2777
2789
عنوان

شوهرم از کنترلم خارج شده زندگیم رو به زوال است

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 187 پست
عزیزم خودش بفهمه اشکال نداره آخه بهش گفتم واسمون دعا کردند بریم پیش یه دعا نویس 

اگه شماهم بخواین برین سراغ جادو و جنبل چ فرقی دارین با اوناها؟

جای اینکارا اسپند زیاد دود کننین چهارقل و ایت الکرسی زیاد بخونین قران زیاد بخونین 

اونا گناه میکنن شماهم میخواین بکنین

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           
عزیزم خودش بفهمه اشکال نداره آخه بهش گفتم واسمون دعا کردند بریم پیش یه دعا نویس 

اینکه چیزی نیس نگو بهش ،یمدت انجام بده منم میرم حموم غسل بدم باوضواینا انجام بدم تایه هفته. اینجابهم دادن دستشون درد نکنه مال قران شک نکن.خوبه قبول کرده من بگم خاهر مادرت.... منومیکشه اونجوری دهنش بستن بادعا

کاش دنیاهم دنده عقب داشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوستاش فامیل هاشند همه مجرد و زن باز آخه مجردند یعنی دیشب باهاش رفتم یه خانومه با برادرش نشسته ...

اوه اوه وضعیت خطری شد 🤤🤤

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
مرد متاهل باید قید دوستان مجردی رو بزنه مشاوره هم گفته . 

من فک کردم مثل شو هر خودمه که دوستاش هم ادم حسابین البته کلا یه دونست دوستش همکارشم هست ماهی یکی دو دفعه در حد دوساعت باهمن

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
زندگی چیه۶صبح میره۱۰شب میاد شام میخوره میخابه الان بخاطرماه رمضون زودترمیاد به اذان۵دیقه اینامونده ب ...

کارش چی هست شوهرم منم همینجوری بود مغازه می رفت منم از سر کار اومدم بیرون و الان مجبورش کردم ظهرها میاد خونه و شب ها بین 9 و نیم و بعضی وقتها تا 10 و نیم شب میاد خونه  میدونی دوری دلسردی میاره این تجربه شخصی خودم هست سعی کن بیشتر در کنار هم باشین در ضمن اگه بچه نداری نذار بچه دار بشی و دعا و مشاور هم برو  و نهایت سعی خودتو بکن اگه نشد خودت ذلیل این زندگی نکن من یه دختر دارم و گرنه تا الان صد بار رفته بودم در ضمن شوهرم حرفهای خانواده اشو که پشت سرم می‌زنند یا دخالت تو زندگی مون می‌کنند قبول نداره اما از راه محبت گولش می‌زنند 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
کارش چی هست شوهرم منم همینجوری بود مغازه می رفت منم از سر کار اومدم بیرون و الان مجبورش کردم ظهرها م ...

کارمندهست سا۴درمیاره میره نمایشگاه شبا میاد الان ماه رمضون بخاطرافطار زود میاد

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
یه مدت توام با دوستات برو ادب بشه وقتی کارش تموم میشه زنگ بزن کلی خرید دکتر ،بیرون،مهمونی، بهانه کن ...

بدتر میشه اونوقت زنگ میزنه خانواده ام هر چی از دهانش در میاد پشت سرم میگه وقتی عصبی بد دهان و تهمت میزنه اصلن نمیشه لجشو در بیاری

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
اگه شماهم بخواین برین سراغ جادو و جنبل چ فرقی دارین با اوناها؟ جای اینکارا اسپند زیاد دود کننین چها ...

نه عزیز خدا شاهده این چیزهارا گناه میدونم حتی دعای محبت بین زن و شوهر را غیر قلبی میدونم اما خب من گفتم با شوهرم بریم  یه باطل کننده طلسم بنویسم همین 

اینکه چیزی نیس نگو بهش ،یمدت انجام بده منم میرم حموم غسل بدم باوضواینا انجام بدم تایه هفته. اینجابهم ...

مرسی عزیزم به حق این ماه مبارک مشکل همه زن و شوهرا حل بشه مشکل زندگی من و شما هم حل شه   

اگه شماهم بخواین برین سراغ جادو و جنبل چ فرقی دارین با اوناها؟ جای اینکارا اسپند زیاد دود کننین چها ...

نه ولی وقتی دعادوری گرفتن ازشوهرم جدامیکنن باید برم‌باطل کنم مخای بشینم جداشم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
اوه اوه وضعیت خطری شد 🤤🤤

آره عزیز پسراشون نرمال نیستند تازه چند تاشون معتاد هست شوهرم از اعتیاد رد هست میدونم هیچ وقت سمت اعتیاد نمیره اما خب مرد و چشمش نمیتونم بگم سمت زنها هم نمیره

2810