بچه ها جون سلام .پریا جان ؛ندارم جان و مه گل جان ببخشید جواب کلی مینویسم
راستش من حدود یکماه پیش دو روز تلاش کردم و نتیجه نداشت ؛میزفتیم دستشویی و کاری نمیکرد میومد بیرون سریع توو شلوار جیش میکرد.منم بیخیال شدم .تا اینکه چهار پنج روز پیش خیلی کلافه شده بودم اومدم با گوشی براش یک کلیپ گذاشتم که چند دقیقه بشینه نگا کنه و بزاره من کارام بکنم ؛کلیپه یک بچه میرف دستشویی جیش میکرد ؛خلاصه اینطوری بگم که تا کلیپ تموم شد گفت من میخوام برم دستشویی جیش کنم .،😁منم بردمش ؛فکر نمیکردم راست بگه .ولی گفت .جالب بود برام.دیگه منم بردمش ؛اونم میگف . خودمم میبردم.الانم گاهی من میبرم گاهی خودش میگه .در واقع من هیچ پروسه ی خاصی طی نکردم
شبا اصلا پوشکش خشک نبود ؛دیشب اولین شبی بود که پوشک تا صبح خشک بود .چون شبا ازین پوشک شورتی ها پاش میکنم .آخه هنوز یک هفته نشده میگم تا ایشالا روز کامل شه؛ببینم شب چی میشه .ولی بنظر شخصی من خیلی ربطی به خشک بودن شب تا صبح نداره؛خب وقتی کنترلشو کامل بدست بیاره ؛اونم میاره دیگه .حداقل برای کارن که اینطور بوده .بنظر من دو سه روز امتحان کنین؛اگه همکاری نکردن اصلااا اصلا خب فشار نیارین ؛اما اگه بضی مواقعشو همکاری کردن خب نشونه ی خوبیه
امیدوارم برای همه راحت باشه
ندارم جان ؛تینا جونی رو ببوس .پریا جان دختر کوچولوتو ببوس و مه گل جان نی نی نازتو ببوس