خواهش میکنم. کلا غذای سفت نمیخورد ولی دیروز یکم کباب جلوش گذاشتم.شیش تا تیکه کوچیک خورد. بقیه ...
آها خوبه اره همینجور شامی هویج سیب زمینی بخار پز کن تکه کوچیک کن بذار جلوش هم بازی میکنه هم شاید بخوره یا ماکارونی شکل دار
اگه زحمت نیست چه علامی داره که میگین مشکل گوارشی داره من تا چند وقت پیش نمیدادم ادویه حالا شروع کردم اینجور شد یا انار و لیمو شیرین اتفاقن عاشق این میوه هاست خدا کنه خوب بشن حالا میخام انلاین پیش دکترش ویزیت بشه شنبه ببینم چی میگه
آها خوبه اره همینجور شامی هویج سیب زمینی بخار پز کن تکه کوچیک کن بذار جلوش هم بازی میکنه هم شاید بخ ...
یه حس غریب مادرانه بهم میگه مشکل گوارشی داره خب بگذریم جدا از شوخی هر چیزی رو نمیخوره. زود به زود هم دفع داره. پی پیش هم ببخشید بدبوئه شکمش نفخ داره و گاهی صدا میده شیر پاستوریزه میدادم بهش شبا نمیخوابید و همش بی قراری و گریه میکرد. همش رو شکم میخوابه.بعضی وقتا که یه چیزی میخوره یه حالتی داره نمیدونم چطوری بگم، انگار تا خرخره پره و حسابی خورده. در صورتی که اینطور نیست.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سه روزه شربت مترونیدازول میدم بهش هروقت میخوره یه جوری میشه مثل زمانی که شربت ویتامین میخورن. درست نمیتونه قورتش بده. وقتی هم قورتش میده انگار بایه عالمه هوا قورت داده اخه تا چند ثانیه همش اب دهنشو قورت میکنه. خدا کنه خوب بشن. شمام اگه چیزی فهمیدی به منم بگو. این حسای مادرانه ام هر دفه یه چیزی میگه یه وقت فکر میکردم گلوش مشکل داره. بعد فکر کردم شاید معده اش کوچیکه. بعدم فکر کردم سوء جذب داره الانم که گفتن رفلاکس داره. تا 14 ماهگی دوسه بار دکتر بردم میگفتن مشکلی نداره طبیعیه. بعدم کرونا اومد که منم مثل شما میترسیدم ببرمش تا اینکه چند روز پیش دیگه دلو زدم به دریا بردم