2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام عزیزم  خدا قوت  هنوز کلی مونده تا عید و کلی وقت داری  ان شاء الله بچه ها زود ...

ممنون عزیزم با ارزوی سلامتی برای شما و خونواده تون🥰 

سعی میکنم از این به بعد روزی یه کار کوچیک کنم و به خودم فشار نیارم‌.

امروز پرده رو شستم نیاز به شستن داشتند کثیف بودند.

فردا اگه برسم پنکه سقفی و چند تا دیوار رو سریع دستمال بکشم خوب میشه.‌

💠*سلام خواهران وبرادران عزیز و بزرگوار یه خواهش ازتون دارم* *لطفا امسال اگه فرشها و پتوهاتون نجس ن ...

خیلی ممنون به خاطر اگاهی دادن و هشدار به موقعتون. 🌹🌹

یه بار یه کامنت برام گذاشتین در مورد محیط زیست و حفظ منابع خیلی برام ارزشمند بود. 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر که راه خودتون رو پیدا کردید. 💚 گاهی زندگی امتحان هایی میگیره که ما دوست نداریم شما هر ک ...

مممنون عزیزم ،اره زمان برد که بفهمم فقط باید پذیرش کنم و تلاشی برای ترک همسرم نکنم،چون ۲۴ ساعته ذهنم روحم جسمم درگیرش شده بود و خودم صدمه دیدم و دخترم،اینجا نوشتم تا اونایی ک میخونن شاید انگیزه بگیرن و بتونن راه تازه ای رو شروع کنن،من برای اینکه آرامش به زندگیمون برگرده تمام تلاشم رو میکنم هیچ بحثی پیش بیاد.

💠*سلام خواهران وبرادران عزیز و بزرگوار یه خواهش ازتون دارم* *لطفا امسال اگه فرشها و پتوهاتون نجس ن ...

عید گردی برای ماه رمضان؟؟کسی مگه روزه میگیره دیگه؟واقعا جالب بود به یکی از شهرهای شمالی رفته بودم تنها کسی که شال داشت من بودم خیلی برام جالب بود

ممنون عزیزم با ارزوی سلامتی برای شما و خونواده تون🥰  سعی میکنم از این به بعد روزی یه کار ک ...

ممنونم عزیزم همچنین برای شما 🤩

کار درست همینه شما روزی یه ساعت هم که بتونی وقت بذاری تا عید میشه تقریبا چهل ساعت، کلی کار میشه کرد. 

موفق باشی ♥️

دوستان خوبم سلام ♥️

من امروز دیر بیدار شدم 

صبحانه بخوریم شروع کنم به کارها 

برنامه امروزم اتاق و تمیز کردن حموم هست. 

از ده و نیم شروع میکنم تا یک و نیم ان شاء الله 

اگر بتونم تموم کنم عالیه. 

بعدش ناهار از دیشب آبگوشت مونده بخوریم و یه کم بخوابم. 

عصر شام درست کنم و اگر بشه چند تا کابینت دیگه رو تمیز کنم. 

من خودم همیشه از آشپزخونه شروع میکردم برای خونه تکونی، بعد چون سخت ترین جا هست برای من،  سختم بود شروع کنم و هی عقب مینداختم. امسال اومدم از جاهای دیگه شروع کردم و لا به لاش یه کم آشپزخونه 

اینجوری موقعی که نوبت به تمیز کردن آشپزخونه میرسه 

یه مقدار از حجم کار کم شده. 

گفتم شاید به کار کسی بیاد ♥️

یه سوال  چرا طلاق نگرفتین؟

شوهرم به جز اعتیادش که توی خونه هم تا حالا ندیدم مصرف کنه،اخلاق آزار دهنده ای نداره سرکار میره،توی خونه هم آرام و صبور هست،خیلی تهدیدش کردم که طلاق میگیرم دومین بار که کمپ رفت حق طلاق و حق حضانت هم گرفتم،ار نظر مالی هم برای طلاق آمادگی دارم اما تهش با خودم میگم شوهرم هم برای زندگی تلاش کرده زحمت کشیده،دیگه الان جوان نیست حامی به جز ما نداره جدا بشیم کارش به خیابان و کوچه میکشه،خودم و دخترم دوسش داریم اونم مارو دوست داره اما چی بگم که خودشو گرفتار کرده،ی وقتایی میبینی شده لاغر شده ی وقتایی سر حال هست فک کنم با خودش درگیره گاهی موقت ترک میکنه و بعد دوباره.....و اینکه واسم خیلی سخت بود خیلی خیلی خیلی،اما تونستم کنار بیام صبح میره شب میاد شام و ی مقدار تماشای سریال و بعد میخوابه،و از نظر رابطه ج ن س ی هم مواد باعث میشه بی میل باشن،منم خودمو سازش دادم،هیچ بحث و دلخوری نیست،منتظر موندم ببینم چی میشه .....

سلام بچه ها ♥️

ساعت یک و نیمه هنوز کار اتاق تموم نشده، حموم هم نشستم 😒خیلی زرنگ باشم امروز فقط اتاق و حموم رو تمیز کنم. 

سه تا کیسه اشغال از تو اتاق بچه ها در اومد 😑😑

غذا گذاشتم گرم بشه یه کم بخوابم بعد ادامه کارها و شام 

از فردا هم که سرکارم دیگه خونه تکونی متوقف میشه تا تعطیلی ان شاء الله. 

راستی امروز تشک مبل ها رو انداختم تو ماشین، واقعا تمیز شد. اصلا فکر نمیکردم همه اون لک ها بره. مبل من کرمه. 

میمونه دسته هاش که دوستم میگه با جوش شیرین و پودر لباس تمیز میشه، امیدوارم بشه که نیاز نباشه بدم مبل شویی 

لطفا اگر تجربه ای دارید بگید دوستان خوبم 😘

شوهرم به جز اعتیادش که توی خونه هم تا حالا ندیدم مصرف کنه،اخلاق آزار دهنده ای نداره سرکار میره،توی خ ...

ان شاء الله که عزیزم صبر و تلاش شما نتیجه بده و همسرتون به خودشون بیان. ان شاء الله بیایی همین جا بنویسی که همه چی رو رواله 🙏