2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من میخوام برای پدربزرگم که فوت شده قران بخونم قبل خوندن لازمه چیزی بگم؟ آداب خاصی داره؟ فقط بگم ثوابش برای ایشون باشه کفایت میکنه؟

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
سلام، ببخشید میشه در مورد آیه های قرآن که سجده واجب دارن راهنماییم کنین؟ باید در حالت سجده خونده بشن ...

سلام.

اول باید آیه رو بخونید و بلافاصله سجده برید.طهارت و رو به قبله بودن واجب نیست.اما حتما روی مهر باشه.هر ذکری هم خواستید بگید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم من میخوام برای پدربزرگم که فوت شده قران بخونم قبل خوندن لازمه چیزی بگم؟ آداب خاصی داره؟ ف ...

سلام.بله کفایت میکنه.آداب خاصی که نداره اما چون کلام خداست سفارش شده رو به قبله و با وضو تلاوت بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام. اول باید آیه رو بخونید و بلافاصله سجده برید.طهارت و رو به قبله بودن واجب نیست.اما حتما روی مه ...

همون ذکری که توی سجده نماز میگیم رو بگیم ایراد نداره؟

مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست
همون ذکری که توی سجده نماز میگیم رو بگیم ایراد نداره؟

نه ایرادی نداره.

یه سوال دیگه هم داشتم من وقتی  کمتر از ۱۵ ۱۶ سالم بود روزهای قضامو تا سال بعدش نمیگرفتم و مشکل یا مریضی هم توی اون سال نداشتم و دو سه سال بعدش میگرفتم ولی تا الان روزه قضای ماه رمضان ندارم ایا به خاطر اون تاخیرات من توی روزه گرفتن کفاره بهش تعلق میگیره

یه سوال دیگه هم داشتم من وقتی  کمتر از ۱۵ ۱۶ سالم بود روزهای قضامو تا سال بعدش نمیگرفتم و مشکل ...

بله باید کفاره تاخیر بدید.

سلام اگر وقتی از خواب بیدار میشی یادت بیاد که خواب دیدی که جنب شدی ،باید غسل کنی؟؟؟

برای سلامتی اقا امام زمان یک صلوات بفرستید لطفا فراموش نکنید با هر گناهی که از ما سر میزنه دل اقای مهربونمون میشکنه برای تعجیل در ظهور لطفا از خودسازی خودمون شروع کنیم
سلام یک معبری رو پیشنهاد داده بودین قبل اسمشون چی بود ؟؟

سلام.حاج آقای صدیقین

سلام اگر وقتی از خواب بیدار میشی یادت بیاد که خواب دیدی که جنب شدی ،باید غسل کنی؟؟؟

سلام.اگریقین به جنابت کنید بله،باید غسل کنید.