2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48439 بازدید | 3155 پست
بله هیچ راه فراری هم نداره.الان بهم بریزه بهتر از اینه که بعد از چندین سال بفهمه.شاید اون موقع دیگه ...

کاش اصلا بهم نمیگفت😞 احساس بدی دارم،میگم بهش پناه بر خود خدا

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
بله هیچ راه فراری هم نداره.الان بهم بریزه بهتر از اینه که بعد از چندین سال بفهمه.شاید اون موقع دیگه ...

گفتم بهشون،ممنون از کمکتون🌹

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله.اما یه نکته رو یادتون نره.بعد از اینکه هفت روز نفاس گرفت و بقیه رواستحاضه،اگربعد از گذشت حداقل د ...

ببخشید من باز مزاحم میشم

در مورد نفاس.. 

اگر خانم حیضش نامنظم باشه، مثلا یک ماه 8 روز، یک ماه 9 روز، یک ماه 10 روز باشه، چند روز رو باید نفاس در نظر بگیره؟

و اگر خانم حیضش نامنظم باشه ولی مثلأ اکثرأ ۱۰ روزه هست چطور؟

گفتم بهشون،ممنون از کمکتون🌹

خواهش میکنم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ببخشید من باز مزاحم میشم در مورد نفاس..  اگر خانم حیضش نامنظم باشه، مثلا یک ماه 8 روز، یک ماه ...

اگر عادت مشخصی نداره تا ده روز نفاس،ده روز دوم استحاضه و بعد از اون رو اگر نشانه های حیض رو داشت،حیض میگیره وگرنه استحاضه.اما طبق نظر آقای سیستانی،ده روز دوم اگر نشانه های حیض رو داشت حیض میگیره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام.من چهلوچهارروزه زایمان کردم روزسیودوم خونریزیم کمترشدوتبدیل شدبه خونابه تاروزچهلم که دیگه خونابه تموم شدوروزچهلویک پاک بودم که بچه روباپای پیاده به درمانگاه بردم به کمرم فشاراومدودردگرفته بودبعدش دوباره خونریزی پیداکردم خیلی زیادنیست.حالاازکجابفهمم خون پریودهست یانه؟تکلیف نمازام چی میشه؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
سلام.من چهلوچهارروزه زایمان کردم روزسیودوم خونریزیم کمترشدوتبدیل شدبه خونابه تاروزچهلم که دیگه خوناب ...

سلام.اگر صفات و شرایط حیض رو داره باید حیض قرار بدید.

صفاتش شامل گرم و بافشار و غلیظ،رنگ سرخ و یا سیاه،و یا با سوزش.

و شرایطش هم کمتر از سه روز نباشه،بیشتر از ده روز نشه،استمرار داشته باشه‌.

ببینید این ویژگی ها رو داره یا نه؟فقط یکی دوتا لک کافی نیست.اما معمولا استحاضه است.

سلام.اگر صفات و شرایط حیض رو داره باید حیض قرار بدید. صفاتش شامل گرم و بافشار و غلیظ،رنگ سرخ و یا س ...

رنگش سرخ وبافشاره.حالامن نمازبخونم یانه؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

راستی اگر عادت وقتيه داريد و الان تو وقت حيض است حيض.ولي وقتيه نيستيد بايد ببينيد اين خون تا 3 روز استمرار داره يا نه وتا تكليفتون مشخص بشه بايد جمع بين اعمال مستحاضه و تروك حايض رو انجام بديد يعني نوع مستحاضه تون رو مشخص كنيد وبه اعمالش عمل كنيد و کارهايي هم كه خانم حايض نبايد انجام بده انجام نديد.

البته چون از ایام نفاس بیشتر از ده روز فاصله داره در صورتی که شرایط حيض رو داره می تونید حیض قرار بدید طبق نظر سیستانی و رهبر اگر استمرار داره حيضه ولی طبق نظر مکارم باید صفات داشته باشه یا مقارن ایام عادت باشه
البته اگر بعدا روشن شد که حیض نبوده یعنی کمتر از سه روز شد نمازهاش رو قضا می کنه.

ممنون ازپاسختون❤❤

سلام خانمی

خسته نباااشین.ممنون ازتون که وقت میزارین وچواب دوستان میدین

من سؤال دارم خدمتتون.

حکم سقط قبل از بیست هفته اگه بچه مشکل داشتته باشه.

کدوم یک از مراجع حکم سقط نمیدن؟؟

آقای سیستانی چی؟آخه من شنیدم مجوز سقط میده

سلام خانمی خسته نباااشین.ممنون ازتون که وقت میزارین وچواب دوستان میدین من یوال دارم خدمتتون. حکم ...

سلام.خواهش میکنم وظیفه است.

آقای سیستانی به خاطر مشکل بچه جواز سقط ندادند.رهبر هم همینطور.

فقط آقای مکارم هستند که گفتند در صورت یقین از اهلصدق و با اطمینان کامل،دیه هم باید پرداخت بشه.

هر چند اکثر این تشخیص ها اشتباه میشه.