2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
سلام .ایا کسی که بچه 7 هفته سقط کرده پشیمان شده و توبه کرده خدا میبخشه ..و اینکه پدر مادر هردو راضی ...

سلام.خداوند ارحم الرحمین و توبه پذیر هست.به شرط اونکه توبه حقیقی باشه،یعنی فرد واقعا پشیمون باشه و سعی در جبران داشته باشه.

بله دیه داره و هر کسی که تو این عمل مباشرت داشته باید دیه بده.اما مقدار دیه رو باید از دفتر خود مرجع سوال کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام اگر اعراض کنید نمازتون در زادگاه شکسته است و روزه هم نمیتونید بگیرید.مگر اینکه قصد ده روز کنید.

سلام عزیزم خوبی شما

طاعات و عباداتتون قبول باشه

یه سوال داشتم . همسر من از شهر دیگه ای هستن .. وقتایی ک میان اینجا ینی خونه ما نماز و روزش کامله یا شکسته؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی شما طاعات و عباداتتون قبول باشه یه سوال داشتم . همسر من از شهر دیگه ای هستن .. وقت ...

سلام.ممنون

اگر قصد ده روز بکنند نماز کامل و روزه صحیح هست.در غیر اینصورت خیر.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام بانو .میشه یه استخاره واسم  بگیری

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
سلام بانو .میشه یه استخاره واسم  بگیری

سلام.من استخاره نمیگیرم عزیزم.

سلام استارتر

لطفا درخواست دوستیمو قبول میکنی یه سوال شرعی اعتقادی دارم ک اینجا نمیتونم بپرسم. ممنون

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
سلام.اول تاپیک گفتم اگر نام مرجع رو ذکر نکردند من حکم آقای خامنه ای رو میگم.ضمن اینکه خدا رحمت کنه ا ...

سلام ممنونم از پاسخگوییتون.سوالی که هست اینه مگه تو رساله ها نوشته نشده خون استحاضه زرد هست پس چرا بعضی از مبلغین میگن لکه های زرد نزدیک ایام پریود پاکه و استحاضه نیست؟

سلام ممنونم از پاسخگوییتون.سوالی که هست اینه مگه تو رساله ها نوشته نشده خون استحاضه زرد هست پس چرا ب ...

نه زرد نیست.بلکه سرد و بدون سوزش و فشاره.خون حیض گرم و غلیظ،با فشار و سوزش و رنگ سرخ مایل به سیاه داره و تازه است.استحاضه برعکسه معمولا.معمولا قهوه ای و حالت ماندگی داره.اونی هم که میگند چون یا ترشحات معمولیه و یا عفونت،خون نیست.

نه زرد نیست.بلکه سرد و بدون سوزش و فشاره.خون حیض گرم و غلیظ،با فشار و سوزش و رنگ سرخ مایل به سیاه دا ...

سوال٢١٨ : لکه هائی‌ که زن بعد از یقین به پاک شدن می‌ بیند، با توجه به این که آن لکه ها نه اوصاف خون رادارند و نه خون مخلوط با آب را، چه حکمی‌ دارد؟
 ج: اگر خون نباشد حکم حیض را ندارد، و اگر خون باشد اگر چه به صورت لکّه های‌ زرد رنگ و از ده
 روز تجاوز نکند همه آن لکّه ها محکوم به حیض است، و تشخیص این موضوع به عهده زن است.      این استفتا از رهبر شده ایشون هم مرجع من هستند و همونطور که میبینید لکه های زرد را نجس دونستن

سوال٢١٨ : لکه هائی‌ که زن بعد از یقین به پاک شدن می‌ بیند، با توجه به این که آن لکه ها نه اوصاف خون ...

ظاهرا اصلا توجهی ندارید.

شما از من درباره لکه زرد سوال کردید،نگفتید کی و چه زمانی؟

اینجا اقا درباره دوران حیض گفتند.منم که همون اول گفتم هر خونی به هر رنگی که باشه تا ده روز حیض حساب میشه‌.

من مضطربه هستم و اگه این لکه های زرد تو ایام حیض از 10 روز بیشتر بشه چی؟ 

تو این مورد به رساله امام رجوع کنید.