنیم پدرم یکساعت قبلش عین یه زن نشست گریه کرد که بابا نکن خوشبخت نمی‌شوی و منم م ...

منم بزوررفتم.

اخه انصافی همسرم بهترین مرددنیا بود

بعددعا باهام بداخلاق وسرد شده وچسبیده به اونا

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
نه عزیز والله من ازخدا میخوام آدم و حسابی باشند تا اینم یه چیزی یاد بگیره ازشون تو دوستاش یه پسر دای ...

اوفففف😥😥😥مواظبش باش خدا دوست بد رو لعنت کنه

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
مواظبش باش ولی امر وهنیش نکن مثل یک دوست کنارش باش غر نزن بهش انشاله درس میشه

مرسی عزیز دیدی میگن هر چیزی یه ظرفیتی داره پر شد سرریز میکنه منم همین جور شدم عصبی و نا آروم امم از همه طرف بهم فشار میاد دیگه خودمم قاطی کردمم اول باید آرامش خودم حفظ کنم تا بتونم اینو تغیر بدم 

نه خداییش همسرم نکرد ازاول نزاشتم گفتم تومگه به چه نیازداری. یکی دوبارم بهش گفتم اگه دوس داری هرکدوم ...

خب پس همچنان آدم بدی نیست یه خوبیهای داره 

منم بزوررفتم. اخه انصافی همسرم بهترین مرددنیا بود بعددعا باهام بداخلاق وسرد شده وچسبیده به اونا

میدونی اگه خانواده ها باهامون کنار میومدن صد در صد الان زندگی بهتری داشتیم من همیشه بهشون گلایه میکنم پدر من گوشش رو گذاشته بود به حرفهای دامادمون با خواهرم همون دامادمون یه عوضی زن باز هست که دومی نداره و من هیچ ارتباطی با همین دامادمون ندارم شوهر من همین الان عاشقم هست مخصوصا وقتی گریه میکنم میشینه باهام گریه میکنه و وقتی بحث و دعوا نداشته باشیم خیلی خوب هست چند شب پیش رفتیم در خونه پدرش من پیاده نشدم گفت نمایی باهاشون سلام و احوال پرسی کنی زشته گفتم مگه مادرت به گوشی تو زنگ زد جوابش دادم صدامو شنید قطع کرد زشت نبود اونم خندید گفت هر جور راحتی مادرش واسه بدرقه اومد دم در نگاهش نکردم شوهرم اصلن چیزی نگفت وقتی از طرف خانواده اش بهم بی احترامی میشه مجبورم نمیکنه احترام بذارم و اگه ساعت 3 شب بگم ببرم خونه پدرم نه نمیگه 

منم بزوررفتم. اخه انصافی همسرم بهترین مرددنیا بود بعددعا باهام بداخلاق وسرد شده وچسبیده به اونا

یه چیزی بگم میدونم همین الانم شوهرت دوست داری حالا که خودمون خواستیم و خودمون کردیم صبر و آرامش و توکل داشته باشیم ایشاالله همه چی درست میشه من خودم کلا صبرم از دست دادم و عصبی میشوم بدجور و حوصله ناز کشیدن ندارم آرامش که هیچ اصلن ندارم میخوام با توکل بخدا و نماز خوندن آرامش و صبرم بدست بیارم 

مثلا امروز که متوجه دروغ و. پنهان کاریش شدم باید. چکارمیکردم؟؟؟؟

بهش بگو خوبه منم بهت دروغ بگم یه جوری اعتمادشو جلب کن شاید می‌ترسه دروغ میگه 

2810