2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به همه ش عکسای خوشکل از بچه ها . از دیدن عکسای جدید بچه ها به وجد میام . همه شونو خیلی دوست دارم.
زهره جون ماشالله مبینا جون برای خودش چه خانم خوشگلی شده.
ایلیا هم که خیلی خوشتیپه ماشاللههههههه
غزاله سام معمولا صبحانه ها باید پنیر بخوره تو چایی هم عشقش اینه که شکر باشه اما من به باباش می سپرم ( چون خودم صبحها ادارم) به جای شکر تو چاییش عسل بریزه دیگه به مزش عادت کرده شاید می دونه و به رومون نمیاره
خلاصه خیلی لطف کنه بعضی وقتا با پنیرش گردو می خوره یا سبزی اما بعضی وقتا می گه نه فقط پنیر
جمعه ها یا یه روزایی خاصی که من صبحونه باهاشون باشم حتما می گه نیمرو منم با کره براش می درستم که خاصیتی داشته باشه

خلاصه تو مهد هم هویج یا سیب یا کیک و بیسکویت میان وعده می خورن

نهار هم که خودم براش می گذارم هرچی داشته باشیم انواع پلو چلو اما گاهی چند روز پشت سر هم نهارشو فقط یکی دو قاشق خورده اما من چون بی خیالم ناراحت نمی شم می گم خوب حتما کوهانش خالی می شه میاد سرذاغ غذا
همون طور هم می شه روزهای بعدش می بینم قظنک ظرف غذای مهدشو خالی کرده
ما هم که نهار می خوریم خونه باهامون سالاد یا ماست معمولا می خوره
خلاصه ظهر هم که از خواب بیدار شد
هر میوه ای که تو خونه باشه با کمی اجیل می چینم جلوش و می رم سراغ کارام یا اینکه خودش از جای خوراکی هاش چیزی بر می داره
تا من کارامو بکنم اونم ته اونا رو میاره
ساعت 8 یا 9 هم هر شامی خودمون داشته باشیم بهش می دم می خوره
اما اونم گاهی می خوره گاهی هم بد غذایی می کنه
در کل وزنش فکر کنم 18 یا 19 باشه قدشم فکر کنم دیگه 1 متر شده اینه که از لحاظ نمودار مشکلی نداره منم بهش گیر نمی دم

شیر هم که ماشالله قهره خیلی کم شاید از اون شیر کوچیکا همو‍ژنیزه ها خیلی کم بخوره
غزاله سام معمولا صبحانه ها باید پنیر بخوره تو چایی هم عشقش اینه که شکر باشه اما من به باباش می سپرم ( چون خودم صبحها ادارم) به جای شکر تو چاییش عسل بریزه دیگه به مزش عادت کرده شاید می دونه و به رومون نمیاره
خلاصه خیلی لطف کنه بعضی وقتا با پنیرش گردو می خوره یا سبزی اما بعضی وقتا می گه نه فقط پنیر
جمعه ها یا یه روزایی خاصی که من صبحونه باهاشون باشم حتما می گه نیمرو منم با کره براش می درستم که خاصیتی داشته باشه

نهار هم که خودم براش می گذارم هرچی داشته باشیم انواع پلو چلو اما گاهی چند روز پشت سر هم نهارشو فقط یکی دو قاشق خورده اما من چون بی خیالم ناراحت نمی شم می گم خوب حتما کوهانش خالی می شه میاد سرذاغ غذا
هر میوه ای که تو خونه باشه با کمی اجیل می چینم جلوش و می رم سراغ کارام یا اینکه خودش از جای خوراکی هاش چیزی بر می داره
در کل وزنش فکر کنم 18 یا 19 باشه قدشم فکر کنم دیگه 1 متر شده اینه که از لحاظ نمودار مشکلی نداره منم بهش گیر نمی دم

شیر هم که ماشالله قهره خیلی کم شاید از اون شیر کوچیکا همو‍ژنیزه ها خیلی کم بخوره

سلام
یلدا منم عاشق ایلیا
وای چقدر ژوان نازه .. تولدش هم مبارک هنوز هم کلی شجاعه المیرا؟ خونه کدوم سمت گرفتین ؟
من دیگه زیاد لی لی به لالای فرواک در خوردن نمیزارم اما هنوز هم خیلی خیلی کم غذاست. یه چیزایی میخوره اما کم.
بستنی و ماست و شیر اینا که به ندرت بخوره
از خوردنش فقط پنیر پیتزا روی نون تست که بره تو ماکروفر رو دوست داره
دیگه شیر ه خرما و ارده اردکان (از اون شل ها) برا صبحانه دوست داره
از منو فرواک همینا ممکنه بدردت بخوره غزاله
دیروز تو بفرمایی شام تارت ریواس درست کرده بود میگه میخوام. پاشدم تارت درست کردم با خامه و شکلات و مارمالاد توت فرنگی و کاسترد. اینهمه چیز درست کردم وقت گذاشتم اوردم براش میگه یااااااخ . تف کرد بیرون . من موندم و یه تارت گنده . دیگه من باشم جو گیر نشم پاشم خوردنی درست کنم
مرسی روشن جون نگار جون

منم عاشق فرواکم با اون ژستش نیاز جان

ژوان رو ببین عجیجم
به ایلیا فقط بدید بستنی

صبح تا شب هم بخوره سیر نمیشه فقط شکلاتی نباششه بقیه طعم هاشو دوست داره

نیاز راستشو بگو همه تارت رو خوردی تنهایییییییییییییییی؟؟؟؟

2810