2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست
سلام.اگریقین به جنابت کنید بله،باید غسل کنید.

من این سوالو از پاسخ گوهای ۰۹۶۴۰۰پرسیدم گفتن اگه از وسطش بیدار شی غسل داره وگر نه اگه صبح پاشی غسل نداره بخاطر همین خیلی دودل شدم

برای سلامتی اقا امام زمان یک صلوات بفرستید لطفا فراموش نکنید با هر گناهی که از ما سر میزنه دل اقای مهربونمون میشکنه برای تعجیل در ظهور لطفا از خودسازی خودمون شروع کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجای هستن؟ مرسی از لطفتون

اصفهان عزیزم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من این سوالو از پاسخ گوهای ۰۹۶۴۰۰پرسیدم گفتن اگه از وسطش بیدار شی غسل داره وگر نه اگه صبح پاشی غسل ن ...

چی شد؟

کلا اگریقین کنید جنابت حاصل شده باید غسل کنید.هر وقتی که باشه،با لذت یا بی لذت،در خواب یا بیداری،با اختیار یا بدون اختیار.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگه کسی جنب شده باشه قبل رابطه بعدی باید غسل کنه؟

کراهت داره برای فرزند اوری.واجب نیست.

سلام نماز روزه هاتون قبول باشه💝میخواستم ببینم با توجه به شرایطی که میگم از نظر دینی من باید چیکار کنم؟

من دیروز و امروز روزه بودم .دیروز همش سردرد بودم و سرم سنگین بود ساعت 11 ام حالت تهوع بهم دست داده بود.. امروز هم باشگاه رفتم و بشدت حالم بد شد طوری که اگه کمک دوستان نبود معلوم نبود الان در چه حالم. سرم بشدت گیج رفت و چشمم سیاهی و حالت تهوع بهم دست داد ..

با توجه به اینکه من یه دختر لاغرم و کنکور ارشد هم دارم که اینده من بهش بستگی داره و خب اگه روزه بگیرم نمیمیرم ولی باید کل روز تو خونه رو به رو کولر بخوابم نه درسی میتونم بخونم نه کاری بکنم اگه بیرون برم بشدت گرما زده میشم و گفتم دیروز و امروز چه شرایطی برام پیش اومده بود.بنظرتون با این شرایط باید هر روز روزه بگیرم و بهم واجبه؟ خانواده من خیلی مذهبین و میگن باید بگیری حتما ولی امروز نظر یه کاربری که شبیهمه رو خوندم و دیدم ایت الله مکارم نوشته میتونه نگیره و کفاره بده حالا نظر ایت الله خامنه ای چیه من میتونم حداقل یروز درمیون بگیرم؟ واینکه من شرایطش ندارم که هرروز مسافت طولانی به عنوان سفر برم تا نگیرم حالا چیکار کنم ؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝

باآرزوی قبولی طاعات وعبادات،من یه سوال دارم ،کسبی که تکرر ادرارداره میتونه روزه بگیره ،؟باتوجه به اینکه باعث کم آلی بدن میشه

هر چه دلت خواست نه آن میشود/آنچه خدا خواست همان میشود
باآرزوی قبولی طاعات وعبادات،من یه سوال دارم ،کسبی که تکرر ادرارداره میتونه روزه بگیره ،؟باتوجه به ای ...

ممنون.

بله،باید این مشکل رو زیر نظر پزشک درمان کنه.

سلام روزه باطله.هر اندازه ای که باشه فرقی نمیکنه.دوباره بایدغسل کنید.

ظاهرا اشتباه جواب دادید تو رساله امام نوشته صاحب عادت عددیه اگر روزهایی که خون نشانه حیض دارد از روزهای عادت او بیشتر است فقط به اندازه روزهای عادت او حیض و بقیه استحاضه است

ظاهرا اشتباه جواب دادید تو رساله امام نوشته صاحب عادت عددیه اگر روزهایی که خون نشانه حیض دارد از روز ...

سلام.اول تاپیک گفتم اگر نام مرجع رو ذکر نکردند من حکم آقای خامنه ای رو میگم.ضمن اینکه خدا رحمت کنه امام رو،از مجتهد فوت شده،تقلید جایز نیست.پس ملاک ما نظر امام نیست.

همچنین طبق مساله ۴۹۹ وظیفه زنی بیان شده که عادت عددیه داره اما خونی که میبینه بیشتر از روزهای عادتش هست.و شما اول و آخر مسئله رو تقطیع کردید.دقیق تر بخونید.

طبق فتوای صریح تمام مراجع،هر خونی که شرایط حیض رو داره،اگر زیر ده روز یا سر ده روز قطع بشه،حکم حیض رو داره،فرقی هم بین حالات شش گانه زنان نیست.

سلام

من درباره دو موضوع استخاره گرفته بودم

و چون جواب رو جایی یادداشت نکرده بودم و به کسی هم نگفته بودم جواب‌ها یادم نیست

الان موندم چیکار کنم ؟ 

یکبار دیگه هم همین اتفاق افتاد که دوباره استخاره گرفتم آیا اینکار درست بود ؟ 

سلام من درباره دو موضوع استخاره گرفته بودم و چون جواب رو جایی یادداشت نکرده بودم و به کسی هم نگفته ...

سلام.استخاره مجدد درست نیست.اما چون فراموش کردید یکبار دیگه بگیرید.ولی سعی کنید تکرار نشه.