2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست
سلام بانو جان یسوال داشتم من دعای چهل کلیدو اینجا شنیدم و خوندم  بعد تو یه سایت خوندم انگار طل ...

سلام اطلاعی از صحت و سقم این دعا ندارم.

در کل سعی کنید هر روز برای گناهان ناخواسته و سهوی استغفار بگید و طلب مغفرت کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام  موقع طهارت گرفتن در دستشویی، آب از توی کاسه دستشویی ترشح کرد و رو لباسم ریخت، من نمیدونم ...

سلام خیر نجس نشده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانوجان یه سوال دارم میشه ثواب قران یادعاروبه مادرم که بیسوادهستن هدیه کنم؟یابه نیابتشون بخونم؟

سلام بله مثل زیارت که ممکنه به نیابت از آشنایان برید

سلام بانو جان 

من از اول محرم یک چله ای رو ایجاد کردم با ۴۰نفر که بهشون گفته بودم ۴۰روزس و هر روز خوندنشونو اعلام کنند،حالا ۱۰روز گذشته و ی خانومی بهم گفتن که دیگه نمیتونم بخونم و منم بهشون گفتم حق به گردنتونه و ایشون گفتم واسه صداقت هیچ حقی گردنم نیست؟الان اسمشون توی لیسته و ایشون دیگه نمیخونن

الان من چکار کنم؟

اسمشونو خط بزنم از لیست و اسم یکی دیگه رو بزارم حق ایشون ضایع نمیشه؟

و ایا این درسته من هر روز دو بار بخونم ولی اسم ایشونم تو لیست باشه و به نیت ایشون ی روز خونده بشه!

بانو جان

من یه سوال مهم دارم لطف میکنی کمکم کنی

تو ماه محرم گناهه ک بریم سرخونه زندگیمون؟؟؟

بدون مراسم و مهمونی و هیچی

ولی باید جهازم رو ببرم و بعدش بریم خونمون

یا هم چن روز بریم مشهد زیارت؟؟؟

آخه ب هرکی میگم میگه خب دو ماه دیگه هم صبر کنین

هیشکی نمیدونه من از بس صبر کردم و نشده میترسم از صبر کردن

بعدشم برا غسل کردن و ایناهم مشکل داریم خجالت میکشیم خونه مادرشوهر یا مامانم هی برم حموم🙈

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
سلام شما درباره ی مصاحبه انلاین جامعالزهرا اطلاعی دارین

سلام

متاسفم اطلاعی ندارم

سلام بانو من یکم وسواس دارم درمورد نجس و پاکی 

هرجا میرم غصم میشه نکنه کسی جاییش نجس شه و طهارت درست نگیره چون بالخره باهاش امد و رفت دارم احساس بدی دارم الان ی جایی رفتم بچه رو با مای بیبی گداشتن تو استخر کوچک که یکم توش اب بود بعد دراوردن خوب پای بچه که خیس پیشه کاملا بعد من خودم مجبورم تمیز کنم استخر رو چون کس دیگه دربند نیست میخواستم حکم رو بدونم ببخشید میدونم خیلی بعد توضیح دادم 

سلام. اگه بعد از نزدیکی سریع بریم حموم و غسل کنیم. اگر بعد از غسل مقداری منی ازمون خارج بشه.غسلمون باطله؟

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
بانو جان من یه سوال مهم دارم لطف میکنی کمکم کنی تو ماه محرم گناهه ک بریم سرخونه زندگیمون؟؟؟ بدون ...

گناه نیست. فقط میگن به این ایام احترام بزارین. مثلا جشن و پایکوبی یا کل و شادی نداشته باشین. چه اشکال داره

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

لطفا به من بگین بودن یه ذره لاک روی ناخن چرا وضو و غسل رو باطل میکنه؟ چه اتفاقی میوفته؟ میدونم ی مانع حساب میشه ولی چ ضرری به کسی میرسونه اون ی ذره لاک؟ 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...