2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست

من و همسر امروز کارهای سالن پذیرایی و آشپزخانه رو تموم کردیم خدارو شکر 

مونده اتاق خوابها که کمداش مرتبه فقط طبقه بالاش دستمال کشی میخواد اونم احتمالا اخذ اسفند انجام میدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلی جان سلام خوبی عزیزم  کم پیدایی  خدیجه جان و باران هم نیستن خیلی وقته  ان شاء ا ...

سلام به روی ماهت 

عزیزمی سوگل جونم 

یه مدت مریض بودم . چند روزی هم سفر 

فعالیت قابل عرض نداشتم 

ولی مرتب میام میخونمتون 💚💚🌹🌹

سلام به روی ماهت  عزیزمی سوگل جونم  یه مدت مریض بودم . چند روزی هم سفر  فعالیت قاب ...

گلی جونم ان شاء الله که سلامت باشی عزیزم 

مراقب خودت باش 

ان شاء الله همیشه به خوشی و سفر و تفریح ♥️🌹

سلام بچه ها ♥️ ساعت یک و نیمه هنوز کار اتاق تموم نشده، حموم هم نشستم 😒خیلی زرنگ باشم امروز فقط اتا ...

سلام عزیزم نتیجه تمیز کردن مبل ها رو حتما بهمون اطلاع بده که اگر اوکی بود منم استفاده کنم.چون منم فقط دسته ها کثیف شدن.

خب دوستان سلام دوباره ♥️

اتاق و حموم تمیز شد 

کوه ظرفها شسته شد 

بچه ها جارو برقی کشیدن 

حموم رفتم 

چای دم کردم 

شام هم دمی گوجه درست میکنم، سبزی خوردن هم داریم. ماست و خیار هم درست میکنم. 

تنتون سلامت 

دلتون خوش 

جیباتون پرپول 

التماس دعا ♥️

سلام عزیزم نتیجه تمیز کردن مبل ها رو حتما بهمون اطلاع بده که اگر اوکی بود منم استفاده کنم.چون منم فق ...

سلام آرام جانم ♥️

چشم حتما، تشک ها واقعا تمیز شد اصلا فکر نمیکردم. 

همسرم روزی که خونه باشه میدم انجام بده چون دست قوی میخواد. 

شوهرم به جز اعتیادش که توی خونه هم تا حالا ندیدم مصرف کنه،اخلاق آزار دهنده ای نداره سرکار میره،توی خ ...

دوست مجازی عزیزم 

دیروز از یکی از همکاران که کلینیک ترک اعتیاد دارند سوال کردم گفتن خیلی‌ها بودن که ترک کردن و گفتن مهمترین عامل موفقیت شون احساس مسئولیتی بوده که نسبت به خونواده داشتن 

میدونم تصمیم سخت و دشواری گرفتی ولی ثواب بزرگی کردی و انشالله اجر چند برابر این ثواب رو میبینی

فقط عزیزم مراقب حال خودت هم باش

مرتب بت یه مشاور خوب در تماس باش هم برای تخلیه حس های منفی خودت و هم برای اینکه بتونی از نظر یه فرد خارج از گود هم به اصطلاح جوانب مختلف رو بسنجی 

دخترت قطعا روزی به داشتن چنین مادر قوی به خودش میباله

برات بهترین ها رو آرزو دارم  🌹🌹🌹🌹💚💚💚💚