2777
2789

باسلام و شب بخیر

خسته نباشید از خونه تکونی و فعالیت های شب عید ...

اون گوشه کنار، تو کمد، تو کشو، زیر مبل، بالای کمد، زیر کمد،تو انباری،تو زیر زمین، رو پشت بوم،چمیدونم هرجایی که دارید گرد گیری میکنید و گوشی بلا استفاده و معیوب و قدیمی و شکسته و خاموش (دکمه ای یا لمسی) پیدا کردید، اگر قصدتون فروش بود، هم به بنده تو کار تعمیرات تلفن همراه کمک کردید، هم از جهت استفاده از قطعات و کاربردشون، هم علاقه زیادی که به باز کردن و سرو کله زدن با قطعات الکترونیکی دارم، هم به خودتون که با این اوضاع اقتصادی، ی وسیله بلااستفاده،رو تبدیل به ی مبلغی میکنید.

دستتون درد نکنه.دعاگوتون میشم.

فقط برند های موتورولا،نوکیا،سامسونگ و ال جی به کارم میاد بیشتر

عکس و یا مدلهاشون رو برام تلگراام یا واتس محبت کنید.

0933
320
1212

یا آی دی irooni_men

مرسی از بودنتون...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سامسونگ تا شو

یه سامسونگ لمسی جاوا

یه سونی لمسی اندروید

یه نوکیا قدیمی

یه نوکیا کوچولو دکمه دار ها جدید

یه سونی اریکسون w700

همش با هم چن؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من ی بار گذاشتم جواب ندادین

سلام

قطعا تعمدا نبوده

لطفا مجدد بفرمایید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

اس تری ال سی دی شکسته قیمت چند میخرید؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
یه هواوی وای ششصد دارم انگار از دهن گاو اومده بیرون

سلام

مشکلی نداره

گوشی سامسونگ آ۸ ساام و نو .از دست پسرم افتاده صفحش رفته.چقدر می ارزه؟

سلام

متاسفانه قیمت این گوشی ها به تاچ و ال سی دیشه و 80 درد قیمت دست دوم اون گوشیه

شما 200 در نظر بگیرید

2810