2777
2789
بچه ها جون سلام همگی خوبین؟ میگم‌ کسی می‌دونه این ویروس رزوئلا از کجا میاد؟کارن چهارشب تب ۳۹و ۳۹/۵د ...

اخی عزیرم‌پس چقدر اذیت شدید ..ان شا.. همیشه سالم باشه کارن جون 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
مرسی عزیزم اره شکر خدا تموم شد.ولی واقعا افتضاح بود .تب وحشتناک و ناگهانی .یعنی مثلا هفت هشت نه ساعت ...

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی 

اره من میدونم رهام ۸ ماهگی گرفت . مردم و زنده شدم . اسهال استفراغ تب ۳۹.۵. بچم رو صبح یک دکتر و شب یک دکتر دیگه میبردیم یعنی در طول ۴ روز ۷ دفعه دکتر بردمش اخرش با شیاف دیکلوفناک تبش امد پایین 

بدنش ریخت بیرون همه گفتن سرخکه ولی دکتر گفت ویروس روزوئلاست 

از طریق باد جابحا میشه. از طریق اب الوده. و از طریق روبوسی افراد الوده

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی  اره من میدونم رهام ۸ ماهگی گرفت . مردم و زنده شدم . اسهال استفر ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟رهام کوچولموو‌ن چطوره؟اذیتاش کم شدن؟؟مبزاره آب خوشی از گلوت بره پایین؟؟؟،

واای ویروس خیلی بدی بود.خدا نصیبیب هیشکی  نکنه .

از خودت بگو چیکارا میکنی؟رهام جون حرف میزنه؟خوب غذا میخوره؟حسابی آتیش میسوزونه؟

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
خوب خدارو شکرمنم شنیدم ک تبش خیلی بالامیره والامن خودم بااینکه بچه دومم هست تبای ویروسی شدید پسرم کر ...

ایشالا بسلامتی خیلی زود .وقتی حرف میزنن آدم خیالش راحت تره .که نیازهاشونو میرسونن

تیناحون رو ببوس عزیزم 

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
سلام بچه ها خوبین  خیلی کم میتونم بیام ببخشید رهام رو ختنه لیزر کردم شکرخدا عالی بود اصلا اذی ...

سلام خوبی 

دکتربمن گفت بعد۲سالگی قدروایستاده میگیریم دیگه ولی بهداشت ک رفتم همین سه روز پیش بهم گفت ماتا۲/۵سالگی قدروخوابیده میگیریم ولی خوب ایستاده و خوابیده یکم تفاوت داره خوابیده بیشتره 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام دوستان. بچه های شما در طول روز میخوابن؟ پسرم چند روزیه دیگه نمیخوابه روزا. ساعت 8 صبح بیدار میش ...

سلام 

دخترمن خیلی وقتکه بعدازظهرانمیخوابه بجزروزابی ک میبرمش حموم یوقتامیخوابه

وخدایی که بشدت کافیست
سلام  دخترمن خیلی وقتکه بعدازظهرانمیخوابه بجزروزابی ک میبرمش حموم یوقتامیخوابه

سلام عزیز. پس طبیعیه. 😊پسر من خوابش میاد بعضی روزا ولی بازم مقاومت میکنه و نمیخوابه

سلام مامانا خوبین 😍😍😍😍 چندتا نکته بگم 

۱-واسه یبوست هروز آش شوید به بچه بدید .طرز تهیه! برنج نیمه ایرانی. شوید. کره. اب قلم یا اب گوشت . و در صورت وجود خود گوشت .

۲_واسه یبوست شماها که بچه هاتون میوه خور هستن موز ندید یک مدت و لیموشیرین زیاد بدید

۳- ابلیمو عسل بهشون اول صبح بدید 

۴- با روغن زیتون روزی دوبار شکمشون را ماساژ بدید 

۵- ابمیوه عالیس انبه روزی یک یا دو تا در صورت امکان بهش بدید بخوره . یا اگه انبه دارید خودتون براش درست کنید 

۶- هروز صبح صبحونه هرچی میدید کره هم توش بزنید 

اینا تجربیات منه 😘😘😘🤣

لطفا در انجام این کارها مداومت کنید نه که یک روز انجام بدید یک روز ندید‌ مثلا هرشب اش شوید رو  واسه شام درست کنید ۴۰ دقه بیشتر زمان نمیبره 

مامان های عزیز و دوست داشتنی 💃💃💃

رهام از اول تولدش تا حالا یکشب عین ادم نخوابیده 

چند سری بیدار میشه اب میخواد یا ترسیده یا خواب بد دیده یا دلدرده یا مزاجش کار نداده .......هرشب به یک دلیل ....جیغهای وحشتناک میزنه بعضی شبا تا نیم ساعت ساکت نمیشه 

واقعا کی بنظرتون این بچه میتونه مداوم بخوابه ؟؟؟؟ اصلا فکر نکنم بشه 

بیزحمت از ایرادهای بچه هاتون بگین بدونم تنها نیستم 🤣🤣🤣

سلام مامانای عزیز

من واقعا افسرده و ناراحتم پسرم کلافم کرده اصلا حرف نمیزنه

مامان و بابا نمیگه فقط آبحی خواهرشو صدا میزنه به آب میگه آ آله به خاله میگه و همینننن

بیاین بگین بچه های شما چطورن

دکترش میگه گفتار درمانی تو این سن مشکلی نداره و بچه هم سالمه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
سلام مامانای عزیز من واقعا افسرده و ناراحتم پسرم کلافم کرده اصلا حرف نمیزنه مامان و بابا نمیگه فقط ...

سلام. چندتا بچه داری. 

بچه بزرگت چطور بود تو حرف زدن؟ پسر منم اصلا حرف نمیزنه فقط میگه ایجا(اینجا). بیا. ای چیه(این چیه) به اب میگه آ. به درد هم میگه دَد.همینا فقط. اصلا مامان بابا نمیگه و هیچ کلمه دیگه ای.   پسر بزرگم هم همینطور بودن الان شیش سالشه  هنوزم راحت صحبت نمیکنه.دامنه لغاتش زیاده فقط تو جمله سازی یکم هول میشه

سلام. پسر منم اصلا حرف نمیزنه فقط میگه ایجا(اینجا). بیا. ای چیه(این چیه) به اب میگه آ. به درد هم میگ ...

شما چی کار کردی دکترش چی میگه 

دکتر پسرم میگه اگه تا ۳ سالگی حرف نزد ببرش گفتار درمانی الان فایده ای نداره

دخترم از ده ماهگی شروع کرد حرف زدنو این پیرم کرده

بقیه کارای پسرتون چطوریه؟

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
شما چی کار کردی دکترش چی میگه  دکتر پسرم میگه اگه تا ۳ سالگی حرف نزد ببرش گفتار درمانی الان فا ...

دکترش به منم گفت هنوز زوده. تا سه سالگی صبر کنم. اگه بعد اون بازم زیاد پیشرفت نداشت ببرم گفتار درمان. بقیه کاراشم طبیعی. همه چیرو میفهمه.