سلام دوستان عزیزم
عزاداری هاتون قبول باشه🖤🖤🖤🖤
من سه شنبه هفته گذشته بازرسیم انجام شد و خدارو هزار بار شکر خیلی خوب پیش رفت💫💫 و بازرسان ازم رضایت کامل داشتن
بعدش یه روز استراحت کامل اعلام کردم چون روزهای قبلش به خاطر بازرسی تایمهای طولانی مجبور بودم سرکار بمونم و خیلللللی خسته بودم
آخر هفته شروع کردم به تمیزکاری اساسی ، بخاطر شرایطم با سرعت کم پیش رفتم. تمام خونه طی ده روز اساسی تمیز شد. و الان در شرایط تمیز و مرتب به سر میبریم
یه پروژه م سه ماهه روش کار نکرده بودم
نصف روز براش وقت گذاشتم و فعلا ضروری ترین هاش رو انجام دادم ولی کلی ساعت عقبم و باید براش یه عالمه زمان بزارم تا کم کاری هام جبران بشه
دوتا مراسم روضه دعوت شدیم که نتونستم برم
یه دونه دعوت شدم که دیروز صبح بود و رفتم بالاخره
درسای علی جون این مدت که حالم بد بود خیلی عقب مونده بود ، فقط و فقط خودش تکالیفش رو انجام میداد و هیچ نظارتی روش نبوده. با همین تقریبا همه تکالیفش کامل بود ولی بعضی سوالا رو جا گذاشته بود یا بی دقتی کرده بود نیاز بود خودم بررسی کنم. فعلا امروز یه دونه کتاب کار ریاضی با هم بررسی کردیم و نکاتی که لازم بود باهاش کار شد. باید یکم فشرده تر براش وقت بزارم تا کم کم همه تکالیفش کامل بشه انشالله.
این مدت تولد علی جون هم بود که برگزار شد و شام با مهمونا رفتیم رستوران(خونمون هنوز تمیز نبود و قابل مهمون دعوت کردن نبود،تولد رو کلا بیرون گرفتیم)
به مقدار زیادی کار عقب مونده دارم. باید کم کم برنامه ریزی بشه و انجام بدم
فعلا اولویت با دندونپزشکی پسرا هست چون پریشب مهدی گفت دندونش درد داره، قبل اینکه سختتر بشه باید رسیدگی بشه
پنج شنبه زنگ زدم مطبش، گفت شنبه عصر زنگ بزن
آلارم باید بزارم فردا عصر یادم نره
خودمم برای دو هفته دیگه باید نوبت دکتر و سونو بگیرم