2777
2789

انقدر از دستش اعصابم بهم ریخته از دیشب تا حالا صد بار از خدا خواستم کاش نباشه تو زندگیم 

همش ساز مخالف میزنه من میگم بریم اون میگه نریم من میگم روزه اون میگه شبه دیگه خسته شدم از دستش هیچ کجام نمیاد هر وقت یه مهمانی دعوت میشیم من غم دنیا تو دلم میشینه که الان باز باید صدبار ناز این مرتیکه رو بکشم تا ایا بیاد ایا نیاد هرجام میریم زود میخاد بلند شه بره همشم دهنش بازه به بهانه گیری و غر زدن اصلنم به حرفم گوش نمیده دیگه واقعا حالم داره ازش بهم میخوره کاش میتونستم جدا شم ازش راحت زندگی کنم 

نه ولی آرزوی مرگ یکیو کردم خیلی حس بدی دارم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

یس

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علتش رو پیدا کن 

مشاوره برید 

صحبت کنید 

اگر نشد جدا بشید 

آرزوی مرگ چیه دختر؟؟؟ 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

نههه خدا نکنه اتفاقا همیشه سر هر دعایی میگم خدا مرگ منو جلو بندازه چون طاقت و تحمل یکساعت نبودشو ندارم واقعا اینم منو اذیت میکنه بعضی اوقات 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

۹ ساله

نه سال که زیاده ولی تا دو سه سال اول ازدواج مخصوصا اگه مرد یا زن لوس و بچه ننه باشه و فکر کنه زندگی مشترک الکیه و حرف اون باید پیش بره اتفاق میفته 

چه سخت 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
علتش رو پیدا کن مشاوره برید صحبت کنید اگر نشد جدا بشید آرزوی مرگ چیه دختر؟؟؟

اخه یه نفر باید بخاد تا تغییر کنه اون فکر میکنه از  همه داناتره حرفش تصمیمش کارش از همه بهتره اعتماد به نفس کاذبش به حدی زیاده که هیچکسو در حد خودش نمیدونه