2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
ماشالا به این گلای ناز نازی
پانیا ارین ارمان مبینا امیر رضا امیرمهدی واقعا چقدر بزرگ شدن
عکسای الینا رو هم در وبلاگش دیدم عزیزم چقدر نازه

مریم جون چطوری ؟ کجاهایی؟
غزاله جان آرمان همه چیییییییییییی میخوره... ولی خیلی بخوام تحویلش بگیرم پسته و فندق و بادوم و بادوم هندی و توت خشک و برگه زردالو رو یه کاسه کوچولو میریزم بهش میخوره... در هفته شاید 2دفعه...

آرمان سالاد میخوره حسابیییییییییی... سبزی خورن...پیاز...زیتون... عاشق بستنیه...ولی ساده، شکلاتی دوست نداره...

عاشق دسرهایی هست که مامانش درست میکنه خصوصا تیرامیسو...میدونی که تیرامیسو بمب کالریه...

همه اش هم داره دستور سالاد الویه و ماکارونی بهم میده... شیر و ماست هم که هر روز میخوره حسابی...
Lilypie Pregnancy tickers
بعضی بعدازظهرا که ما میخوایم بخوابیم...آرمان میگه خوابش نمیاد... بعد من براش یه سی دی کارتون میزارم و میرم میخوابم..

خودش پا میشه میره سراغ یخچال، یه شیر یا شیرکاکائو یا دنت برمیداره...بعد هم میره سراغ کابینت خوراکیا... هر دفعه یه چی میخوره...

یه روز پاشدیم دیدیم پنیر تست از یخچال درآورده و رو نون تست گذاشته و خورده....یکی ندونه فکر میکنه ما به این بچه غذا نمیدیم...

خلاصه که نمیزاره اصلا بهش بد بگذره...
Lilypie Pregnancy tickers
ممنونم از لطفتون دوستای خوبم
وای ملیدا یعنی شما از همون اول با ما بودین ؟ من فکر کردم شما از مادرانه ها با بچه ها دوست شدین !!! من ته آلزایمرماااااا شرمنده..

مبینای من تا قبل از تولده الینا وزنش خیلی خیلی کم بود ولی از وقتی الینا اومده به طرز عجیبی اشتها و وزن گیریش عالی شده طوریکه تو این یک سال هزار ماشاالله 3 کیلو اضافه کرد و خودشو رسوند به همسناش تقریبا البته هنوزم حدودا یکی دو کیلو کم داره ولی نمودارش عالی شد و دکترش راضیه خدا رو شکر .. از 12 کیلو 3 سالگی رسید به 15 کیلو تو 4 سالگی خداروشکر ... همه چیزم دوست داره منظورم تنقلاته .. چون مشکل یبوست داشت یه مدت طولانی دکترش گفت لواشک بهش بده و عاشق لواشکه و خیلی دوست داره . برگه زردآلو و بادام و گردو هم دوست داره زیاد .. شیر نمیخورد اصلا ولی دو روزه که وقتی بستنی یخی میخوام براش درست کنم میگه یکمیشو بده یخ نزده بخورم منم فهمیدم دوس داره حالا دیگه شیرو میخوره با شکر و کمی گلاب هم ساده و هم یخ زده به عنوان بستنی یخی
چیپس خونگی هم که دکترش همیشه میگه بده و خوبه البته بدون سس و نمک کم ..
مبینا تو این یکسال مشکل شن کلیه هم داشت که دوبار گرفت و خوب شد که دکتر گفت نمک و اسفناج رو نباید بخوره . یعنی اسفناج نخوره نمک هم کم بخوره ...
پفیلا هم خودم براش درست میکنم خیلی دوس داره
کیک و شیرینی خودم درست میکنم خیلی دوس داره ولی اگه شکلات روش بریزم خوشش نمیاد . بستنی هم خیلی دوس داره همه جورشو
از غذاهای پلویی خوشش نمیاد زیا د و کممیخوره . چلو رو دوست داره مخصوصا ب ا زرشک و زعفرون .
شربت هم خیلی دوست داره . نون تست و مربای البالو و پنیر هم که عاشقشه هر وقت گشنشه میگه پنیر بده
برنجک هم دوست داره
آش ها رو هم خوشش میاد ولی از نوزادی تا همین الان از سوپ بدش میاد
از ژله هم خیلی خوشش میاد
میوه هم که عاشقشه مخصوصا کیوی و خیار و پرتقال و همه میوههای تابستونی ..

غزاله مگه پرنیان چند کیلوه ؟
شکوفه جونییییییییییییی سلام عسیسمممممم .. مامان شدی دوباره ؟ مبارکههههههههههههههههههه من نمیدونستم .. وای دخترم که هست . دیگه حسابیییییییی مبارکههههههه . چند وقتشه الان . چه اسم قشنگی . با رهام ست کردین ؟
ما هم اسم نی نیمونو گذاشتیم الینا که با مبینا ست بشه .. البته خدا خودش این اسمو یهویی انداخت جلومون خیلی اتفاقییییی...
جریان ناراحتی ها چیه نگران شدم ! کی چی شده ؟
2810