2777
2789
منظورم اینه الان ازصبح ک پاشده ۳بارکارکرده خیلی بیشترازاون چیزی ک خورده دودفعه اخرم تقربباابکی وشکل ...

طبیعیه مال پیدرولاکسه

زیادش شده خوب میشه اب بده کم اب نشه

دختر من چون یبوستش مزمنه من کمی دستم اومده نمیذارم به اسهال برسه اگر یکی دوروز خیلی دفع داشته باشه یکی دو روز نمیدم یا کم میدم در حد یک قاشق چایخوری

برای دختر من گاهی اثرش با تاخیره مثلا دوروز پیش زیاد پیدرولاکس دادم یهو امروز دفعش زیاد میشه یا اگه الان دو روز ندم ممکنه دوباره دوروز دیگه یبوستش برگرده 

خلاصه یکم باید با میزانش بازی کنی دستت بیاد بخصوص که غذایی که میخورن هم خیلی تاثیر داره دیگه

مثلا لوبیا سبز، لبو، گلابی پخته و ... رو دختر من اثر میذاره اگر خورده باشه پیدرولاکس کمتر میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هایی که قد و وزن دوسالگی گرفتین قد رو ایستاده گرفتند یاخوابیده؟

قد خوابیده گرفتیم  دختر من ۸۶گفت ولی شوهرم گفت من دیدم ۸۷بوده  خودشم گفته ۸۷  حالا میگم یه سانت چیزی نیست  شاید من اشتباه فهمیدم 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
من از پوشک گرفتمش ؛الان چند روزی هست .میاد میگه جیش دارم .توو این چند روز دوبار ریخته جیشش! البته ا ...

مبارک باشه❤ ای جووونم ادم رو میذارن سر کار😄

علامتی دیدی که تصمیم گرفتی اماده است؟ مثلا قبلش رو دستشویی میذاشتی دستشویی میکرد؟ شبا خشکه؟ نکته و راهنمایی داری احیانا؟

من دخترم رو چند باری رو دستشویی نشوندم کاری انجام نمیده. از طرفی شبا حسابی پوشکش سنگین میشه فکر می کنم الان زود باشه بهمون سخت بگذره

من دخترم اللن یکماهه از پوشک گرفتم  هنوز نمیگه جیش دارم ولی کم کم داره راه میفته  خودم میبرمش جیش میکنه  ,چند بار هم خودش گفته جیش دارم  یا پی پی  ولی هنوز کامل راه نیفتاده   ,ولی الان  یه چند روزی میشه بهش میگم  پی پی داری میخوای بری دستشویی انجام بدی میگه آره بریم  میبرمش   کارشو میکنه    بعد شب تا صبح هم شکر خدا   اصلا خودشو خیس نمیکنه میبرمش دستشویی وقتی از خواب بیدار میشه  ,   دخترم  از خیلی وقته توجه کرده بودم پوشکش شب تا صبح خشک  بود  شکر خدا  خوبه همکاری میکنه  ولی هنوز نمیگه   دارم اگه بگه دیگه راحت میشم ولی خودشو نگه میداره ببرم دستشویی

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
بچه هایی که قد و وزن دوسالگی گرفتین قد رو ایستاده گرفتند یاخوابیده؟

برای دختر منو دکترش هم خوابیده گرفت هم ایستاده ولی گفت دیکه از دوسالگی به بعد ایستاده میگیریم و قد ایستاده یه دو سه سانتی کمتره .

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
من از پوشک گرفتمش ؛الان چند روزی هست .میاد میگه جیش دارم .توو این چند روز دوبار ریخته جیشش! البته ا ...

عزیرم میشه بگی چه جوری شروع کردی به از پوشک گرفتن ؟

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
برای دختر من گاهی اثرش با تاخیره مثلا دوروز پیش زیاد پیدرولاکس دادم یهو امروز دفعش زیاد میشه یا اگه ...

دستت گلت دردکنه یعالمه ممنون ازت⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩💝💝💝💝💝⁦❤️⁩⁦❤️⁩💝

وخدایی که بشدت کافیست
طبیعیه مال پیدرولاکسه زیادش شده خوب میشه اب بده کم اب نشه دختر من چون یبوستش مزمنه من کمی دستم اوم ...

آخه امروز هرچی ک خوردشکمش رفت هرسزی هم خیلی آبکی میشه گفتم نکنه بهش حساسیت نشون داده آخه تینام آلرژی داره بدکترگفنم مشکل نداره براش گفت نه بزاهیچ بچه ای مشکل بوجودنمیاره والایکم میترسم آب بدنش کم نشه چون اابم  نمیخوره خیلی 

وخدایی که بشدت کافیست

آفرین راحت شدی پس 

والاتینابسکه سوخته دکترگفت کمترببندولی خوب همکاری نمیکنه پوشکش هم خیلی پره تاصبح اصلاخشک یاکم جیش نیس

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها جون سلام .پریا جان ؛ندارم جان و مه گل جان ببخشید جواب کلی می‌نویسم 

راستش من حدود یکماه پیش دو روز تلاش کردم و نتیجه نداشت ؛میزفتیم دستشویی و کاری نمیکرد میومد بیرون سریع توو شلوار جیش میکرد.منم بیخیال شدم .تا اینکه چهار پنج روز پیش خیلی کلافه شده بودم اومدم با گوشی براش یک کلیپ گذاشتم که چند دقیقه بشینه نگا کنه و بزاره من کارام‌ بکنم ؛کلیپه یک بچه میرف دستشویی جیش میکرد ؛خلاصه اینطوری بگم که تا کلیپ تموم شد گفت من می‌خوام برم دستشویی جیش کنم .،😁منم بردمش ؛فکر نمیکردم راست بگه .ولی گفت .جالب بود برام.دیگه منم بردمش ؛اونم میگف . خودمم می‌بردم.الانم گاهی من میبرم گاهی خودش میگه .در واقع من هیچ پروسه ی خاصی طی نکردم 

شبا اصلا پوشکش خشک نبود ؛دیشب اولین شبی بود که پوشک تا صبح خشک بود .چون شبا ازین پوشک شورتی ها پاش میکنم .آخه هنوز یک هفته نشده میگم تا ایشالا روز کامل شه؛ببینم شب چی میشه .ولی بنظر شخصی من خیلی  ربطی به خشک بودن شب تا صبح نداره؛خب وقتی کنترلشو کامل بدست بیاره ؛اونم‌ میاره دیگه .حداقل برای کارن که اینطور بوده .بنظر من دو سه روز امتحان کنین؛اگه همکاری نکردن اصلااا اصلا خب فشار نیارین ؛اما اگه بضی مواقعشو همکاری کردن خب نشونه ی خوبیه 

امیدوارم برای همه راحت باشه 

ندارم جان ؛تینا جونی رو ببوس .پریا جان دختر کوچولوتو ببوس و مه گل جان نی نی نازتو ببوس 

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
آخه امروز هرچی ک خوردشکمش رفت هرسزی هم خیلی آبکی میشه گفتم نکنه بهش حساسیت نشون داده آخه تینام آلرژی ...

درست میشه اوایل که منم اندازه دستم نبود میدیدم کار نمیکنه زیاد میدادم اسهال میشد بعد نمیدادم دو روز دیگه اش یبوست میشد. اینش بده . 

خلاصه اسهال بعد از پیدرولاکس شایع هست. قطع کنی قطع میشه. فقط اگر کامل قطع کنی ممکنه دوباره یبوست شه 

من وقتایی که رو دور یبوسته سعی می کنم یک جوری تنظیم کنم کم بدم ولی بیشتر روزها بدم. مثلا الان بیشتر روزها قاشق چایخوری میدم و اگر موزی یا ... خورده باشه قاشق مربا خوری میدم.