2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043281 بازدید | 88175 پست
اره دیروز گرفتم رفتم متخصص گفت شن دفع کردی خبر نداری بعد گفت عفونت شدید داری دارو داد سونو رو هم ...

سلام خوبی چی شد چه کردی رفتی دکتر کبد؟

ان شاءالله که چیز مهمی نباشه🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه پیشنهاد دارم برات چون خودم ارزومه ولی هنوز شرایطش رو ندارم که بتونم این دوره ی با ارزش رو ت ...

,من قبلا تو سایت استاد عباس منش بودم ولی دیگه نشد سر بزنم.اما با شما موافقم ایشون کارشون عالیه👌👌

سلام 💖

دو‌ سه روز حالم چندان خوب نبود. تو این مدت با خودم مهربون بودم و کار زیادی نکردم. 

تنها کارهای روتین رو انجام دادم و همینطور خودم رو ملزم کردم فقط در روز یه کار کوچیک دیگه به دلخواه انجام بدم. 

نتیجه از همیشه بهتر بود. چند تا کار عقب افتاده رو تونستم انجام بدم. 

🌹🌹🌹

قبلا گفته بودم وبگردی افراطی رو‌ دارم کم میکنم و جاش مطالعه میکنم. کتاب چند روز پیشم باشگاه پنج صبحی ها بود.‌اصلا باهاش ارتباط برقرار نکردم و خوشم نیومد. 

اسم کتابی که امروز تمومش کردم اینه، جنگی که نجاتم داد. 

خوشحالم بعد از مدتها یه کتاب خوب تونستم بخونم. 🙂

سلام خوبی چی شد چه کردی رفتی دکتر کبد؟ان شاءالله که چیز مهمی نباشه🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل ...

جواب سی تی شنبه اماده میشه 

ازمایش و سونو رو دارم  که کبد گرید ۳   دو تا توده رو نشون میده  میگن باید جواب سی تی  باشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام بچه‌ها خوبید‌؟ی گزارش بدمپیام من رو از دیار غرب کشور دریافت میکنیدخب من مدت زیادی بیشتر تایمم ر ...

غرب کدوم شهر ها رفتی ؟ 

خوش گذشته باشه 😘

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام 💖دو‌ سه روز حالم چندان خوب نبود. تو این مدت با خودم مهربون بودم و کار زیادی نکردم. تنها کارهای ...

خوب باشی عزیزم ❤

سلام  برنامم برا امروز
تخت و اتاقم مرتب بشه
برم دکتر
نمازا
دارو ها
نهار درست کنم
شام درست کنم
پذیرایی مرتب بشه
آشپزخونه مرتب بشه
چند تیکه ظرف با دست بشورم‌
ابچکون و ماشین خالی بشه
لباسا شسته بشه و‌پهن بشه ۲ پور
لباس خشک ها تا زده بشه بره سر جاش
میز کار مرتب بشه
میز نهار خوری مرتب بشه
آشپزخونه و پذیرایی برقی بشه
اتاق خودم برقی بشه

گاز و کنار گاز مرتب و تمیز بشه 

ظرفا رو بچینم ماشین 

حموم برم 

ان شالله بخیر بگذره و درمان بشی 

من چند وقته حوصله کار به اون صورت ندارم 

مجبوری کارهای روزمره رو انجام میدم 

روزهای فرد میرم باشگاه البته واقعا خودم رو میکشم تا برم 

رفتم شال ها رو از دست منطقمون گرفتم خدا مسئولش رو نگهداره

ب اون آنلاین شاپ بیشعور هم حرفامو زدم و بلاک 

نتیجه گرفتم خرید الکی زیاد دارم 

تو استخر یکی کتونی منو برد😭😭ی کتونی ۰دید گرفتم ولی چون پام بزرگ و بیهوده تا جا باز کنه پدر پام درمیاد 

سلاممیشه بگید موضوع کتاب چی بود؟

خدا رو شکر پسر خواهرتون حالشون بهتره انشالله به زودی حالش خوب شه. 🙏

عزیزم در مورد کتاب پرسیدید متنش ساده، روون و سرگرم‌کننده ست. 

ماجراش تو‌حال و هوای جنگ جهانی دومه ولی در مورد جنگ نیست در مورد زندگیه. جایی که تموم دنیا دارند با هیتلر و سربازانش میجنگند ادا (شخصیت اول داستان) داره با مادرش میجنگه. 

نویسنده تو این کتاب بهمون نشون میده چقدر فرقه بین یکی که فقط بچه به دنیا اورده با کسی که بدون اینکه بچه ای به دنیا بیاره نمونه ی واقعی یه مادره. 

در کل کتاب قشنگیه توصیه میکنم بخونیدش. 

من الان میخوام جلد دومش رو شروع کنم.

2810