2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2053802 بازدید | 88530 پست
دلم برای خدیجه تنگ شده کاش که بیاد رعنا جان و درنا جان شما هم گزارش بفرستید نانا جان شما هم بیا بنوی ...

سلام عزیزدلم

امیدوارم حال دل همگی عالی عالی باشه❤

منم هستم اما کم هستم😅

درگیرم با بچه هام

پسر 11 ماهه ام تازه راه رفتن یادگرفته و دم به دقیقه باید حواسم بهش باشه جایی نخوره، دختر کوچولوم هم ک دائم درخواست قصه و بازی داره و دیگه وقتمو کامل گرفتن

سعی میکنم پررنگتر باشم عزیزم، چشم🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شهرزاد چه خبر چی کارا میکنی خانم ؟

سلام سلام 

یهو به سرم زد بیام سایت و چه خوشحال شدم از دیدن پیامت😍

خوبم 

تو چطوری؟ 

شدیدا احتیاج به نیروی محرکه برای کارهای خونه دارم و گفتم متوسل بشم به این تاپیک😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
تولد پسرم امروز جمعه بعد از ظهر

ماشاءالله بهش چه بزرگ شده 

تولدش مبارک

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام من تا اینجا 

جاهارو جمع کردم خونه رو مرتب کردم 

جاروبرقی کشیدم 

لباسشویی زدم 

جای پسرمو لباس هاشو عوض کردم 

صبحونه اماده کردم 

بعدش ناهار درست کنم 

شام 

ظرف هاشون 

ی سر برم بیرون خرید دارم 

حموم 

لباس خشک ها تا بشه بره سر جاش

حیاط مرتب کنم

صورتم ماسک بزارم

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
سلام سلام یهو به سرم زد بیام سایت و چه خوشحال شدم از دیدن پیامت😍خوبم تو چطوری؟ شدیدا احتیاج به نیرو ...

به به 

فدات مرسی 😍😍

مدرسه میری ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام. من دیروز بعد سال ها 

رفتم استخر 

رفتم کلاس یوگا 

رفتم مشاوره 

دوست دارم برگردم به هفت هشت سال پیشم چه شاد و سرزنده بودم چه فعال بودم درسته وسطا افسرده هم میشدم ولی شادیم بیشتر بود 

نشستم با خودم فکر کردم گفتم چی کار می کردم هفت هشت سال پیش که دیگه انجام ندادم 

همونا رو دوباره انجام بدم 

فردا وقت بند و ابروی بیرون گرفتم   همیشه خودم انجام میدادم 

و لاک و ژل ناخن  فردا بعد از ظهر  وقت گرفتم 

می خوام تمام وقتم و انرژیم و برا خود م بزارم 

دو تا کتاب مشاورم گفت بخونم 

بعد تراپی اصلیم خواهرمه گفته یکب از دلیل هایی که افسردگیت بیشتر شده اینکه که دیه مثل سابق به خودتذارزش قائل نمیشی 

و اینکه برنامتو ماهانه  بچین نه سالانه 

حالا قراره هفته ای یه بار با هم بریم استخر  و سه جلسه در هفته یوگا .... 

خودم باید هر طوری هست حالم خوب کنم.  این وضع نشد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلاااام دوستای گلم

وای که چقدر دلم واسه اینجا و شما دوستام و گزارش نوشتن تنگ شده❤❤

سوسن بامعرفت و مهربون، عارفه جون آذربانو جانم زهرا خانوم و هممممممه تون😍

ایشالا حال همگی خوب باشه

خدا بخواد دوباره میام گزارش میدم این مدت درگیر یه آزمون بودم که ان شاالله چندوقت دیگه نتیجه نهاییش رو میگم بهتون

البته من گاهی میومدم میخوندمتون انرژی که میگرفتم و میرفتم🤦‍♀️ چقدر خوشحال شدم که سوگل جون و شهرزاد جونم دوباره اومدن امیدوارم شما هم از اومدن دوباره من خوشحال باشین😂

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...