2777
2789
بچه ها جون سلام .پریا جان ؛ندارم جان و مه گل جان ببخشید جواب کلی می‌نویسم  راستش من حدود یکماه ...

چه خوب 

ممنون نوشتی برامون ❤

دختر من عاشق رو دستشویی نشستنه، میشینه ولی کاری نمی کنه براش حکم بازی داره، شیر اب رو باز می کنه مثلا خودش رو بشوره،  همه جا و همه کس رو خیس می کنه. خلاصه ماجرا داریم. 

مامانا یک سوال دیگه

من هنوز تن دخترم بادی می پوشونم که کمر و کلیه هاش گرم بمونه 

الان برای زمستون براش بلوز گرم گرفتم هر وقت تنش می کنم یقه بادی از زیرش میزنه بیرون، خیلی زشت میشه

دنبال تاپ بندی زیر دکمه ای گشتم براش خیلی پیدا نمی کنم یکی دو مدل دیدم یا نپسندیدم یا موجود نبوده. شما این مشکل رو ندارین؟ راهی داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جون سلام .پریا جان ؛ندارم جان و مه گل جان ببخشید جواب کلی می‌نویسم  راستش من حدود یکماه ...

مرسی ک کامل توضیح دادی بنظرمن دخترخودمومیگم کاملابلده چون همه چیزارویلده قشنگ می‌فهمه ولی این مورد دلش نمیخوادسریع میگه نه حالایکم دیگم صبرکنیم یروزک انتظارشونداریم خودشون میگن چیزی نمونده دیگه 

ولی واس من واجب بودزودتریادبگیره سوختگی ناحیه تناسلیش دیگه خیلی شدیدشده چندنوع پمادم زدم ولی بیفایده س پوشک اگ نبنده نصف مشکلاتش حل میشه فعلاک فقط میادتومیشینع میشورمش برمیگردیم 😬من پسرمو

۲/۵سال گرفتم راحت بیدردسرهیچ وقت مشکل ادراری نداشت شب ادراری هم پیدانکردتودوسه روزسرهم اومدقضیش براهمون میگم اگ خودش دوست ندارم عجله نکنم ولی خیلی ازدوستام بچه هامون مخصوصادخترارو۲سال دیگه گرفتن ازپوشک بسته به بچه داره که همکاری کنه والاهم خودش راحت میشه هم مادر

وخدایی که بشدت کافیست
سلام. به شوهرم گفتم قطره ویتامین آد بگیره برای پسرم. ولی قطره d3 دوازده هزار گرفته    چکار ...

سلام D۳ که خوبه ولی دوازده هزار چی؟

من قطره D3 Terezia 400 UI میدادم میشد تا روزی یک قطره داد که البته من اونموقع دخترم کوچیک بود به دستور دکترش یک روز در میان یک قطره میدادم.

ولی شما ازمتخصص یا خود همون داروخونه ای نظر بگیری بهتره یا اگر برای کرونا محدودیت داری با این دکترهای انلاین یا لااقل اسم دقیق مارکش و دوزش رو تو اینترنت بزنی. 

دوازده هزار به نظر عدد زیادی هست، قبلش بررسی کن  تو بروشورش چیزی در مورد دوز مناسب خردسالان ننوشته؟ مثلا مال من نوشته بود برای سن ۱ تا ۱۲ سال روزی یک قطره

عزیزم‌قدش۸۷ و وزنش ده کیلو 😐

اخی. دخترت خیلی ظریفه انگار.غذا خوب میخوره؟ پسر من 86 قدش 10.800 وزنش. چندماهه که اصلا تغییر نمیکنه. نمیدونم چکار کنم دیگه  حالا وزنشون به کنار خدا کنه قدشون کوتاه نمونه

بچه ها جون سلام همگی خوبین؟

میگم‌ کسی می‌دونه این ویروس رزوئلا از کجا میاد؟کارن چهارشب تب ۳۹و ۳۹/۵داشت .داشتیم دیوونه میشدیم فقط .با بدبختی پایین میومد تبش.خیلی اذیت شدیم .امروز صبح تنش روی سینه و شکم ریخته بیرون .دکتر گفت رزوئلا بوده .آخه از کجا؟؟؟

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
بچه ها جون سلام همگی خوبین؟ میگم‌ کسی می‌دونه این ویروس رزوئلا از کجا میاد؟کارن چهارشب تب ۳۹و ۳۹/۵د ...

سلام خوبی عزیزم الهی الان بهترشده؟

ویروسه دیگه متاسفانه ازهرراهی واردمیشه من پسرموهییجانبرده  بودم یباربراتولدش بردم کبک بخرم کسی نبودیه باباوبچه بودن ماسک داشتن اوناهم بافاصله ازما ۵دقیقم نموندیم اومدیم خونه چندروزبعدپسرم آبله مرغون گرفت فکرکن اینهمه تومهدومدرسه نگرفت اونوقت امسال ک همش خونه بودبابن راحتی درگیرشد

وخدایی که بشدت کافیست
سلام خوبی عزیزم الهی الان بهترشده؟ ویروسه دیگه متاسفانه ازهرراهی واردمیشه من پسرموهییجانبرده  ...

مرسی عزیزم اره شکر خدا تموم شد.ولی واقعا افتضاح بود .تب وحشتناک و ناگهانی .یعنی مثلا هفت هشت نه ساعت خوب بود یکدفعه تبش میشد ۳۹/۵.اصلا واقعا تجربه ی بدی بود 

ایشالا سلامت باشی عزیزم .تینا جون خوبه؟حرف میزنه کامل؟

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
مرسی عزیزم اره شکر خدا تموم شد.ولی واقعا افتضاح بود .تب وحشتناک و ناگهانی .یعنی مثلا هفت هشت نه ساعت ...

خوب خداروشکرمنم شنیدم ک تبش خیلی بالامیره والامن خودم بااینکه بچه دومم هست تبای ویروسی شدید پسرم کرده تواین چندسال ولی بازم روتب خیلی ضعف دارم

تیناوالاهمه ی کلماتومیگه کلمه ای نیس ک نگه یکربزحرف میزنه  ولی بخوادجمله بگه نه 

اینجوری میگه مامان بیاپوپومثلامامان پلوبده

یابابابیامیوبعنی بریم گربه ببینم

ولی جمله ش اینجوری هست ک گفتم اینمدلی مثل بالا

ازبیاخیلی استفاده می‌کنه 😬میدونی کلماتوبغل هم ردیف می‌کنه بیشتر؛فعل نمیگه بحزیکی دوتامثلاپشت هم میگه ایاه نون گوجه یعنی تیامم بیادنونوگوجه بده بخوریم😬مثلاماد.دفر.ماک کویعنی مدادودفتروپاک کن بده

یه فعلم بندازه تکمیله ولی فعلا همینجوری حرف میزنه

تیناخیلی زودکلماتوگفت بنظرمن خیلی زودترازاینایلیدجمله می‌گفت وحرف میزد الآنم  کلماتومیچینه بغل هم کارشورامینداره تاببیینم کی کامل واضح مثل مامیشه جمله بندباش 

وخدایی که بشدت کافیست

سلام بچه ها خوبین 

خیلی کم میتونم بیام ببخشید

رهام رو ختنه لیزر کردم شکرخدا عالی بود اصلا اذیتم نکرد

کلمات و جملات رو اکثرا بطور واضح میگ

اما قدش فک میکنم کوتاهه نبردم بهداشت اما تو خونه خودم با متر بزور گرفتم اخه بشدت شیطونه ٨۶ بود وزن رو نمیدونم

خییییییلی اذیت میکنه رسما صاف شدم

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
اخی. دخترت خیلی ظریفه انگار.غذا خوب میخوره؟ پسر من 86 قدش 10.800 وزنش. چندماهه که اصلا تغییر نمیکنه. ...

غذا از اول خیلی خوب نمیخورد .‌ولی یکی دوماهه یعنی از وقتی از شیر گرفتمش بهتر شده و‌داره صد گرم صدگرم اضافه میکنه ... قدشون فکر کنم نرمال باشه چون دکتر هم چیزی نگفت. 

دخترم23/07/1397 زمینی شد.