2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
سمت میدون استقلال برین خوب من زیاد قیمتاشو ندارم اما نزدیکه به اونجا نباید زیاد گرون باشه...الان دیگه همه کرایه میخوان با 20 پیشم میشه فرمانیه هم خونه گرفت
من و دخملم فرشته های بهشتی بودیم.... به زمین تبعیدمون کردن.... تیرماهی شدیم....
کاملا میدرکمت فائزه جون. منم تو بارداری تا اعتراض نکردیم ی خبر نمیگرفتن. حالا هی بچه خودمون بچه خودمون میکنن. همشم میگن شبیه محمده. حتی اگه نباشه. همشم میخواد براش لالایی بخونه مادرشوهرم میگه فدای پسرم، فدای پسر محمد، فدای برادر محمد و... خب یکی نیست بگه تو با محمد چیکار داری. انقد بدم میاااااد
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره حلما خیلی سخت گذشت مخصوصا من دیانا همش بغلم بود تو بیمارستان نمیمونه پیش کسی من نباشه اصلا واینمیسه حتی پیش مامانم انقدر گریه میکنه بچم هلاک میشه. من همش نگران بودم محیط بیمارستان مریض نشه
وای درکتون میکنم منم خوشحالم دیانا همیشه منو میخواد مامانم میگه بذار پیش من میگم نه دخملم بالشت سره هیچ جا بدون من نمیمونه و نمیره
راستش این حرفشون هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه تو جمع بودیم مهمون غریبه هم داشتن مادرشوهرم برگشته به دخترش میگه من هرگز بچتو حتی یه لحظه نگه نمیدارم میدونی که اصلا حوصله بچه کوچیک و ندارم. خواهرشوهر من اصلا ازدواج نکرده منم که باردار بودم متلک گفتن عادتشه
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده
انشالله فائزه جونم. با همسرت صحبت کن تذکر بده بهشون. ببخشید من برم شیر بدم ب پسرم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
برمیگردم اگه بودید با چندتا سوال
2810