2777
2789
عنوان

سن طبیعی بلوغ دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 36758 بازدید | 159 پست
پس شما هم نمی دونی کار درست دقیقا کدومه منم بین دوراهی موندم دکترگفته نزنی قدش ۱۴۸یا۱۵۰میشه نه سالگی ...

واقعا من الآنم سرگردانم همش تو سایت میخونم  ..هم از زدن آمپول میترسم هم از نزدنش دکتر به دختر من اول می‌گفت قدش ۱۴۵میشه بعد میگفت۱۵۳بعذ می‌گفت هم قد خودتون میشه خودم ۱۶۱یا۲هستم...دخترم الان ۱۴۰هستش

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرس جواب میدم..ولا دختر من از شش سالگی بوی عرق میداد ۸سالگی علاعم ز ...

اره میگن بعدقطع دارو سریع علایم بلوغ شروع میشه .سینه ش سفت بودیافقط پف داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=327375984]سلام عزیزم من از پارسال به مدت ۹ماه براش آمپول ضد بلوغ زدم دیگه نزدم ترسیدم از عوار ...

بار اول شوک خیلی بدی بهش وارد شد برای آمپول چند نفری گرفتیم به زور آمپولو براش تزریق کردن ولی دفه های بعد با اینکه معلوم بود خیلی استرس داره آی هم نگفت..ولی اون مدت قشنگ معلوم بود افسرده شده بچم😢😢از وقتی آمپولو قطع کردیم خیلی روحیش بهتر شده 

واقعا من الآنم سرگردانم همش تو سایت میخونم  ..هم از زدن آمپول میترسم هم از نزدنش دکتر به دختر م ...

۱۴۵کمه دیگه منم کارم شده خوندن ونظرپرسیدن ازکسایی که بچه هاشون همین مشکل روداشتن

اره میگن بعدقطع دارو سریع علایم بلوغ شروع میشه .سینه ش سفت بودیافقط پف داشت

والا دختر من از نوزادی سینه داشت یعنی حالت پف ولی بردم دکتر با معاینه گفت رشد کرده به ظاهر مشخص نبود در حد خطای دید مشخص بود 

بار اول شوک خیلی بدی بهش وارد شد برای آمپول چند نفری گرفتیم به زور آمپولو براش تزریق کردن ولی دفه ها ...

الهی بمیرم برا بچه هامون که بی گناه درگیرشدن ازبچه گی ونمی تونن ازبچه گیشون مثل بقیه لذت ببرن من انقدمیگم اینونخورخودمم افسرده شدم ازگیردادن هام دخترمم افسرده شده

۱۴۵کمه دیگه منم کارم شده خوندن ونظرپرسیدن ازکسایی که بچه هاشون همین مشکل روداشتن

بله خیلی کمه...ولی من اگه برگردم به یک سال پیش آمپول تزریق نمیکنم اجازه میدم جهش قدش رو بره بالا بعد اگه زود پریود شد اولین پریود آمپول میزدم براش..من قبلش تو نی نی سایت نبودم وگرنه نمی‌زدم واقعا

والا دختر من از نوزادی سینه داشت یعنی حالت پف ولی بردم دکتر با معاینه گفت رشد کرده به ظاهر مشخص نبود ...

دخترمنم ازنوزادی داشت اما یه کم تپل شدبیشترشدبردم دکترگفت سینه درآورده هرچی گفتم ازبچه گی دارع قبول نمیکنه

2810