2777
2789
عنوان

سلام، بیایم حسود نباشیم...

331 بازدید | 31 پست

سلام
 سال نوتون بخیر و پر از آرامش و مبارک باد...
چقدر زود عمرمون با سرعت داره میگذره... ده روز از سال جدید هم گذشت...

میخواستم مثل روال همیشگی  تاپیک همیشگیم رو بزنم، با خودم گفتم فقط جنبه خرید و فروش نداشته باشه، حداقل تاپیکم ی نقطه کوچولو، برای رضای خدا باشه...بخاطر این، عنوان تاپیک ی پیعام برای همه ماها داره

فقط میخوام ی چیزو بگم

حسادت، فقط خودمون رو نابود میکنه و روح و بعد جسم رو بیمار...

ی راه خوب برای مقابله با حسادت اینه که به اون شخص،یا اشخاص اول از همه محبت کنیم(حتی در ظاهر) و بعد تو خلوت خودمون، براش دعا کنیم و چیزای خوب بخوام! (اوایلش واقعا سخته! اما کم کم روحت سبک میشه) چیزایی رو بخوایم که داشتنش برای اون، نداشته های خودمونه!   

........

بگذریم...

هر  گوشی دارید که بدردتون نمیخوره ، خاموش، شکسته، و... مدلشو بفرمایید و یا عکس گوشی و وضعیت گوشی رو برام بفرستید تا ازتون خریداری بشه یا با محصولاتی که توی کانال تلگراامم به آدرس O2SHOMAL@ و برای فروش هست، معاوضه و ارسال بشه.

سامسونگ

نوکیا

موتورولا

هوآوی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

لطفا عکس گوشی رو برام به شماره زیر تلگراام بفرمایید و مدل گوشی ذکر بشه

0933

320

1212

یا آی دی تلگراام

Irooni_men

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بیاییم رو یک دونه ی کم گذاشتم تو عنوان تاپیک

گفتم ی موقع ایراد نگیرید  

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقای من 

عیدتون مبارک

میتونم یه سوال ازتون بپرسم درباره خرابیه گوشیمه؟

در خیالات خودم،در زیر بارانی که نیست...میرسم باتو به خانه،از خیابانی که نیست...می نشینی روبرویم،خستگی در میکنی...چای میریزم برایت،توی فنجانی که نیست...باز میخندی ومی پرسی که حالت بهتر است؟باز می خندم که خیلی،گرچه می دانی که نیست...شعر میخوانم برایت،واژه ها گل می کنند...یاس ومریم می گذارم،توی گلدانی که نیست...چشم می دوزم به چشمت،می شود آیا کمی...دستهایم را بگیری،بین دستانی که نیست...وقت رفتن می شود،بابغض می گویم نرو...پشت پایت اشک می ریزم،در ایوانی که نیست...می روی وخانه لبریز ازنبودت می شود...باز تنها می شوم،بایاد مهمانی که نیست...
مردا حسود ترن.تجربه.

مرد و زن نداره

شاید نوع و موضوعاتش فرق کنه، ولی خوب همه انسانیم...

ب چ دردت میخوره قطعاتشو برمیداری

سلام

بارها توصیح دادم ولی بازم به احترامتون عرض میکنم که بنده کارشناس الکترونیک و تعمیرکار سخت افزار هستم و عاشق تعمیرات تو شاخه تلفن همراه.

بله قطعات برای استفاده و عیب یابی

سلام آقای من  عیدتون مبارک میتونم یه سوال ازتون بپرسم درباره خرابیه گوشیمه؟

سلام

ممنونم

متقابلا

بله در خدمتم

سلام ممنونم متقابلا بله در خدمتم

ممنون ازتون

راستش بلندگوی گوشی من چندروزه خراب شده

صدای من رو طرف مقابل نمیشنوه

ولی من صدای اونو دارم

علتش چیه؟

در خیالات خودم،در زیر بارانی که نیست...میرسم باتو به خانه،از خیابانی که نیست...می نشینی روبرویم،خستگی در میکنی...چای میریزم برایت،توی فنجانی که نیست...باز میخندی ومی پرسی که حالت بهتر است؟باز می خندم که خیلی،گرچه می دانی که نیست...شعر میخوانم برایت،واژه ها گل می کنند...یاس ومریم می گذارم،توی گلدانی که نیست...چشم می دوزم به چشمت،می شود آیا کمی...دستهایم را بگیری،بین دستانی که نیست...وقت رفتن می شود،بابغض می گویم نرو...پشت پایت اشک می ریزم،در ایوانی که نیست...می روی وخانه لبریز ازنبودت می شود...باز تنها می شوم،بایاد مهمانی که نیست...
سلام بارها توصیح دادم ولی بازم به احترامتون عرض میکنم که بنده کارشناس الکترونیک و تعمیرکار سخت افزا ...

یه سوال من چجوری گوشیمو از روی حافظه دستگاه ببرم رو مموری

یه عالمه مموریم جا داره ولی نمیتونم چیزی نصب کنم چون پیش فرض میره روی حافظم

هرچی تنظیماتو بالا پایین کردم چیزی نیافتم مجبورم دستی برنامه هارو منتقل کنم

شما بلدی

سلام . یه سوال دارم . گوشی های قدیمی چقدر حافظه و عکس هاشون قابل بازیابیه ؟ 

سلام

گوشی های قدیمی، اگر منظور حافظه داخلی خود گوشی هست و پاک شده، تقریبا میشه گفت ، عملا امکانش نیست

اما اطلاعات روی میکرو اس دی ها (حافظه جانبی یا مموری کارت) حدود 60 درصد

سلام گوشی های قدیمی، اگر منظور حافظه داخلی خود گوشی هست و پاک شده، تقریبا میشه گفت ، عملا امکانش نی ...

اخه میدونید چندتا گوشی قدیمی داریم تو خونه ولی فقط به علت اینکه عکسای شخصی توشون بوده یه کم اکراه داریم برای فروشش . چندتاشون که اندرویدم نبود سیستمشون

منم که شهر ه ی شهرم به عشق ورزیدن ...
ممنون ازتون راستش بلندگوی گوشی من چندروزه خراب شده صدای من رو طرف مقابل نمیشنوه ولی من صدای اونو ...

اون میشکل میکروفن گوشی شماست

مدل گوشیتون رو بفرمایید

با هندسفری تست کردید؟

یا اینکه روی اسپیکر بذارید و مکالمه کنید

2810