2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست

سلام عزيزم ممنون بابت تاپيك مفيدتون، عذر ميخوام سوالمو واضح ميپرسم اگر بعداز رابطه ي زناشويي در اثر ببخشيد رابطه... از واژن خونابه بياد كه نه حيض و نه استحاضه اينا نباشه براي غسل ميشه آب كشيد و سريع غسل كرد؟! حتي اگه بعداز غسل روي لباس زير ترشح كمي بياد...؟! مرجعم آقاي سيستاني هستند ممنونم عزيزم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اينم بگم كه كم بود و ديگه چيزي جز ترشحات معمولي نيامد، اونم خودم حدسم اين بود كه شايد از داخل ساييدگي يا چيزي شده و با استحمامو شستن ميشده اندازه يه غسل چيزي نيومده باشه بخصوص اينكه براي هر طرف احتياطا يه آب ميگرفتم بعد انجام ميدادم...

عذر ميخوام طولاني شد 🌷

سلام ببخشید روزه دارخواب ببینه درمورد رابطه ی جنسی و پاییت تنه اش نبض بزنه وبپره ازخواب روزه اش باطل ...

سلام،اگر در حال روزه خواب ببینه و یقین به جنابت کنه،غسل واجبه اما روزه صحیحه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزيزم ممنون بابت تاپيك مفيدتون، عذر ميخوام سوالمو واضح ميپرسم اگر بعداز رابطه ي زناشويي در اثر ...

سلام.

غسل واجب برای بانوان فقط حیض،نفاس،استحاضه و جنابت هست.اگر بعد از رابطه خونی دیدید که نه حیض هست و نه استحاضه،همین که تطهیر کنید خودتون رو کفایت میکنه،و نیاز به غسل جدیدی نداره.حتی لازم نیست برای غسل هر طرف از بدن تطهیر بشه.اما اگر لباس الوده بشه برای نمازباید تعویض بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام. وقتی یک شنبه شب فهمیدیم دوشنبه اول ماه رمضان نیست تصمیم گرفتیم فردا یعنی همون دوشنبه روزه قضا بگیریم سحر تلوزیونو روشن کردیم و فراموش کردیم نیتمون روزه قضاست و 100 درصد با نیت اول ماه رمضان روزه گرفتیم یعنی حسابی باورمون شده بود اول ماه رمضانه .25 دقیقه بعد از اذان صبح تازه متوجه شدیم اول ماه رمضان نیست حالا روزه مون به عنوان روزه قضا پذیرفته میشه یا باطله؟

سلام عزیزم من ۸ پری هستم 

انروز قبل اذان لک دیدم 

بعدش غسل کردم 

روزم دریته یا نه

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
سلام عزیزم من ۸ پری هستم  انروز قبل اذان لک دیدم  بعدش غسل کردم  روزم دریته یا نه

سلام.اگر قبل از اذان صبح غسل کردید درسته.

سلام. وقتی یک شنبه شب فهمیدیم دوشنبه اول ماه رمضان نیست تصمیم گرفتیم فردا یعنی همون دوشنبه روزه قضا ...

سلام،به عنوان روزه قضا پذیرفته میشه.

سلام بانوی بی نشان دوتوسوال دارم لطف میکنی جواب بدی؟؟؟

1.استفاده ازشیاف دیکلوفناک یاشیاف مسکن روزه روباطل میکنه یانه؟؟؟

2.اگه قبل اذان ظهرپریودبشیم یابعداذان ظهرروزمون درسته یانه؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

اسی،،،من پ بودم،،،رفتم مانتو پرو کردم وخریدمش،،الان باید اول بشورمش بعد استفاده کنم?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔