2777
2789
راستی بچه ها شما هنوزم وقت خواب بچه ها رو پوشک میکنین من ک حوصلم نمیشه صب زود پاشم ببرمش دسشویی واسه ...

چه خوب

منکه هنوز از پوشک نگرفتم پسرمو 

امتحانم نکردم ببینم میدونه خودشو نگه داره با نه

صبر می‌کنم تا خرداد سال بعد 

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانا بچه های شما الان چقدر در روز میخورن دختر من در هر وعده یک دوم یا یک سوم بزرگسال غذا میخوره ب ...

ماشاالله 

خوبه  عزیزم تیالت راحت

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
راستی بچه ها شما هنوزم وقت خواب بچه ها رو پوشک میکنین من ک حوصلم نمیشه صب زود پاشم ببرمش دسشویی واسه ...

سلامت باشی ماهم همینجور

دختربزرگت کلاس چندم بود؟من دیگه کل هفته وکل روزم بادرسای پسرم وکلاس مجازیش درگیرم گلوم دردمیکنه ازبس بایددرس گوش بدم توضیح بدم بپرسم اون وسط دخترموبگیرم همه چیومیکشه یوضعی توخونس بیاوببین

والابرابی اشتهایی اگ ازدادی مشکل نداشته باشه فکرنکنم ک دارویدن اینوبادکترش مشورت من الان دخنرمنم فکرکنم ۶ماهی هست بی اشتهاس من ازم ندادم براش هنوز

یسوال روزاکه بازه جیش نمیکنه ؟والاتیناک هرروزبامن میاددسشویی میشینه میشورمش تامیگم جیش پامیشه براهمون من اصرارنمیکنم فعلاولی دوسداشتم یادمیگرفت 

جالبه ک همه کارای بقیه روتکرارمیکنه مخصوصاداداشش ولی این به موردرواصلاحاضرنیس گوش بده خخخ

وخدایی که بشدت کافیست
سلام دوست جونیا خیلی وقت بود نیومدم تو سایت  بچه ها خوبن؟ پسر منم ازعید وزن درست و حسابی ...

سلام تاراجون خوبی 

وزنش ک خوبه اگ عروعده یه کاسه کوچیکم میخوره یا خوبه 

راستی یسوال ب بچه هاتون سبزی میدین؟سبزی خوردن منظورمه من از۳سالگی ب پسرم می دادم چون خام هست میگم یوقت ادیت نشه ب دخترم نمیدم ولی خودش باون تمایل داره گفتم ببینم کسی میده

وخدایی که بشدت کافیست
اره درست غذا نمیخوره. در روز 4وعده با هزار دوز کلک بهش میدم. هروعده اش یک کاسه کوچیکه. برای صبحونه ا ...

اهان چون دفعش زیاده این فکر رو کردی

البته ممکنه حساسیت غذایی هم باشه

من که بخاطر ویروس آز نرفتم ولی این کانال دکتر مقدادی اطلاعات خوبی داره اگر دوست داشتی چک کن https://t.me/drbehrouzmeghdadi2

اهان چون دفعش زیاده این فکر رو کردی البته ممکنه حساسیت غذایی هم باشه من که بخاطر ویروس آز نرفتم ول ...

ممنون عزیزم. امروز بردمش دکتر آزمایش نداد. معاینه کرد گفت عفونت داره شربت مترونیدازول داد و کپسول لانسوپرازول😳حالا اینارو بهش میدم ببینم چی میشه

ممنون عزیزم. امروز بردمش دکتر آزمایش نداد. معاینه کرد گفت عفونت داره شربت مترونیدازول داد و کپسول لا ...

اااا ایشالله زود خوب میشه طفلی

عفونت چی آخه؟ چطور بدون ازمایش فهمید؟ یعنی بچه نه تب داشت نه بیقرار بود ولی عفونت داشت و دکترم بدون ازمایش فهمید؟

اااا ایشالله زود خوب میشه طفلی عفونت چی آخه؟ چطور بدون ازمایش فهمید؟ یعنی بچه نه تب داشت نه بیقر ...

نمیدونم والا اگه آزمایش میداد خوب بود. نگفت عفونتش زیاده. گفتنیارو گفتم اونم چندتا سوال پرسید. بعد گفت کمی عفونت داره. رفلاکسم داره.خیلی خوردنی هارو براش ممنوع کرد مثلا مرکبات مثل لیمو پرتقال و اینا نباید بهش بدم. و همینطور غذاهای چرب، کره. خامه. سیب زمینی سرخ کرده و... .سس و ادویه وترشی. شکلات و کاکائو. کنسروها و خوراکی های صنعتی. بعد یک ماهم دوباره ببرمش تا ببینه. گفت دارو هاشم اشتهاشو باز میکنه. چیز خاصی نیست معده اش کمی مشکل داره

نمیدونم والا اگه آزمایش میداد خوب بود. نگفت عفونتش زیاده. گفتنیارو گفتم اونم چندتا سوال پرسید. بعد گ ...

ممنون راهنمایی کردی یکم موردش شبیه دختر من هم هست منم باید بیشتر بررسی کنم.

ممنون راهنمایی کردی یکم موردش شبیه دختر من هم هست منم باید بیشتر بررسی کنم.

خواهش میکنم. اره شمام پیگیری کن شاید با یه دوره دارو و یکم تغییر تو برنامه غذاییشون  خیلی از مشکلات حل بشه

مامانا بچه های شما الان چقدر در روز میخورن دختر من در هر وعده یک دوم یا یک سوم بزرگسال غذا میخوره ب ...

سلام عزیزم خوبی 

ماشاله هزار ماشاله خیلی خوب میخوره پس چرا وزنش کمه؟

اگر من بگم رهام چقدر غذا میخوره خندت میگیره اندازه بچه ۹ ماهه میخوره والا هنوز 

بششدت بد غذاست از همه چی بدش میاد مگه استثنا بشه 

شما که سویق و نمدونم  اجیل و میوه خیلی چیزهای مقوی بهش میدادی چجوریه وزن نگرفته؟ 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام عشقم خوبی؟ رهام خوبه؟ شکر خدا بچم اصلا اذیتم نکرد فقط دو سه شب یکم باید تو بغلم تکونش میدادم ...

عزیزم چقدر پسرت بانمکه 

خیلی اخلاقاش شبیه پسر منه 

قلدره 😁😁

والا پسر من هم عاشق اشغال خوری هست پفک و شکلات و نوشابه و پف فیل و اینا ...اگر ندی هم قیامت میکنه از جیغ

دیگه ولی من گولش میزنم میگم پلیس دستگیرمون میکنه  یا آقا اومده برده یا مورچه ها خوردنش ...

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018