2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043249 بازدید | 88175 پست

سلام  برنامم برا امروز
تخت و اتاقم مرتب بشه✅
برم دکتر✅✅
نمازا❌
دارو ها✅
نهار درست کنم✅
شام درست کنم✅
پذیرایی مرتب بشه✅
آشپزخونه مرتب بشه✅
چند تیکه ظرف با دست بشورم‌✅
ابچکون و ماشین خالی بشه✅
لباسا شسته بشه و‌پهن بشه ر✅
لباس خشک ها تا زده بشه بره سر جاش✅
میز کار مرتب بشه✅
میز نهار خوری مرتب بشه✅
آشپزخونه و پذیرایی برقی بشه✅
اتاق خودم برقی بشه✅

گاز و کنار گاز مرتب و تمیز بشه ✅

ظرفا رو بچینم ماشین ✅

حموم برم ✅ 

جانبی   بستری شدم   

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب سی تی شنبه اماده میشه ازمایش و سونو رو دارم که کبد گرید ۳ دو تا توده رو نشون میده میگن باید ...

سلامتی و شفای عاجل ان شاءالله🤲🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

ان شاءالاه که چیز مهمی نیست و با رعایت رژیم و مصرف دارو خیلی زود خوب میشی🤲

جواب سی تی شنبه اماده میشه ازمایش و سونو رو دارم که کبد گرید ۳ دو تا توده رو نشون میده میگن باید ...

ان شاءالله که چیز مهمی نباشه و با رعایت رژیم و مصرف دارو زود حالت خوب بشه😘 سلامتی و شفای عاجل ان شاءالله 🤲🤲🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

خدا رو شکر پسر خواهرتون حالشون بهتره انشالله به زودی حالش خوب شه. 🙏عزیزم در مورد کتاب پرسیدید متنش ...

ان شاءالله شفای همه بیماران🤲ممنون برای دعای خیرتون و همچنین ممنون برای وقت گذاشتن و توضیحتون در مورد کتاب😘 اسمشو ذخیره کردم تا ببینم کی میتونم تهیه کنم.

سلام برنامم برا امروزتخت و اتاقم مرتب بشه✅برم دکتر✅✅نمازا❌دارو ها✅نهار درست کنم✅شام درست کنم✅پذیرای ...

بلا دور باشه عزیزم🥺

انشالله که چیز مهمی نباشه

زود بیا از حالت بهمون خبر بده

سلام شبتون بخیر

پریشب رفتم یه خرید قورباغه ای انجام دادم

دیشب نصف یه قورباغه رو خوردم و امشب هم نصف دیگه شو. و الان با قلبی آرام و نفسی مطمین می‌خوام بخوابم

دیشب حدود ۳ ساعت ازم زمان گرفت و امشب هم همون میزان تقریبا 

ولی بالاخره انجامش دادم و نفسی آسوده کشیدم😎

امروز صبح زود بیدار شدم ، یه جزوه مو گم کردم🙃 خیلی زیاد لازمش داشتم، سر صبح علی رو فرستادم بالای کمد دیواری تا تو یه دونه کارتن که حدس میزدم اونجا باشه رو بررسی کنه که اونجا هم نبود🥴 نگراتم نکنه در جریان پاکسازی به بیرون از خونه هدایت شده باشه🥶🥶.

رفتم سرکار

اونجا هم یه قورباغه زشت خوردیم و نتیجه ش رو برای اداره فرستادیم و خداروشکر اکی بود. کاغذبازی هاش موند که شنبه باید انجامشون بدم.

شهر اومدم خونه

نهار خوردم

یه ساعتی خوابیدم

وسایل پسرا و همسرم رو آماده کردم با هم رفتن استخر

برگشتنی شام گرفتن و من رو هم خوشحال کردن( یه مرحله جلو افتادم دیگه نیاز نبود شام درست کنم😅).

یکم با دوستای قدیمی م چت کردم و از احوال این روزامون همدیگه رو باخبر کردیم.

نمی‌دونم چرا ولی باز دلم یه خونه تکونی میخواد🙃. فعلا به تعویق میندازمش ، چون اول باید پروژه ای که دستمه تحویل بدم، بعد چند تا لباس بدوزم بعدش نوبت خونه تکونی فصلی میشه. سپس با حس خونه تکونی مقابله میکنم فعلا.

قورباغه های مهم:

برای خودم نوبت آرایشگاه هماهنگ کنم

برای علی نوبت دندونپزشکی بگیرم

برای همسرم نوبت دندونپزشکی و غدد بگیرم

دلم میخواد یه لیست عقب مونده بنویسم ببینم کی فرصت میشه

فردا صبح نوبت تمیز کاری هست

عصر شیفتم

چهارشنبه و پنج شنبه انشالله زوم میشم روی پروژه م

جمعه قرار بیرون شهر داریم

یه تماس با زنداداشم باید بگیرم فردا و احوالشو بپرسم

سلام شبتون بخیرپریشب رفتم یه خرید قورباغه ای انجام دادمدیشب نصف یه قورباغه رو خوردم و امشب هم نصف دی ...

قلبی آرام و نفسی مطمئن✌️👌😃احسنت و آفرین به شما اللهی که همیشه موفق باشین🤲 ان شاءالله جزوه اتون هم پیدا میشه

نگرانت شدم سوسن جانم🥺

فدایی داری 

این طوری سرحالم   فقط عفونت درونی کلیه‌  مثانه دارم  

باید خشک میشد که با دارو رفع نشد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
2810