2777
2789
عنوان

آخرین راه ای وی اف…بیاین اگه تجربه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 48 پست
اگه تهران هستین ادرس میدم برید من راضی بودم کاری ب حرفای دکترای بیرونم ندارم منم خیلی ناامید کردن دک ...

ای وی اف کردین شما هم؟بسلامتی انشالله بقلش بگیری

بهم میگی کجا رفتی بیزحمت؟

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
من کلا یخ بار اونم منفی شد

مناسفم 

چرا دیگه اقدام نکردین؟تازگی انجام دادین؟

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وی اف کردین شما هم؟بسلامتی انشالله بقلش بگیریبهم میگی کجا رفتی بیزحمت؟

اره عزیزم ممنون.

بیمارستان آرش تهرانپارس دکتر اشرف میعینی.لادن کاشانی.و خانم حسینی گروهی کارمیکنن عالین عالی

و چون بیمه تامین اجتماعی داشتم کلا ۲۵تومن هزینم شد صفرتاصد۲۵تومن

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای وی اف کردین شما هم؟بسلامتی انشالله بقلش بگیریبهم میگی کجا رفتی بیزحمت؟

من تهران انجام دادم ابن سینا ، بار دوم میخواستیم انجام بدیم که طبیغعی باردار شدم ولی متاسفانه تو هفته چهارم قلب جنین تشکیل نشد

اره عزیزم ممنون.بیمارستان آرش تهرانپارس دکتر اشرف میعینی.لادن کاشانی.و خانم حسینی گروهی کارمیکنن عال ...

تو رو خدا کارشون خوبه؟

شما همینجا انجام دادین؟ شمارشو بهم میدی؟

نمیدونم من از همون اول ابن سینا رفتم ، ولی واقعا هزینه هاش زیاده ، ولی کلی آدم از شهرهای دور میان مث ...

برای خواهرم پرسیدم، مشکل مالی ندارن. سنشون بالاست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
تو رو خدا کارشون خوبه؟شما همینجا انجام دادین؟ شمارشو بهم میدی؟

اره بخدا 

الان میزارم اینجا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم شوهر منم خیلی ضعیف ما هم تحت درمانیم ی ماه دیگ باید برم مراحل بعدی ای وی افدکتر ی ازمایش نوشت ...

ابن سینا ما میریم

تحت نظر اورولوژی دکتر اراسته و دکتر زنان هم افسانه شه بخش

باید مدتی از سقط جنین بگذره ، مشکل ما ، شکل و جهش اسپرم شوهرم بود ولی تعدادش خوبه وزیاده

تنشالله خدا بهتون یه سالم و صالحش رو بده بزودی

اره بخدا الان میزارم اینجا

[نام] بیمارستان آرش
[موبايل] ‏‪021 7788 3283‬‏
[منزل] ‏‪021 7788 3285‬‏

البته نیازی ب تلفن زدن نداره تاساعت ۸خودتو برسون بیمارستان میری پذیرش شماره ۱ میگی برای دکتر نازایی وقت میخوام بهت نوبت میده میری داخل مشکلاتتو میگی و پرونده تشکیل میدن تا روزی ک انتقال بدی نیازی نیس تلفنی نوبت بگیری حضوری میری بلافاصله نوبت میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40