2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.طاعاتتون قبول کارخیلی خوبی کردین من خیلی سوال برام پیش میاد...همین امروز یه مشکلی برام پیش اومد...من سحربیدارشدم سحری خورد وقصد روزه کردم بعداز نماز خوابیدم.ساعت۹ونیم بود تقریبا آخرای خوابم بود تقریبا فک میکنم حدود یکربع بیس دقیقه آخر خوابم خوابای خیلی زشت ومبتزلی دیدم...یعنی انگار قشنگ داشتم فیلمهای....می دیدم و قطعا هم آدم تو چنین شرایطی ی خورده متحول میشه...بیدارشدم دسشویی رفتم و توجه نکردم...روزمو ادامه دادم حمام هم نرفتم ک غسل کنم.نمازمم خوندم.حالا میخوام ببینم کارم اشتباه بوده وگناه کردم و باید روزمو می شکوندم و برای نماز غسل میکردم؟ممنون.آیت الله مکارم شیرازی

سلام.❤من امروز رفتم مسجد نماز بخونم بعد وقتی رسیدم خونمون دیدم پریود شدم.حالا نمیدونم داخل مسجد که بودم اینطور شده یا بعدش.تکلیف نماز بقیه که با من توی یه صف بودن چی میشه؟نماز خودم چی؟ممنون

حکم کسی ک دست به قتل زده نزد خدا چیه  

قتل عمد بوده یا غیر عمد؟خدا برای پاک شدن اون فرد از گناه مجازات هایی در نظر گرفته،مثل قصاص یا پرداخت دیه.اگر کسی واقعا توبه کنه و از عملش پشیمان باشه،خدا هم انشاالله میگذره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
غسلی ک بعد از رایمان انجام میدن چیه و چجوریه؟

اگر عادت مشخصی دارید مثلا هفت روزه پاک میشید در حیض،بعد از زایمان به تعداد روزهای عادت صبر میکنید و بعد غسل نفاس انجام میدید.مثلا اول ماه زایمان کردید و قبلا هم عادتتون هفت روزه بوده،آخر روز هفتم غسل نفاس میکنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من حدودا پنج سالیه ک درگیره بیماری شدم و توان روزه گرفتن ندارم. نمیدونم ناتوانی من تا چند سال ادامه ...

اگر به دلیل بیماری که دلیل عقلائی داشته روزه نگرفتید و تا سال بعد هم نتونستید قضا رو به جا بیارید دیگه لازم نیست قضا بگیرید،فقط باید برای هر روز یک کفاره بدید.

سلام.طاعاتتون قبول کارخیلی خوبی کردین من خیلی سوال برام پیش میاد...همین امروز یه مشکلی برام پیش اومد ...

سلام.

تا وقتی که یقین به جنابت نکردید غسلی به گردن شما نیست.یقین هم یعنی صد درصد مطمئن باشید که جنابت حاصل شده.

طبق نظر آقای مکارم بهتره که فورا غسل کنید،اما اگر غسل هم به تاخیر افتاد روزه صحیحه ولی برای نماز باید غسل کرده باشید.

سلام.❤من امروز رفتم مسجد نماز بخونم بعد وقتی رسیدم خونمون دیدم پریود شدم.حالا نمیدونم داخل مسجد که ب ...

سلام.

اگر وسط نماز عادت شدید،نمازتون که باطل بوده و بعدا باید قضا کنید چون وقت نماز داخل شده و شما بعد از اون حیض دیدید.نمازگزاران هم اگر تنها از یک طرف به صفوف جلو وصل بودند نمازشون درسته.

منطور از حدیث کمتر از 21ماه شیر دادن مادر ظلم درحق بچه میشه توضیحش بدین

در قران دو تا آیه درباره شیردهی وجود داره.یک آیه نهایت و حداکثر دوران شیردهی رو بیان میکنه که دو سال هست و میگه اگر مادر خواست میتونه تا دو سال شیر بده.پس دو سال شیر دادن حد کمال شیردهی رو بیان میکنه.

آیه دیگه میگه که حمل و شیردهی با هم سی ماهه که حداقل زمان حمل رو میگه که شش ماهه.یعنی شش ماه بارداری با دوسال شیردهی میشه سی ماه.حالا اگر بچه ای نه ماهه به دتیا اومد،این سی ماه شامل نه ماه بارداری و بیست و یک ماه شیردهیه.اما به این معنا نیست که حتما جمع هر دو سی ماه باشه.میتونه بیشتر باشه.ولی از دو سال بالاتر نزنه که ضرر داره.

روایت هم داریم که حد واجب دوران شیردهی بیست و یک ماه هست.چون از نظر عاطفی و دریافت مواد مورد نیاز تا بیست و یک ماه حتما به شیر مادر نیاز داره.شاید برای همین دلیل باشه که گفته شده ظلم و جور هست.

سلام خانم جان میگم برای انجام اعمال اقای نخودکی اگه پریود باشی نمیشه انجام داد؟

سلام،اگر مثل دستور العمل چله زیارت عاشورا آقای حق شناس هست که صراحتا ذکر شده در این دوره امکان نداره،نه نمیشه.اما فکر نکنم جایی درباره دستورالعمل آقای نخودکی این حرف اومده باشه.