2777
2789
عنوان

اجاق گاز

56 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها خونه جدید میخوایم بریم که گاز رو صفحه ای نداره هنوز نمیدونم گاز مبله بخرم یا رو صفحه ای  و زیر کابینت بزنم. به نظرتون کدوم بهتره و اینکه از هر مدل بگین چه برند و مدلیش بهتره

من اولین خونم گاز صفحه ای زدم با زیرش کابینت

خونه جدید که اومدم گاز فر گرفتم و خیلی خیلی راضی ترم و به نظرم قشنگتره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره . خونه اجاره ای داری میری؟؟ اگه میری که گاز فر دار بخر . 

ا

اگه هم قراره موقت تو اون خونه باشید مثلا هفت هشت سال بعد یه خونه بهتر بخرید و منتقل بشید اونجا نظر من گاز صفحه ای هست .البته اگه که اشپزخونش ام دی اف باش که راحت بتونی گاز صفحه ای نصب کنی و بعدا راحت هم بتونی با کشو های زیرش درش بیاری و بفروشی خونه رو . یا اجاره بدی خونه رو .

گاز صفحه ای پیشنهاد من استیل اخوان هست .  گاز صفحه ای شیشه ای رنگ سفید یا کرم هم خیلی خوبه منتها به شرطی که وسیله سنگین روش نذارری  و باشعله خیلی بالا باهاش کار نکنی

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

من اولین خونم گاز صفحه ای زدم با زیرش کابینتخونه جدید که اومدم گاز فر گرفتم و خیلی خیلی راضی ترم و ب ...

اخه میگن گاز فردار قدیمی شده و واسه جابجایی سخته. ولی خودم بخاطر فرش دوست دارم گاز فردار بگیرم

میشه بگید چه مارکیه گازتون راضی ازش؟

بستگی داره . خونه اجاره ای داری میری؟؟ اگه میری که گاز فر دار بخر . ااگه هم قراره موقت تو اون خونه ب ...

خونه برای خودمونه خدا میدونه اینجا چند سال قراره زندگی کنیم من خودم بخاطر فرش خیلی دوست دارم گار فردار بگیرم ولی میگم اید قدیمی شده باشه

اخه میگن گاز فردار قدیمی شده و واسه جابجایی سخته. ولی خودم بخاطر فرش دوست دارم گاز فردار بگیرممیشه ب ...

گاز فر بهینی

کجاش قدیمی شده اتفاقا آشپزخونمو خشگل کرده

خیلی گرونتر از گاز صفحه ای هم هست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خونه برای خودمونه خدا میدونه اینجا چند سال قراره زندگی کنیم من خودم بخاطر فرش خیلی دوست دارم گار فرد ...

ببین من گاز صفحه ای گرفتم استیل اخوان پنج شعله که شعله بزرگش کنار گاز هست و وسط نیست . ۶میلیون پارسال ‌ . بعد یه آون توستر خریدم مارک کن رنگ مشکی ۴ تومن پارسال خریدم . 

باهم شدن ۱۰تومن .

حالا اگه بخوای گاز فردار بخری از۱۱ملیون هست به بالا البته پارسال این قیمت بود الان خبر ندارم

ببین من گاز صفحه ای گرفتم استیل اخوان پنج شعله که شعله بزرگش کنار گاز هست و وسط نیست . ۶میلیون پارسا ...

هردوش دقیقا همین دو عکس که گذاشتم هست