2777
2789
عنوان

توروخدابیاین دلم داره میپکه خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 64 پست

همیشه حسودیش میشه ب اینکه من ماشین دارم و میگردم اخه کسی نیست بهش بگه اخه بچه ندارم یعنی حق دور زدن هم ندارم خوتو شوهرت نمیبردت جایی من چ کنم تازه بیشترمواقع میبریمش باهامون ک غصه نخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم طب اسلامی چیه

طب ائمه طبق احادیث و روایات، میگم هرموقع از طب نوین ناامید شدین ک بدونین واقعا درمان کجاس، خدا اگه دردی میده درمانشم میده حتی عقب ماندگی ذهنی

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    

من باردارشدم ولی سقط شد الان بعد یک سال دوباره میخام ای یو ای کنم اخراین ماه التماس دعادارم بخدا خاهرشوهرم بارداره ولی همش پرستاریش میکنم خودمم تازه 22سالم شده 6ساله دارم عذاب میکشم بخدا

اینم بگم از 1سالگی دخترشو گزاظت رفت من بزرگش کردم الان دخترش 8سالشه و منو بیشترمادرش میخاد تا 5ماه ت ...

عزیزم در اینکه اون ادم نادان و کم فرهنگیه شکی نیست ولی خواهرانه بهت میگم منتظر این نباش که بدبختیشو ببینی رهاش کن و رو زندگی خودت تمرکز کن تا ارامش داشته باشی

عزیزم در اینکه اون ادم نادان و کم فرهنگیه شکی نیست ولی خواهرانه بهت میگم منتظر این نباش که بدبختیشو ...

منم امشب خدارو گفتمش اگ میخای جوابشو بدی ب بچش ضررنزنی فقط ب خودش اومده میگه میخام بزارم پسر بیارم برا خونه عموم بنظرتون اصلا درسته جلوم.میگه اگ شوهرم بفهمه بخدا پوستشو میکنه

من باردارشدم ولی سقط شد الان بعد یک سال دوباره میخام ای یو ای کنم اخراین ماه التماس دعادارم بخدا خاه ...

40 شب شبی یک لیوان عرق رازیانه و یک قاشق عسل حل کن و بخور فقط دوران عادت قطع کن بعدش مجدد شروع کن ادامه شو، حدیث کساءهم بخون، به چندنفر گفتم چهل روز کامل نشده حانله شدن، خودمم چهل روز نبود خواب دیدم حاملگیمو، و بعد چندوقت تستم مثبت شد آرزو میکنم برات این حال خوش رو😍😍

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
منم امشب خدارو گفتمش اگ میخای جوابشو بدی ب بچش ضررنزنی فقط ب خودش اومده میگه میخام بزارم پسر بیارم ب ...

اگه میخوای ارامش داشته باشی باید یاد بگیری با اینجور ادمای نادونی نه تو دنیای حقیقی و نه تو ذهنت درگیر بشی یا به حرفاشون فکر کنی ،ان شاالله خدا هم بهت یه بچه ی سلامت میده بهمین زودی زود

اگر نمیان بگن سطح شعورمون و سوادمون و تحصیلاتمون پایین منم پست بزارم تو این تاپیک

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

ان شاالله خدا بهت اولاد سالم و صالح بده

هر روز یه بار صبح یه بار شب روی یه قاشق عسل طبیعی ، سیاهدونه بریز و بخور.

از روز ۱۱ قاعدگی هم ، کیت تخمک گذاری استفاده کن و اقدام داشته باش تا ۱۷.۱۸ 

ان شاالله خدا بهت اولاد میده. استرس اصلا نداشته باش در ضمن توی خونه با صدای بلند اذان بگین ( البته من صدای تی وی رو زیاد میکردم😉) 

.نماز جعفر طیار رو هم بخون و هدیه کن به امام رضا علیه السلام. حاجت روا بشی ان شاالله

من خودم چهار ماه پیش بچه م متولد شد اما در کمال ناباوری از بدو تولد دکترا فهمیدن یه سندرم داره و وضع قلب و ریه ش داغونه چند روز بعد از دست دادمش ،الان کلی حرف و حدیث دورو برمه که بچه چرا مریض بوده و مشکل از کی بوده و....متاسفانه همه ی انگشت اتهامم اینجور مواقع بسمت مادره ولی خوب بعضی ادما نادونن نباید خودمونو درگیرشون کنیم خدای منم بزرگه ،اصلا از خدا  نمیخوام کسی رو ادب کنه فقط منو لایق بدونه مادر یه بچه ی سالم بشم 

2810