2777
2789
عنوان

توروخدابیاین دلم داره میپکه خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باعث تاسفه رفتارش ،خدا،خیلی بزرگه غصه نخور عزیزم هرچیزی به وقتش اتفاق میفته اصلا بهش توجه نکن ان شاالله خدا هم به شما یه بچه ی سالم و سلامت و صالح میده ،اون آدمی که هنوز نفهمیده بچه رو خدا میده و  پز دادن نداره و اینجوری جولان میده خدا خودش بموقع حالشو جا میاره

بهتون پیشنهاد میکنم به همه میگم هرموقع که از طب نوین ناامید شدین و کشش هزینه های کلانشو نداشتین لطفا و لطفا طب اسلامی رو دنبال کنین ان شاءالله که همه شفا پیدا کنن و حاجت روا بشن، من مشهدم و شماره شاگردای حاج آقا تبریزیان رو دارم امتحانش ضرری نداره 

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
اینم بگم از 1سالگی دخترشو گزاظت رفت من بزرگش کردم الان دخترش 8سالشه و منو بیشترمادرش میخاد تا 5ماه ت ...

جوابشو بده بگو قربون خدا برم به چه ادمایی بچه میده که لیاقت سگ نگه داشتنم ندارن

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

عزیزم بمیرم برات..بخدا منم بعد ۴ سال باردار شده بودم در صورتی که جاریم ۶ ماه بود و بعد ۶ ماه باردار  شد..بچه من سقط شد و بچه اون بدنیا اومد..ولی خدایی اصلا پز اینا نمیداد...من بعد ۸ ماه دوباره باردار شدم..خدا بالاسرمونه  به خودش قسم هیچوقت دیر نمیکنه...بخدا میدونم چی میگی عزیز دلم..از خدا از تمام وجود میخوام همین ماه باردار بشی...میدونم حسرت و انتظار چیه....خدایا  الهی که دل هیچکس  از نداشتن بچه شکسته نشه....زود باردار میشی....خدا بهت یه بچه ناز میده..به خودش توکل کن...اگه واقعا اون خدای منه،همون خدایی  که میشناسمش، تو همین ماه باردار میشی..گرمیجات خوبه...ببین به شوهرت خرنوب بده خودتم  عرق  رازیانه  بخور..عسل واسه اقدام عالیه...حتما بخورین..میشی..غصه نخور..بخدا یاد انتظارم میفتم  گریم  میگیره...

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍

من یه سال ونیم عروسی کردم همون موقع شوهرم گف بچه ولی نشد همون موقع جاری بزرگم باخواهرشوهربزرگم ک سی وپنج ساله ان پسراشونم بیس ساله بودن زود بچه آوردن بعد ب من تیکه مینداختن اون دوتاجاریهامم زود بچه آوردن هروقت منو میدیدم میگفتن خونه ای ک توش بچه نباشه قبرستونه باور کن من ک حامله شدم دیگه بچه نیاوردن میگن بچه چیه دیگه😜