2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام به همگی منم این مدت بازم بهتر شدم دیگه هیچ دعوایی ندارم با شوهرم (قبلنا تعريف کردم اعتیاد داشت ...

سلام عزیزم 

من شما رو نمیشناسم‌ فقط الان این کامنتتون رو خوندم. اینکه دارین برای زندگی بهتر تلاش میکنین بهتون تبریک میگم حتما مراحل بعد براتون راحتتر پیش میره.  امیدوارم موفق باشید.  

الان چهار روزه که بچه ها سرما خوردند. روزهای سختی رو میگذرونم بیشتر از همه پسر کوچیکم اذیتم میکنه. همین الان تو بغلمه و دارم میگردونمش. 

قرار بود بهمن ماه خونه تکونی کنم ولی... 

سوگل بانو جان گفتند از خونه تکونیهاتون بگید منم امروز سعی میکنم که پرده رو در بیارم و بذارم تو ماشین تا شسته شه. فعلا همین از دستم برمیاد.

دلم برای روزهایی که فقط یه بچه داشتم تنگ شده. نقاشی میکردم بافتنی... کتاب میخوندم دوست داشتم کنکور بدم و برم دانشگاه و برای اینده برنامه داشتم.

ناشکری نمیکنم ولی کسایی که  یه بچه دارند قدر تک فرزندی رو بدونند که این یه جور فرصته. این رو برا تپلو جان گفتم.‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  من شما رو نمیشناسم‌ فقط الان این کامنتتون رو خوندم. اینکه دارین برای زندگی بهتر تل ...

ممنون عزیزم😘

خلاصه بگم که ۴ بار شوهرم رو کمپ فرستادم،و توی خونه باهاش چندین سال با خواهش،تنبیه،تشویق،التماس،گریه ،زاری،تهدید،کتک کاری خلاصه هر روشی رو امتحان کردم نتونستم نگه ش دارم و بازم مصرف کرد آخر سر خودم دچار انواع مریضی شدم از شدت استرس و فشار و غم و ناراحتی،دیگه پذیرش کردم که شوهرم با اعتیاد بمونه تا جایی ک درآمد داره و از اون پس به خودم و دخترم اهمیت دادم،ی دورانی کامل خونه نشین بودم توی تخت میخوابیدم یکسره اما با کمک درمانگر و خانواده ام بلند شدم😍

ممنون عزیزم😘 خلاصه بگم که ۴ بار شوهرم رو کمپ فرستادم،و توی خونه باهاش چندین سال با خواهش،تنبیه،تشو ...

سلام عزیزم وجود بانوی قوی مثل شما باعث افتخاره .  مطمئنم در مقطعی از زندگی نتیجه صبوریها و زحماتت را انشاالله میبینی این قانون این دنیاست شک نکن این روزها اینقدر آدمهای پوچ و توخالی و متظاهر در فضای مجازی و حتی دنیای واقعی می‌بینیم که آدم از روند این دنیا احساس پوچی میکنه ولی وقتی به افراد پر تلاش و قوی که با مشکلات می‌جنگند و برای ساختن تلاش میکنن برخورد میکنم بهتون افتخار میکنم عزیزم  امیدوارم خدا از جایی که فکرش رو هم نمیکنی آنچنان براتون بسازه که حتی سختی این روزها رو دیگه به خاطر نیاری.

سلام عزیزم وجود بانوی قوی مثل شما باعث افتخاره .  مطمئنم در مقطعی از زندگی نتیجه صبوریها و زحما ...

عزیزم،چقدر خوشحال شدم از پیامت🥹🥹خیلی ممنونم بابت دعای قشنگت،منم برای شما و همه دوستان تایپیک سلامتی و برکت فراوان میخام🤲🙏

من پشت این گوشی،توی دنیای مجازی،قلب مهربان شما رو حس کردم،خیلی خیلی ممنونم🏵🌸

سلام رو هاتون پر از حال خوب

دیروز ظهر رفتیم حرم

وقتی اونجا بودیم خواهر همسرم زنگ زد اگه خونه آیم شب بیان خونمون

ما از قبل خودمون می‌خواستیم دعوتش کنیم که دیگه خداروشکر اکی شد. زنگ زدیم بقیه رو هم دعوت کردیم و چون می‌خواستیم بازی کنیم گفتیم از عصر بیان

رفتیم خرید کردیم

رسیدیم خونه ۳ بود

ماکارونی داشتیم گرم کردم

تا گرم بشه همسرم سالاد درست کرد و من شروع کردم مرتب کردن خونه

خداروشکر تمیز بودفقط یکم بی نظمی داشت

نهار خوردیم

پسرا رفتن حمام

خریدها و ظرفها رو همسرم شست و من خونه رو مرتب کردم، سوپ گذاشتم 

و مقدمات مهمونی رو فراهم کردم

علی جون خودش و داداشش رو شست

پسرا رو آب کشیدم و حوله تنشون کردم

خودشون لباس پوشیدن

تکالیف علی رو انجام دادیم و فرستادیم

لباس خشکا تا شدن

یسری ماشین لباسشویی روشن شد و پهن شد.

مهمونا کم کم اومدن

برای شام سوپ کشک بادمجون و دسر کدو حلوایی درست کردم

بازی کردیم

و تا پاسی از شب مهمانی ادامه داشت

همسرم آخر شب شیر کاکایو درست کرد که فوق العاده شد.

و امروز:

یه عالمه ظرف شسته شده مهمون رو جم کردم گذاشتم کابینت

کلی ظرف جدید از گوشه کنار جمع شد که دوباره شستم

تمام خونه پر از پفیلا و پوست تخمه و پوست شکلات بود از دست این فسقلی ها.

همه خونه رو جارو زدم و مرتب کردم

با مامانم تلفنی حرف زدم ، یه موضوعی پیش اومده بود سعی کردم با نشون دادن جنبه های مثبت ماجرا یکم بهش آرامش بدم و خداروشکر در آخر مکالمه حس کردم یکم با موضوع کنار اومده و کمتر اذیته

خودم روزه بودم برای پسرا سیب زمینی تخم مرغ درست کردم

همسرم بعد مدتها برای نهار اومد. براش کشک بادمجون از دیشب گرم کردم

یسری سیر داشتیم که جونه میزدن، همه رو پوست کردم شستم خشک بشه پوره کنم بزارم یخچال.

دو سری لباس شستم و پهن کردم

دو ساعت مفید روی پروژه م کار کردم 

در ادامه:

یکم دیگه رو پروژه م کار کنم

افطار آماده کنم و بخورم(سوپ داریم).

نماز بخونم

بازم رو پروژه م کار کنم

دوش بگیرم

همسرم بیاد بریم خونه پدرشون، قراره امشب همه اونجا جمع بشن

اگه بشه فردا و پس فردا یه زمان قابل قبول بزارم روی پروژه تا جمع بندی بشه عالی میشه

آخر هفته شاید نباشیم و نمیخوام بمونه برای ماه اینده

الان چهار روزه که بچه ها سرما خوردند. روزهای سختی رو میگذرونم بیشتر از همه پسر کوچیکم اذیتم میکنه. ه ...

سلام عزیزم 

خدا قوت 

هنوز کلی مونده تا عید و کلی وقت داری 

ان شاء الله بچه ها زود خوب بشن و بتونی با خیال راحت به کارات برسی. فعلا الویت سلامتی بچه ها و آرامش روان خودته عزیزم ♥️😘

سلام دوستان خوبم ♥️من تازه یه ربعه رسیدم 

سر راه میوه و پیاز خریدم 

نون خریدم تا کنم بذارم یخچال 

سبزی خوردن خریدم پاک کنم بشورم 

شام هم احتمالا آبگوشت بذارم یا ماکارونی، شایدم رشته پلو 😑😑😑

چه خوب بود قبلا برنامه داشتم برای غذا 😒

و اما خونه تکونی 

بعید میدونم امشب به کاری برسم 

ولی ان شاء الله برای فردا اتاق بچه ها و حموم رو تمیز کنم 

اگه امشب کاری کردم میام میگم 

تنتون سالم 

دلتون خوش 

جیباتون پر پول ♥️♥️

💠*سلام خواهران وبرادران عزیز و بزرگوار یه خواهش ازتون دارم*

*لطفا امسال اگه فرشها و پتوهاتون نجس نیستن نشورید*

*آیه نازل نشده که حتماً عید ؛ پتو و فرش ، شسته بشه*  

*بخدا خشکسالی بیداد میکنه*

*بی بارونی بیدادمیکنه*

*بی آبی بیدادمیکنه*

*خدایی یه کم فکرکنیم*

*امسال که عیدگردی هم بخاطر ماه رمضان کمتره*

*خواهش میکنم هر کسی میدونه نیاز به شستن نیست  مشورت*

*بعدهم ازهمین الان شروع کنیم تبلیغ کنیم تااونجایی که میتونیم روشنگری کنیم*

*به خانمای وسواس آب هدر ندن  بخدا داریم از بی آبی منقرض میشیم* *

*باور کنید ، بی آبی خطر مرگ جمعی داره*

*اخبار  استان  اعلام کرده   ..*

*بیست و خوردی از شهر های استان فارس آب زیر زمینی تموم کردن حتی برای خوردن هم آب  ندارن ....*

*جنگ بی آبی داره در میگیره خدا بدادمون برسه*

🙏🙏🙏🙏🙏

☎️ خط تلفن فوری بحران درایران:

📌سامانه نوشتاری بحران (irancrisisline.org): اگر افکار خودکشی دارید یا در بحران عاطفی هستید.

📌اورژانس اجتماعی (۱۲۳): اگر در بحران هستید و نیاز به کمک فوری دارید.

📌صدای مشاور بهزیستی (۱۴۸۰): مشاوره تخصصی تلفنی رایگان در حوزه‌های مختلف.

📌۴۰۳۰: مشاوره تخصصی تلفنی رایگان در حوزه‌های مختلف.

📌خط ملی اعتیاد (۰۹۶۲۸): از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ به افراد و خانواده‌هایی که درگیر اعتیاد هستند خدمات‌رسانی می‌کند.

📌انجمن آتنا (atena-ngo.com و ۰۲۱۶۶۹۲۱۰۶۳، ۰۲۱۶۶۹۲۱۰۶۳ و ۰۲۱۶۶۹۲۶۶۳۰): از زنان تحت خشونت خانگی حمایت می‌کند.

📌 سامانه مشاوره حقوقی رایگان قوه قضاییه (۱۲۹ و ۰۹۱۲۱۹۰۰۵۰۰): از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر آماده پاسخگویی به سوالات هموطنان می‌باشد.

📌 خدمات حقوقی رایگان به کودکان و نوجوانان تا ۱۸ سال (۰۹۰۱۶۰۰۲۰۶): در موارد کودک‌آزاری، استثمار کودکان، تعارض با قانون و بازداشت.

📌مداخله در بحران خودکشی «ره‌آوا» (۰۲۱۵۴۴۶۷۰۰۰): کارشناسان بیمارستان روزبه همه روزه و بدون تعطیلی از ساعت ۱۴ تا ۲۴ پاسخگوی افرادی هستند که در شرایط بحران خودکشی با این خط تماس می‌گیرند.

📌فوریت‌های روانپزشکی ایران (۰۲۱۴۴۵۰۸۲۰۰): همه روزه از ساعت ۱۴ تا ۱۹ و در روزهای تعطیل از ساعت ۸ تا ۱۹ آماده پاسخگویی به مشکلات روان‌پزشکی فوری و ضروری می‌باشد.

📌خط فوریت دانش‌آموزی (۱۵۷۰): هماهنگی و مداخله بهنگام تخصصی در فوریت‌های روانی-اجتماعی مانند خودکشی و بدسرپرستی، ارائه خدمات تلفنی مشاوره‌ای به دانش‌آموزان، خانواده‌ها و فرهنگیان از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ و در اکثر استان‌ها تا ساعت ۲۴.

📌خط تلفنی برای افراد مبتلا به ایدز (۰۲۱۵۳۸۶۵ و ۰۲۱۶۶۹۰۱۰۱۰): در زمینه پیشگیری و اطلاع­‌رسانی بیماری ایدز، توانمندسازی و حرفه­‌آموزی زنان سرپرست خانوار مبتلا به بیماری ایدز فعالیت می­‌کند و از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۷:۳۰ به طور رایگان به شهروندان خدمات مشاوره ارائه می­‌دهد.

ممنون عزیزم😘 خلاصه بگم که ۴ بار شوهرم رو کمپ فرستادم،و توی خونه باهاش چندین سال با خواهش،تنبیه،تشو ...

خدا رو شکر که راه خودتون رو پیدا کردید. 💚

گاهی زندگی امتحان هایی میگیره که ما دوست نداریم شما هر کاری که از دستتون برمیومد برای همسرتون کردید متاسفانه ایشون خودشون نخواستند که درمان بشند. 

اینکه خودتون رو نباختید و متناسب با شرایط مسیر تازه ای رو در پیش گرفتید مطمئنا زندگی دخترتون رو تغییر میده.💙♥️