2777
2789
عنوان

توروخدابیاین دلم داره میپکه خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 64 پست

من ده سال بچه نداشتم الان یه پسر دارم قسمت بشه خدا بهت فرزند میده بعدشم پیگیر هستی یا گه گاهی میری دنبالش.دکترا چی گفتن؟

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب عقده اي مريضي هست تنها هنرش اين هست ناراحت نباش! انسان بودن مهم هست ك ايشون كم از انسانيت داره و گرنه توليد مثل رو بقيه موجودات هم بلدن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

منم میخااااااااام😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

اینم بگم از 1سالگی دخترشو گزاظت رفت من بزرگش کردم الان دخترش 8سالشه و منو بیشترمادرش میخاد تا 5ماه توبغل من خابید الانم محبتش نمیکنه زیاد ولی جلو من اینقد قربون صدقش میره ک نگو ولی وقتی من توجمع نباشم همش دخترشو میزنه ولی جلو من اینجوری میکنه ک اذیتم میکنه بنظرتون چرا خدایی چرا جوابشو نمیده

یک قطره😑🤲خدایا شفا

‌بی حیاهم هست علاوه بر بی شعور

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

عزیزم خودتو ناراحت نکن انشاالله تو هم مادر میشی

اعصاب خودتو به خاطر آدمایی که مشخصه سطحشون چه جوریه خرد نکن

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

اصلا ب حرفهاش توجهی نکن خدا ب تو هم فرزند صالح و سالم بده دوستم 

اون آدم نادانیه ک فکر میکنه بارداری دست خودشه دیگه نمیگه همه اینها دست خداست خودشو خیلی دست بالا گرفته

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم