2777
2789
عنوان

سن طبیعی بلوغ دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 36761 بازدید | 159 پست
اهان بعدپریودشدن هم میشه تزریق کرد؟الان شماکه تزریق کردی دخترت هم قد خودت نمیشه

ولا قد قابل پیش بینی نیست نمی‌دونم بگم میشه یا نه.. آخه من کم تزریق کردم باید ۲یا ۳سال تزریق بشه 

بله خیلی کمه...ولی من اگه برگردم به یک سال پیش آمپول تزریق نمیکنم اجازه میدم جهش قدش رو بره بالا بعد ...

منم میترسم بزنم پشیمون بشم ازیه طرفم ازپریودشدنش تونه سالگی وقدکوتاه موندنش میترسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولا قد قابل پیش بینی نیست نمی‌دونم بگم میشه یا نه.. آخه من کم تزریق کردم باید ۲یا ۳سال تزریق بشه&nbs ...

الانم درگیری ذهنی داری یا بعدتزریق آروم تر شدی؟به دخترت درموردپریودتوضیح دادی

منم میترسم بزنم پشیمون بشم ازیه طرفم ازپریودشدنش تونه سالگی وقدکوتاه موندنش میترسم

ببین عزیزم یه خانمی تو همین سایت می‌گفت دخترم تو سن ۸سالکی پریود شده سن استخوانی هم ۳سال جلوتر بوده الان قدش۱۷۵.یه خانمی هم می‌گفت از ۶سالگی به دخترم گفتم تخمدان فعال شده به زودی پریود میشه می‌گفت الان کلاس ششمه هنوز پریود نشده..دکترا از رو عدد وارقام ویکسری قانون ها به چیزی میگن گوش نده

الانم درگیری ذهنی داری یا بعدتزریق آروم تر شدی؟به دخترت درموردپریودتوضیح دادی

یه مدت آروم شدم ولی الان که موهای پایین تنش دارن زیادتر میشن ذهنم درگیره هفته آینده هم باید ببرم سنو وعکس مچ دست..بله از پارسال براش توضیح دادم می‌دونه 

ببین عزیزم یه خانمی تو همین سایت می‌گفت دخترم تو سن ۸سالکی پریود شده سن استخوانی هم ۳سال جلوتر بوده ...

اره منم چندماهه دارم توسایت هامیچرخم بودن کسایی که دکترحدسش غلط بوده یابچه باوجودپریودشدن قدبلندشده

قدش الان حدود ۱۵۸ 

قد دختر 12سالت؟ من 11سالگی 160بودم الان 18سالمه 180هستم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

2810