2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
من خودم بدترم انقد عذاب وجدان میگیرم ولی گاهی نمیکشم بخدا آخه من دست تنهام شب شوهرم میاد که اونم خستست و میخوابه
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده
راستی فائزه شوشوام تصادف کرده بیمارستان بودیم چند روز امروز دیگه با رضایت خودمون اوردیمش خونه نمیموند بیمارستان. حالا یکی از دوستاش عصر میاد معاینه اش کنه ...حریفش نشدیم که نشدیم دیروز عمل کردنش. یه لخته خون تو سرش بود عملش خوب بود خداروشکر الان بهتره. دست و پاشم شکسته
من و دخملم فرشته های بهشتی بودیم.... به زمین تبعیدمون کردن.... تیرماهی شدیم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خدا رو شکر الان خوابیده ...دوستش بیاد میگم یه پرستار بیاد دائما پیشش باشه من با دیانا وقعا نمیرسم چون جفت پاش شکسته باید یکی همش به اون رسیدگی کنه
واااای نگار جون. خدا بد نده. انشالله زودی خوب شن همسرتون. واااای خیلی بد بود برات... آره فائزه جون همیشه بیان خیلی بده بچه داری خسته میکنه ادمو تا میخوای استراحت کنی یا از لجبازیش عصبی هی اونام بیان. وااای
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
میدونید چی زور داره؟ تو دوران بارداری سال تا سال سراغمو نمیگرفتن اگه هم میومدن بی وقت با سفارش غذا میومدن بعد بهم متلک میگفتن ما اصلا بچه دوست نداریم حتی یه لحظه هم نمیتونیم نگهش داریم شما باشین چیکار میکنین؟؟
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده
فائزه من جای تو بودم حالا شمالم نمیرفتم خونه امو جا ب جا میشدم میرفتم یجا دورتر...محل کار شوهرت کجاست؟ به بهونه اون جا ب جا شو بگو نزدکتر باشه ب محل کارت زودتر بیای خونه
وااای نگارجون خیلی بده. چی کشیدی خواهر.
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
لویزان نگار جون خونه خیلی گرونه اونجا مشکل اینجاست که اگه دور باشم آخر هر هفته پا میشن میان2روز میمونن یه فامیل دارن دوره باهاش اینطورن چه برسه به ما
من یکی رو میشناسم با مادر شوهرش زندگی میکرد انقدر از این بچه سوال و جواب میکرد بچه هم فضول بار اومده با همین خبر بردن و اوردنش پدرو مادرش همیشه دعوا داشتن دختره بزرگ بود بازم نمیتونست خودشو کنترل کنه ببخشید خاله زنک بار اومده بود 16 سالش بود
28 شهریور قرارداد خونمون تموم میشه من با این بچه نمیتونم دنبال خونه بگردم مجبورم باز همینجا بشینم برام دعا کنین یه کار تو رشت واسه همسرم پیدا شه از اینجا بریم
2810