2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین همتون؟ نی نی چطوره؟

سلام عزیزم نی نی خداروشکر خوبه ولی عین پسرمه شبا بیداره روزا خواب من فک میکردم خیلی سخت تر از اینا بشه اوضاع ولی خداروشکر شوهرم خیلی کمکم میکنه و اونم داره طعم بچه داری رو میکشه واسه همین خوشحالم میگه سخت ترین کار دنیا رو انجام میدم ولی بچه داری نه ببین چی ب روزش اوردن 

خدایا شکرت 🤗
سلام  چرا فکر می کنی سو جذب داره؟ غذا زیاد میخوره و وزن نمیگیره؟ این چیزایی که گفتی که انگار ز ...

اره درست غذا نمیخوره. در روز 4وعده با هزار دوز کلک بهش میدم. هروعده اش یک کاسه کوچیکه. برای صبحونه اصلا اشتها نداره. میان وعده هم یک موز کوچیک یا نصف سیب میخوره.و یک دنت. 

با اینحال دفعش زیاده. یه روزایی هست که بیشتر میخوره و منو خوشحال میکنه.ولی دفعش هم بیشتر از بقیه روزها میشه😔از 18 ماهگی تا الان که 22 ماهشه وزنش تغییری نکرده

مامانا بچه های شما الان چقدر در روز میخورن دختر من در هر وعده یک دوم یا یک سوم بزرگسال غذا میخوره ب ...

دختر شما ماشاالله خوب غذا میخوره. ان شاالله تنش همیشه سالم باشه زیر سایه پدر و مادرش. منم چون خیلی تلاش کردم برای تغذیه پسرم و همه جور تقویتی بهش دادم با این حال وزنش تغییر نمیکنه. به سوء جذب فکر کردم. اخه با این مقدار غذایی که میخوره نباید دفعش زیاد باشه. 

سلام ماملنا خوبین   بچه های گلتون خوبن  ..الیسا شر خدا بد غذا نیست  همچی میخوره    من براش غذا جدا درست میکنمفدمون هم میخوره وخیلی دوست داره   ,هر سه ساعت  بهش غذا میدم   و بینشم چیزای دیگه  کیک و آب میوه  و میوه  یا چیپس  و سویق هم با ماست بهش میدم  غذا  خودشو  ۱۵تا ۲۰قاشق میخوره بعضی مواقع بیشتر  و غذا خودمون رو یه کف گیر  از این گردا    برنج با خورشت    وزنشم  ۲۲ماهگی ۱۱۷۰۰بود  

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام عزیزم خوبی؟اگه گیر  بیاد اره ؛ولی نمی‌دونم با این اوضاع قحطی واکسن اصلا بتونیم پیدا کنیم ی ...

سلام خوبی عزیزم

یدکتری می‌گفت حتی تانیمه آبان هم وقت تست واس زدن واکسن 

بنظرم اونایی ک سالهای قبل زدن بااینکه شاغلن بزنن بهتره والامنی ک توخونم جایی هم نمیرم واکسن برامن واجب نیس اگه همه ماسک بزنن بنظرمن انفولانزام مثل قبل زیادنمیشه 

وخدایی که بشدت کافیست
مامانا بچه های شما الان چقدر در روز میخورن دختر من در هر وعده یک دوم یا یک سوم بزرگسال غذا میخوره ب ...

دخترمن ک چندماه اصلاغذانمیخوره یوعده میخوره درحد۱۰قاشق کوچیک خودش اونم ازدست باباش 

صبحونم هیچی نمیخوره فقط همون شیر

قبلاعالی بودولی تقریبابعدعیدعذاش افتضاح شده 

براخوابم پیشم می‌خوابه 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم نی نی خداروشکر خوبه ولی عین پسرمه شبا بیداره روزا خواب من فک میکردم خیلی سخت تر از اینا ب ...

سلام عزیزم خوبی 

خوب خداروشکر که همه چی خوب پیش می‌ره 

الان نی نی چندوقتشه؟

وخدایی که بشدت کافیست

سلام دوست جونیا خیلی وقت بود نیومدم تو سایت 

بچه ها خوبن؟

پسر منم ازعید وزن درست و حسابی نگرفت وزنش کمتر هم شده بود نسبت به یکسالگی تقریبا ۱۱۲۰۰. تا ۱۱۶۰۰ بالاپایین می‌شد

ولی خداروشکر الان بهتر شده حدود ۱۲۸۰۰ شده

ولی غذا کم میخوره حدود یه کاسه کوچک هروعده

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶
سلام عزیزم خوبی  خوب خداروشکر که همه چی خوب پیش می‌ره  الان نی نی چندوقتشه؟

سلام عزیزم ممنون شما خوبین تینا خانم خوبه بزرگ شده نی نی دیگه داره سه ماهه میشه راستش اوایل خیلی ناراحت بودم ولی الان طوری وروجک خودشو تو دلمون جا کرده ک وقتی می‌خوابه دلم براش تنگ میشه این وسط پسرم خیلی بد غذا شده غذا رو تو دهنش نگه میداره بعدم ب زور می‌فرسته پایین واسه همین خیلی لاغر شده نمیدونم شربت اشتها بش بدم يانه؟ دیگه اینکه خیلی دلم برا همه شما تنگ شده بود نمیدونم واقعا این جمعو دوس دارم زیاد وقت نمیکنم بیام ولی همینکه یادم بیفته ی سر میزنم 

خدایا شکرت 🤗
سلام دوست جونیا خیلی وقت بود نیومدم تو سایت  بچه ها خوبن؟ پسر منم ازعید وزن درست و حسابی ...

سلام منم با پسرم مشکلم همینه یکسال ونیم حدود 13 بود ولی الان اومده رو 12 نمیدونم چرا اینقد بد غذا شده هر وعده شایده سه چار تا قاشق میان وعده هم یوقتایی ب زور یدونه میوه الانا نبردم وزن کنم ولی مطمئنم کم شده 

خدایا شکرت 🤗

راستی بچه ها شما هنوزم وقت خواب بچه ها رو پوشک میکنین من ک حوصلم نمیشه صب زود پاشم ببرمش دسشویی واسه همین پوشک می‌کنم روزا کلا آزاده وخودش خبر میده حالا ممکنه شبا چون پوشک میشه عادت کنه روزم دیگه خبر نده 

خدایا شکرت 🤗