2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست

كاشت ناخن و كاور ناخن چه حكمي داره؟ ميشه باهاش غسل كرد؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. اگه موقع خوندن نماز یه کلمه رو چون کامل تلفظ نکرده بودیم از اول تکرار و تلفظ کنیم، نمازمون صحیحه؟؟ و موقع سجده رفتن برای ایتنکه مطمین بشیم پیشونیمون روی مهر رفته و چادر مانع نشده سرمون رو یکی دو بار بالا و پایین بیاریم سجدمون درسته؟؟

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.

سلام توروخدامیشه پاسخ منو بدیدمن چندتا کانال تست رایگان کتابا رو پیداکردم و کتابها خیلی گرونن گفتم ازشون استفاده کنم ولی الان نمیدونم گناه هست یانع خیلی عضو زیادی هم داره تو کتابها فقط نوشته شده درصورت کپی ازقسمتی ازکتاب و چاپ و نوشتن دستیش گناه اما ننوشتن دانلود رایگان ازکانال یا پی دی افش گناهه من سردرگمم من هرچی سرچ میکنم پاسخی نیست فقط گفتن ناشر اخه من ناشر رو ازکجا پیداکنم ی عالمه کتاب خیلیاشو نیازدارم

وبگید اگ استفادشون کردم باید بعدا چیکارکنم درازاش 

چون خودشون هیچ چیز ننوشتن....

سلام وقتتون بخیر

من ماه قبل که پریود شدم بعد از تموم شدن پریودم، بنا به دلایلی غسل انجام ندادم، الان این ماه پریود شدم، بعد از تموم شدن پریود که خواستم غسل کنم، غسل ماه قبلو باید چیکار کنم؟ باید دو بار غسل کنم؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
سلام وقتتون بخیر من ماه قبل که پریود شدم بعد از تموم شدن پریودم، بنا به دلایلی غسل انجام ندادم، الا ...

سلام 

اگر از ماه قبل تا حالا غسل جنابت انجام دادید دیگه نیازی نیست نیت غسل حیض دفعه قبل کنید.امااگر غسل جنابت نکردید، اینبار یک غسل انجام بدید با نیت تمام غسل های واجبی که در گذشته به گردنتون بوده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام بانو من یکم وسواس دارم درمورد نجس و پاکی  هرجا میرم غصم میشه نکنه کسی جاییش نجس شه و طهار ...

سلام فقط وقتی حکم به نجاست میشه که بتونید قسم بخورید نجس شده.در غیر اینصورت تکلیفی ندارید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام. اگه بعد از نزدیکی سریع بریم حموم و غسل کنیم. اگر بعد از غسل مقداری منی ازمون خارج بشه.غسلمون ب ...

سلام اگر منی از مرد باشه غسل باطل نیست اما لباستون رو در صورتی که آلوده شده تطهیر کنید

اگر منی خودتون هست غسل باطله

سلام. اگه موقع خوندن نماز یه کلمه رو چون کامل تلفظ نکرده بودیم از اول تکرار و تلفظ کنیم، نمازمون صحی ...

سلام

بله نماز صحیحه

وقتی سر روی مهر قرار گرفت نباید دوباره از روی مهر بلند بشه.

لطفا به من بگین بودن یه ذره لاک روی ناخن چرا وضو و غسل رو باطل میکنه؟ چه اتفاقی میوفته؟ میدونم ی مان ...

هیچ ضرری به کسی نمیرسونه،اما شرط صحت وضو یا غسل عدم وجود هر نوع مانعی هست.در واقع به صحیح بودن وضو و غسل شما ضرر میزنه نه به فرد.

خدایی که دستور داده به نماز، شرط گذاشته که مانعی هنگام وضو نباشه.

كاشت ناخن و كاور ناخن چه حكمي داره؟ ميشه باهاش غسل كرد؟

مانع حساب میشند و غسل با وجود کاشت و کاور باطله

سلام فقط وقتی حکم به نجاست میشه که بتونید قسم بخورید نجس شده.در غیر اینصورت تکلیفی ندارید

ممنون عزیزم خدا خیرت بده ولی یه سوال اگه یه بچه با مای بیبی بشینه تواب اب رو نجس میکنه یانه ؟