2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست
مانع حساب میشند و غسل با وجود کاشت و کاور باطله

ممنونم🙏🏻

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
ممنون عزیزم خدا خیرت بده ولی یه سوال اگه یه بچه با مای بیبی بشینه تواب اب رو نجس میکنه یانه ؟ 

اگه جواب دادن بمنم بگو اين حكم رو

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میشه پاسخ سوال منم بگید بدجور وسواس شدم 🙏🏻

وقتی دخترمو تو سرویس میشورم بعضی اوقات اب شستشو به لباسم میپاشه ومن فکر میکنم نجسه وتمام لباسمو عوض میکنم آیا کارم درسته یا اون اب پاکه؟ یه دنیا ممنون که جواب بدید 

آرزو میکنم اجابتی نزدیک برای دعایت ...😊

@بلااااا   بیا عزیزم اینجا سوال کن 🌹

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
@بلااااا   بیا عزیزم اینجا سوال کن 🌹

فداااات عشقکم، سوالم اینه که چرا میگن برای سلاااامتی امام زمان صلوات بفرستید؟؟؟ میدونم صلوات خوبه من خودم هر شب کارم اینه ولی امام زمان که از هر بلایی مصونه و چیزیش نمیشه! خب چرا نمیگن برا سلامتیش بفرستید؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

سلام عزیرم خوب هستین

خواهرشوهرمن میگه چندسال پیش تو مسجد یه خانومه فقیری بهش گفته دعا میکنم بچه دار بشی بجاش توهم برای پسر من یه پیراهن بخربده

میزنه و خواهرشوهرم مدتی بعد باردار میشع

حالا بعد چندسال خواهرشوهرم میگه من اسم و ادرسی ازاون خانوم ندارم   که پیراهن بخرم برای پسرش

ازطرفی خیلی ناراحتم  وبد بدلم افتاده که نکنه مشکلات زندگیم به خاطر اونه

اصلا ایا نذری که این مدلی دیگران میکنن و ما میگم باشه برگردن ما تکلیف میشه که ادا کنیم یانه والان وظیفمون چیه

ممنون میشم لطف کنید جواب بدین❤❤❤❤

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

من بچه ها م کوچیکن و شیر خوار،،و نمیتونم از فرط خستگی دیگه نمازم بخونم! حکم ش چیه ؟ و سوال دومم میشه فقط با بلوز و شلوار و روسری نماز خوند؟بلوز آستین دار و شلوار بلند

حال نداری ثواب کنی گناه نکن

سلام دوست عزیز 

ی سوال شرعی داشنم 

ما شرایط گرفتن وام از بانک رو نداریم چون کم فوری میخواییم،  و میخواییم از یکی از بستگان مبلغی رو قرض بگیریم 

از طرفی ایشون بخاطر ما پولشو رو از بازار کاریش داره بیرون میکشه که به ما قرض بده به همین دلیل گفته به ازای هر ماه ۵درصد روی کل مبلغ در اخر ازتون میگیریم، یعنی قسط نمیدیم‌بهش، یهو پول دستمون اومد بهش برمیگردونیم 

ما هم کاملا راضی هستیم و نیتمون اینه که این مبلغ اضافه رو بعوان هدیه بهش بدیم که داره این لطف رو بهمون میکنه

ایا این استغفرالله ربا یا نزول قلمداد نمیشه؟ 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

سلام عزیزم سوال داشتم

شخصی که میدونم آدم درستی نیست و شک دارم به درست بودن مالش برای دخترم شیر خشک گرفته بدم به دخترم یا نه حرام محسوب میشه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
سلام عزیزم سوال داشتم شخصی که میدونم آدم درستی نیست و شک دارم به درست بودن مالش برای دخترم شیر خشک ...

سلام 

آقای مجتهدی حرف جالبی میزدند در این مورد که بر فرض شما یقین داشته باشید این فرد درآمد حرام هم داره از کجا میتونید اطمینان پیدا کنید این چیزی که تهیه کرده از قسمت حرام مالش بوده؟

تجسس هم که صحیح نیست

نهایتا اگر خیلی کراهت دارید رد مظالم بدید یا مبلغی رو به عنوان خمس کنار بگذارید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ممنون عزیزم خدا خیرت بده ولی یه سوال اگه یه بچه با مای بیبی بشینه تواب اب رو نجس میکنه یانه ؟ 

اگر آب کر باشه نجس نمیشه

بعلاوه یقین به اینکه کودک ادرار کرده هم ندارید.

پس آب پاکه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....