2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
مرسی آتنا جون از پیشنهادت.
چقده تو غذا میدی نه نینیت! نوش جونش باشه.........
من گاهی دو روز به آرمیتا عدس پلو دارم بیچاره روز دوم دیگه عق میزد! خیلی دلم براش سوخت که مجبور بود همچین غذای بی مزه و بی نمکی رو 4 بار پشت سر هم بخوره!

آتنا کته شیرو با شیر پاستوریزه درست می کنی؟ من می ترسم از الان بهش شیر بدم.

ترانه منم از ترس حساسیت خیلی چیزا رو به آرمیتا نمیدم. چون باباش حساسیت داره.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
آره پپو منم تا حالا شیر ندادم. ولی فکر کنم فردا پس فردا برم تو کارش ببینم چی میشه.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیو جون اگه بابای آرمیتا حساسیت داره از همون یک سالگی به ارمیتا شیر بده اونم از مقدار کم شروع کن .... البته خود شیر رو مسقیم بهش نده باهاش فرنی یا شیر برنج درست کن....مثلا از 20 سی سی شروع کن..
ثریا متخصص آلرژی کودکان .... ههههههههه... واسه آلرژی دخملی یه پا دکتر شدم...
دختر نازنینم مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....خدایا شکرت
مرسی آتنا گلی....بوووووووووووووووس
ایشالله گوشت بشه به تن دخمل طلائیت...
جدی؟ هر 1/5 2 ساعت غذای اصلی میدی؟ شکمش زیاد کار نمیکنه؟ بعدش هر دفعه چند قاشق بهش میدی؟؟؟؟؟؟؟
شیر کمتر نمیخوره اینجوری؟

چ همه سوال پرسیدم ههههههه مرسی که جواب میدی
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
آتنا جون منم تعجب کردم هر 2 ساعت بهش غذا میدی چه خوبه که میخوره.آفرین.........من روزی 4 یا 5 وعده بهش غذا میدم که یک وعدش سرلاکه.وقتی بهش سرلاک میدم با یه میوه مثلا موز یا آب سیب میدم.سرلاک بیشتر از سوپ سیرش میکنه نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!!!!1

امروز به جای اینکه آب بریزم روی سرلاک آب هندوانه ریختم که دوست داشت.

برای اولین بار هم خامه دادم با بیسکوییت مادر نرم شده.خورد ولی نه با علاقه زیاد.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سلامممممممممممممممممممممم

منم هر 2 تا 5/2 ساعت به آرنیکا غذای اصلی میدم اینطوری :
سوپ - پلو با ماست - سرلاک با شیر خشک - سوپ - زرده با ماست - سرلاک با شیر - سوپ

میان این غذا ها هم کلی آب میوه و خرما و بیسکوییت وغیره .. میدم
همشونو هم با میل میخوره خدارو شکر
بچه ها یه سوال؟ مگه سرلاک خودش شیر نداره؟ شما به جای آب با شیرخشک قاطیش می کنین؟
بعد سرلاک میوه پرتقال هم داره؟ آخه می ترسم به پرتقال حساسیت داشته باشه. تا حالا ندادم بهش.
پیو جون من سرلاک نمیدم ، فک نکنم سرلاک پرتغال ایرادی داشته باشه...این همه قطره و دارو که به این بچه ها میدیم اسانس پرتغال و تو ت فرنگی و .... داره ، پس ایراد نداره ....
دختر نازنینم مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....خدایا شکرت
پیو من فقط سرلاک مخلوط میوه میدم که توش پرتقالم داره.فکر نکنم ایرادی داشته باشه.میترسم طعم سرلاکشو عوض کنم دیگه نخوره..........

رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
اصلا ایرادی نداره پپو جونم
من دو پیمونه پر سرلاک عسل -دو پیمونه پر شیر خشک ببلاک - یه قاشق مرباخوری سر خالی شکر و مقدار ابجوش همه رو قاطی میکنم میدم گاهی هم توش یه عدد بیسکوییت مادر هم میریزم
اخه برای تپل شدن ارنیکا شیر خشک میریزم - نینیهای تپل احتیاج ندارن
عجب معجونی سانیییییییییی! میخوای منم بریز توش تا دیگه تکمیل بشه! هههههههه
نوش جون آرنیکای عسلم. من مطمئنم با این تلاشی که مامان گلش می کنه به زودی زود تپل تپل میشه. جانمییییییییی.
راستی امروز براش به سبک تو کته گوشت بار گذاشتم. حالا از خواب بیدار شه بهش بدم چه کیفی می کنه!

نترس شیما جون سرلاکای دیگه هم امتحان کن. منم قبلنا فقط گندم میدادم اما حالا موز دادم و با اینکه رایحه و طعمشون کمی فرق داره اما اینم میخوره خدا رو شکر.

سانی ایووووووووووووول باز خداروشکرکه آرنی گلم میخوره
چقد خوب که باز وسط اونا آبمیوه و اینا هم میدی

میگم هر وعده اصلیارو چند قاشق ازینا بهش میدی؟؟؟؟؟ بعدش خودش خیلی خوب میشینه واسه غذا خوردن یا با ادا بازی میخوره؟؟
بعدم مگه از صبح تا شب همش بیداره که هر 2.5 ساعت میتونی 5 6 وعده بهش بدی؟؟؟؟؟؟

ی سوال دیگم یادمه عروسمم شیشه نمیگرفت حالا الان آبمیوه رو چه جوری بهش میدی؟ با لیوان بیرون نمیریزه؟

بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
نسیم چه قدر سوال..........ههههههههه

اون سوال آخر سوال منم هست.حسین شیشه نمیگیره با لیوانم که سخته همشو نمیخوره.من با یه کم سرلاک غلیظش میکنم با قاشق بهش میدم.
جیگرتو برم نسیمی
1: هر وعده حریره 25 تا 30 قاشق چایخوری- سرلاک عسل و میوه 30 ق چایخوری - سوپ 40 تا 45 ق چایخوری - زرده با ماست 10 تا 15 ق چایخوری - پلو با ماست 15 تا انگشتی
2: بیشتر موقعها خوابیدنی بهش غذا میدم اونم با هزار تا اسباب بازی مختلف تا حواسش پرت بشه یا کارتون ببینه
3: از صب تا شب کلا 2 تا 3 ساعت خواب روزانه داره
4: ابمیوه رو میخوابونمش با قاشق چایخوری اب یه سیب کامل رو بهش میدم
5: من قربون داماد گلمممممممممممم برمممممممممممم

2810