2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2053763 بازدید | 88530 پست

سلام سلام 

بچه ها بیدار شید صبح شده. 🥰

الان باید گوشیم رو بذارم زمین و شروع کنم. 

لباسها رو پهن میکنم. 

لباسهای خشک شده رو میذارم سر جاش. 

یه کشو رو مرتب میکنم. 

باید چک کنم ببینم کلاس پسرم ساعت چند شروع میشه. 

برای شام؟ سوپ

پسرم رو کلاس ببرم و دوقلوها رو بذارم پیش مادرم 

برای پسرم کتاب از کتابخونه امانت بگیرم

و ...

سلام دوستان خوبم.به انرژی های مثبت فراوانتون نیاز دارم.🌼دیشب نتونستم بخوابم دست و پام درد میکرد.بعد ...

سلام عزیزم

ممنونم پیشاپیش یلدای شما هم مبارک

حتما یه چکاپ کامل بدید. 

انشالله چیز مهمی نباشه و سریع خوب خوب شید.‌🙏💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان خوبم.به انرژی های مثبت فراوانتون نیاز دارم.🌼دیشب نتونستم بخوابم دست و پام درد میکرد.بعد ...

عزیییزم. اول تولدت مبارک 💖💖💖💖 با آرزوی دل خوش و عمری پر بهره 

و اینکه  صبحا نباید بی حال باشی  یه آزمایش کلی بده و اینکه ازمایش کورتیزول هم بده  

من البته برا افسردگی می خوابم   با ۵ شش تا قرص سر پام 

شمام  باید مشکل پیدا کنی  ببینی از چیه 

انرژی  مثبت  اینه که  می خوای از ساعت ۹ بیدار بشو و بیا اینجا حاضری بزن  هر روز ۱ دقیقه ساعت زودتر تنظیم کن شبا هم زیر ۱۱ بخواب  اگر خوابت نمی بره  یا ذهنت تو خواب بیداره  ملاتونین بخور  بی ضرره 

هورمون خواب ترشح مبکنه  ساعت شش هفت عصر بخور 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سوسن جونچطوری میشه زخمها و آسیبهای کودکی را ترمیم کرد یا حداقل نادیده گرفت؟اصلا چنین چیزی میشه؟

اره.  ییش من بلدم.   با پذیرش  بپذیریمشون.  اون زخم ها بودن تا من رشد کردم. اون زخم ها بودن که من قوی کردن 

اون زخم ها بودن ‌‌...   

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
مرسی عزیزم شکرخدا توچطوری .میدونستم عکس میذارین از ۶ صبح بیدار میشدم

نه  هر کی شانسی آنلاینی   می‌بینیم همو 

ماشاالله بهت چقدر ناز وقشنگ ومهربونی تو عاشقت شدم رفت البته بودم گل پسرتم خدا حفظش کنه کپی خودته.

فدات مرسییییی 

تو هم بزار اگز دوست داری. ببینمت