2777
2789
روشنک نه خوب بازی نمیکنه...یعنی تو خونه که نمیشه..ما هم کم بیرون میریم... بیشتر ازش به عنوان وزنه استفاده میکنه... مثل وزنه بردارا هی بلندش میکنه و میگه من قوی شدممممم...
Lilypie Pregnancy tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رهام هنوز هم بهداشت میبرم اما همون طور که زهره جون گفت سالی یه بار

زهره جون از نینیت عکس نمیذاری ؟ اسمش چیه ؟

الی جون فدات بشم اسمش گذاشتم رهوا -رفتی تهران ؟ برای همیشه؟عکس دخمل نازت نمیذاری ؟
برای پدرت خیلی متاسف شدم ایشالله به حق فاطمه زهرا هر چه زودتر سلامتی کاملشون به دست بیارن
دوستای گلم دلم برای همتون تنگ شده خیلی وقتا دلم میخواست ازتون خبر بگیرم ولی چه کنم که فرصت هام کله مورچه ای و اینترنتم دیزلی با این تفاسیر نمیتونستم بیام مادرانه ها

الان اینقده خوشحالم که باهاتون دارم حرف میزنم که نگو احساس میکنم 4 سال به عقب برگشتم و جوون شدم دوباره
بازم هیشکی نیست ؟؟؟

پونه جون یه عکس بزرگتر از پانیا بذار دلم خیلی برای روی ماهش تنگ شده -اینجوری فقط از فیگورش کیف کردم
مبینا جونم ماشالله /ایشالله عروسیت
امیر مهدی جان هزار ماشالله
امیر رضا جون هزار ماشالله -غزل جون خوبی ؟
آرمان جونم هزار ماشالله-آزاده جونم خانم رییس چطوری ؟
ماشالا پسر ملیدا چه آقاییه
پانیا هم که همیشه قرتی

غزل جان همون دکتر که میبریم رشدش رو چک میکنه دیگه لازم نیست سنجش جدا ببریم که

زهره جون دخترت چقدر بزرگ شده . خانوم خانوماسا قیافه اش . خواهرشم عکس بذار برامون ببینیم

الی چقدر سختی کشیدی پس ... خیلی غصه ام شد ... منم تو این مایه ها این سه ساله دستم بند بود . چه میشه کرد زندگی گاهی خیلی بی رحمه

شکوفه چرا دلت نمیاد مهد بذاری؟ گناه داره بچه . اگه بذاری می فهمی چقدر خوبه .
سلام وای چه خبره چقد ذوق زده میشه آدم ههااااااا
ممنون روشن جون و غزاله جونم شمام عکس سام خوشگل و پرنیان خانمو بزارین من اصلا قیافه هاشون یادم نیست البته پرنیان جونو یکم یادمه فداش بشم

زهره جونم ماشالله به مبینا خانمی که چقد بزرگ شده خدایا یادمه اولین نی نی که تو جمعمون به دنیا اومد و اولین عکس نوزادی مال مبینا جون بود بووووووووووووووووووووووووس واسش

شکوفه جون خیلی خوشحال شدم که دیدمت واقعا یاد اون روزا به خیر راستی نی نی جدید مبارک چه خوبه که دو تا داری اونم از هردوتاش
شکوفه جونم منم با امیر مهدی بن بن بن کار می کردم سری سومش خیلی سخته همونجا متوقف شدیم هههههه
به نظرم اگه اونم مثل سریای قبلش جدا جدا بهشون بگیم بهتره نه؟؟؟؟؟؟؟؟
2810