2777
2789
سلام دوست جونیا خیلی وقت بود نیومدم تو سایت  بچه ها خوبن؟ پسر منم ازعید وزن درست و حسابی ...

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی 

والا پسر من هنوز ۱۲ کیلو نشده غذا هم نمیخوره 

بنظرم وزن پسرت خوبه غذاش هم متوسطه ...ولی خداست رو شکر کن چون اگر عین پسر من هیچی نخوره دیگه روانت بهم میریزه ...من و باباش و کل خانواده من همش درگیر یک قاشق غذا دادن به وروجک هستیم 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام تاراجون خوبی  وزنش ک خوبه اگ عروعده یه کاسه کوچیکم میخوره یا خوبه  راستی یسوال ب بچ ...

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی 

خونه نشین شدی یا نه؟

والا نه سبزی نمیخوره تف میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره درست غذا نمیخوره. در روز 4وعده با هزار دوز کلک بهش میدم. هروعده اش یک کاسه کوچیکه. برای صبحونه ا ...

سلام عزیزم خوبی 

غذای بچه شما هم خوبه که به نسبت پسر من 

اگر بهت بگم از اول تولدش تا حالا روی هم رفته یک موز یا یک سیب نخورده باورت میشه؟؟ ؟؟؟؟

باورت میشه باباش چند مدل دنت براش خرید هروز یکیشو باز کردم اما همشو خودم خوردم 😰

امشب  دیگه دیدم هیچی نمیخوره باباش گفت از رستوران براش غذا بگیر شاید طعمش فرق کنه بخوره ساعت ده شب براش رفتم غذا گرفتم 😭

سویق و اینجور چیزا میترسم بدم چون مطمین نیستم 

اما جوانه و اب قلم و گندم و جو دو سر و برنج ایرانی و گوشت بلدرچین یا گوسفند و گوساله در غذاهاش استفاده میکنم میگم اگر یک قاشق خورد مقوی باشه .گاهی وقتا کنجد هم میریزم. حبوبات اصلا دوست نداره 

راستی بچه ها شما هنوزم وقت خواب بچه ها رو پوشک میکنین من ک حوصلم نمیشه صب زود پاشم ببرمش دسشویی واسه ...

سلام عزیزم خوبی عکس نی نی رو بزار 

والا خوبه پسرتو از پوشک و شیر گرفتی منکه هیچکدام 

پسرت خیلی کم غذا میخوره طفلک ضعیف شده 

من شربت اشتها دادم نیازی به دکتر نداره زینک گلوکونات بگیر روزی ۵ سی سی بده عالیه 

من پسرمو نتونستم هنوز از شیر بگیرم اصلا قبول نمیکنه لج میکنه

منم همینطور 

اما ازشیر تا روز تولدش میگیرمش دیگه چون بیشتر از ۲ سال بده بخورن 

خودم واسم اعصاب نمونده بس که اویزونه دیگه 

روانی شدم بخدا

پوشک هم که حال ندارم استرس میگیرم 

سلام عزیزم خوبی  غذای بچه شما هم خوبه که به نسبت پسر من  اگر بهت بگم از اول تولدش تا حال ...

سلام خوبم ممنون. شما و گل پسرت خوبید. 

اخه اگه غذاش نسبتا خوبه چرا وزنش بیشتر نمیشه😔. تا چند وقت پیش فکر میکردم حتما به اندازه کافی نمیخوره که بزرگ نمیشه. بعد همین چند وقت پیش فکر کنم خود شما بودی به یکی از مامانا گفتی احتمالا بچش هرچی میخوره جذب بدنش نمیشه. برای همین کمبود وزن داره و گفتی زینک بهش بده.باورت میشه تاحالا به همچین چیزی فکر نکرده بودم😅. بعد رفتم نت گردی و اینکه ببینم جذب نشدن چجوریه.که در مورد سوء جذب خوندم.فکر کردم شاید پسر منم همین مشکلو داره. تا اینکه دیروز دکتر گفت رفلاکس و کمی عفونت داره. 

راستی شما گفتی بچت وزنش به 12 نرسیده. پس یازده و خوردی هست. بازم با اینکه بد غذاست وزنش بهتر از پسر منه. پسر من 10ونیمه به باباش گفتم اگه 11 رو رد کنه از خوشحالی جشن میگیرم😄

راستی بچه ها شما هنوزم وقت خواب بچه ها رو پوشک میکنین من ک حوصلم نمیشه صب زود پاشم ببرمش دسشویی واسه ...

چه خوب چند ماهگی از پوشک گرفتین چقد طول کشید من سه روز امتحان کردم خسته شدم بعد از شیر گرفتم الانم یک‌ماهه گرفتم میگم باهم نگیرم البته هوا هم سرد شده نیم ساعت می‌ره دسشویی اب بازی هر بار میگم توی این اوضاع مریض نشه خدایی نکرده گذاشتم بعد از عید ولی همش میگم یدف دیر نشه اونموقع لج نکنه اطرافیان می

ن. هر چی سن کمتر بهتر یاد میگیرن قبل از شیر گرفتم کم جیش میکرد الان همش پوشکش پره

.......خدایا شکرت ....
عزیزم چقدر پسرت بانمکه  خیلی اخلاقاش شبیه پسر منه  قلدره 😁😁 والا پسر من هم عاشق اشغال ...

پفک و شکلات و نوشابه😐😐

همه اینا واسه بچه زیر دوسال ممنوعه تازه واسه ماهم خوب نیست

همین چیزا بچه رو بی اشتهام میکنه

سعی کن اصلا جلوی چشمش نباشه که بخواد

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی  خونه نشین شدی یا نه؟ والا نه سبزی نمیخوره تف میکنه

سلام مای بی بی جون خوبی 

گل پسرت چطوره؟

والاقبلشم خونه نشین بودم منتها دیگه الان بااعمال شاقه س آخه الان وقت درس خوندن من نبودکه سرپیری بایذبشینم کتاب کلاس دوم بخونم 😬😬

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون عزیزم. امروز بردمش دکتر آزمایش نداد. معاینه کرد گفت عفونت داره شربت مترونیدازول داد و کپسول لا ...

چندبار در روز پی پی می‌کنه  حجم کم یا زیاد

برا رفلاکس ایا بچه شما گاهی میاد توی گلوش قورت میده یا نه منم پسرم زیاد میخوره یعنی حجم زیاد نه ولی به هیچی نه نمیگه میگم نکنه رفلاکس داره وسط غذا  و بعد از غذا اب میخاد گاهی نیاد توی گلو قورت میده از ترس کورنا دکتر نمیرم بعد از شیر گرفتنش هم تعداد پی پی دو الی سه بار در روز هست 

حجم زیاد

پسته و مغزیجات یا سیب هم تند تند میخوره هضم نشده  دفع می‌کنه  کسی هست بچش اینجور باشه 

.......خدایا شکرت ....
منم همینطور  اما ازشیر تا روز تولدش میگیرمش دیگه چون بیشتر از ۲ سال بده بخورن  خودم واسم ...

سلام عزیزم چندروز پیش به پسرم گفتم مهدیار هرموقع جیش داشتی بهم بگو 

در کمال ناباوری از دیروز هرموقع جیش یا پی پی میکنه خبرم میکنه

واقعا تعجب می‌کنم بچه ها چه خوب حرفامون رو میفهمن

ولی نمیخوام الان از پوشک بگیرمش خونه زندگیمو کثیف میکنه 

به نظرتون تنبل میشه بچه تو خبر دادن؟یا بهتره الان خودش میگه بگیرمش؟

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶
منم همینطور  اما ازشیر تا روز تولدش میگیرمش دیگه چون بیشتر از ۲ سال بده بخورن  خودم واسم ...

پسرا تا دوسال‌و دومام میتونن شیربخورن 

احتمالا منم همون موقع باید دردسر از شیر گرفتن و شروع کنم

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶
چندبار در روز پی پی می‌کنه  حجم کم یا زیاد برا رفلاکس ایا بچه شما گاهی میاد توی گلوش قورت م ...

دو سه بار در روز. حجمشم متوسط. به همون اندازه که میخوره. اخه زیاد نمیخوره که. غذاشم نرم و ابکیه با اینحال اگه یه تیکه یکم بزرگتر باشه تو غذاش خوب نرم نشده باشه  عق میزنه و میاد تو گلوش. بعصی وقتام کلا میریزه بیرون. 

ابم اصلا دوست نداره که بخواد بخوره ولی من خودم بین غذا بهش اب میدادم اونم با قاشق که غذاشو قورت بده. اخه نمیدونستم انقد بده😔یک ماه میشه از شیر گرفتمش ولی تغییری نکرده مثل قبله. 

پسته و سبزیجات اصلا نمیخوره. کلا چیزایه سفت نمیخوره. ده روزی میشه نصف سیب میگیره دستش کم کم میخوره. قبل اون رنده میکردم میدادمش. 

راستی شکمش بعصی وقتا صدا میده. شبا تا صبحم رو شکم میخوابه. هرچی درستش میکنم باز برمیگرده

دو سه بار در روز. حجمشم متوسط. به همون اندازه که میخوره. اخه زیاد نمیخوره که. غذاشم نرم و ابکیه با ا ...

مرسی جواب دادی پسر منم همین جوره دو یا سه بار دفع داره بعد از شیر گرفتن هنوز خوب نشده دفعش ...

آها غذای انگشتی بذاری جلوش نمیخوره سبزیجات بخار پز اینا ان شاللع کم کم خوب میشه غذا نخور عادت به غذای به شده کرده احتمالا

پسر منم شبا روی شکم میخلبه یعنی میگی از رفلاکسه 

اینجا کسی بچشو روی شکم شبا میخابه یا نه  منم بعد از شیر گرفتن همش روی شکم میخابه 

.......خدایا شکرت ....
مرسی جواب دادی پسر منم همین جوره دو یا سه بار دفع داره بعد از شیر گرفتن هنوز خوب نشده دفعش ... آها ...

خواهش میکنم. 

کلا غذای سفت نمیخورد ولی دیروز یکم کباب جلوش گذاشتم.شیش تا تیکه کوچیک خورد. بقیه شو بهم ریخت.   بازم همونو که خورد کلی خوشحال شدم. 

همه بچه هایی که رو شکم میخوابن رفلاکس ندارن. ولی خب میتونه یکی از علایمش باشه. 

پسرمن یکم مشکل گوارشی داره. خودم قشنگ میفهمم. شمام اگه میفهمی کمی مشکل داره ادویه غذاهاشو کم کن و چیزای تند سس و اینا و غذای خیلی چرب نده بهش. مرکباتم امتحان کن ببین اگه دفعشو بیشتر میکنه و بهش نمیسازه نده بهش تا ببریش دکتر. ان شاالله هیچی نیست